Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Další vztahové drama. Poslední měsíc našeho vztahu mě podváděla se svým ex přítelem, říká youtuber

Influencerka Carrie Kirsten se vyjádřila k rozchodu se svým partnerem. Tím inspirovala kolegu z platformy YouTube, který udělal totéž. Je to už přes sedm měsíců, co se Nevídanej Kořen rozešel se svojí partnerkou. Až nyní vysvětlil, co se mezi nimi doopravdy stalo. Měla ho podvádět se svým bývalým přítelem. Někteří lidé ho ale obviňují, že mu v celé situaci jde především o získání pozornosti a zvýšení sledovanosti.
  9:16

Youtuber Michal Humeček, známý spíše jako „Nevídanej Kořen“, vydal kontroverzní video. Po dlouhých sedmi měsících konečně odtajnil pravý důvod rozchodu se svojí bývalou partnerkou Magdalénou Duškovou. Už dříve byl kritizován, že se jedná pouze o vtip, na kterém si snaží jen získat větší sledovanost. Podobným reakcím čelí i nyní. Někteří lidé ho kritizují, že se jen chtěl svézt na kauze s Carrie Kirsten, která nedávno vydala video, ve kterém popisuje drama mezi ní, Danem Bayerem a Nikosem Machem. V původním videu říkal, že se s Duškovou rozešel v dobrém. Nyní však tvrdí pravý opak.

Ve videu nemluví jen o tom, jak mu bývalá partnerka ublížila a jaký je to hrozný člověk. Mluví i o sebereflexi a přiznává, že byl bordelář. „Ani já jsem v tom vztahu nebyl naprosto dokonalý. Já na to, přátelé, tu sebereflexi mám a to chování taky,“ říká. „Že jsem byl větší bordelář, nebo třeba to, že jsem se často věnoval více svojí práci,“ pokračuje. Uznává, že mohl více uklízet a v domácnosti více pomáhat. Nepřijde mu ale v pořádku, když mu partnerka sprostě a podle něj bezdůvodně nadávala.

Konkrétně na tuto část zareagovala Dušková na svém Instagramu. „A o tom, jaký jsi prase a co všechno jsem musela uklízet, když jsem po týdnu přijela na víkend. Od zplesnivělých talířů po pokoji až doslova h*vna ze záchoda,“ ostře se pouští Dušková do Nevídaného Kořene. Podle jejího vyjádření se zdá, že ji měl bývalý partner konstantně přemlouvat k natáčení videí, i když se jí nechtělo. „Kdykoliv jsme někam šli, absolutně jsi neposlouchal, co jsem ti říkala. Hlavní bylo jen, jestli na tebe někdo kouká, viď?“ pokračuje.

Kořen + Humi = Nevídaný duo! Tak jaká fotka je podle Vás lepší? Napište schválně všichni do komentářů #nevidanejkoren #humi

8. prosince 2023 v 20:34, příspěvek archivován: 7. března 2024 v 11:28

Co byl tedy hlavní důvod jejich rozchodu? Dušková ho měla údajně dlouhé měsíce podvádět se svým bývalým partnerem. „Moje bývalá přítelkyně byla přes tři měsíce v kontaktu se svým bývalým partnerem,“ říká Nevídaný Kořen. Nešlo však podle něj jen o zprávy či nevinné kamarádství. „Poslední měsíc tam docházelo samozřejmě i k fyzickému kontaktu se vším všudy a tak dále. Takže jsem žil tři měsíce v nějakém vztahu, kde se zamnou domů vracel člověk, co mi ještě říkal, že mě miluje, a realita byla taková, že už jezdila za svým bývalým přítelem,“ pokračuje. „Mohla jsem to udělat jinak a nezačít se scházet s mým současným přítelem, ale to je tak celé, a tím bych to uzavřela,“ reaguje Dušková na svém Instagramu.

Ačkoliv se mnoho fanoušků Nevídaného Kořene zastává a vyjadřuje mu podporu, mnoho jiných lidí ho kritizuje. Podle nich se snaží jen více zviditelnit a získat pozornost. „A to někomu přijde v pořádku? Teď si na tom akorát honí čísla. Ale chovat se jako děcko jen proto, že mu někdo ublížil? Sakra, to asi taky natočím svoje vztahové prohry. To by bylo na celovečerák,“ komentuje jedna slečna na Facebooku. „Chce být taky zajímavý, tak řekl, že ho podváděla, přitom to bylo všem celý půlrok jasné a všem to bylo hlavně jedno,“ píše další.

Video, ve kterém se Nevídanej Kořen vyjadřoval k rozchodu, trvá téměř půl hodiny. Podle lidí na sítích je zbytečně natažené a většinu informací by byl podle nich schopný shrnout do pár minut. „Strašná nuda, musela jsem si to pustit na rychlost dva, abych na konci videa zjistila, že ho podvedla,“ píše jedna slečna na Facebooku. „Absolutně jsem to nechápala a v půlce jsem usnula,“ komentuje další.