Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Mezi New Yorkem a Dublinem je portál, vymyká se kontrole. OnlyFans tvůrkyně v něm ukázala svá prsa

Ze zajímavého nápadu se stala bizarní, až kontroverzní záležitost. V Dublinu a New Yorku byl postaven takzvaný portál, přes který se lidé z obou měst mohou na veliké obrazovce sledovat živě. Někteří se však rozhodli, že před kamerou ukážou něco, co by neměli. Lidé v Dublinu vtipkovali o teroristickém útoku. Jedna OnlyFans tvůrkyně se dokonce rozhodla ukázat svá prsa.
  18:00

Co momentálně trenduje na sítích? Po téměř celou dobu existence sociálních sítí se na nich střídají různé zajímavé novinky ze světa. Nyní, převážně na platformě TikTok, jsou populární videa z takzvaného portálu. Jde o kruhový objekt v New Yorku s velkou obrazovkou uprostřed, nad kterým je umístěna kamera. Totožné dílo se nachází i v irském městě Dublin. Kamera umístěná na portálu přenáší živě do druhého města vše, co se před ní děje. Situace se však nyní dostala mimo kontrolu, a tak byl přímý přenos dočasně ukončen.

Z velmi zajímavého nápadu se zdá, že se stala pořádně nepromyšlená věc. Autoři umělecké instalace pravděpodobně předpokládali, že jejich dílo v lidech vyvolá nadšení a přinese hezké a zajímavé momenty. To bychom však nežili v dnešní době, kdyby se někdo nerozhodl na kameru ukázat něco zcela nevhodného. Zajímavé je také, že převážně na irské straně dochází k největším vylomeninám a kontroverzním událostem. Na sítích se tak momentálně šíří videa, na kterých například skupina mladíků v New Yorku ukazuje obrázky hořících budov z teroristického útoku islamistické organizace al-Káida v roce 2001. „Tohle je přesně ten důvod, proč v dnešní době nemůžeme mít nic hezkého,“ napsal autor do videa.

Zdá se však, že většinu lidí toto připomenutí strašlivého útoku na New York pobavilo. „Počkejte, až jeden takový dostanou i v Německu. To bude teprv sranda,“ komentuje video jeden z lidí na TikToku. „Nechápu některé uražené lidi v komentářích. Tohle je skvělý. I newyorčani se zasmáli,“ píše další. To však není jediná nevhodná věc, kterou se někteří rozhodli ukázat lidem ve městě vzdáleném přes tři tisíce kilometrů daleko. Další ukazovali například obrázky svastik, před kamerou se svlékali, či svůdně tančili.

Jedné takové slečně se dokonce povedlo přímý přenos dočasně pozastavit. Uchytit se na často nazývané platformě pro dospělé OnlyFans, v dnešní době s obrovským nárůstem nových tvůrkyň, není nic jednoduchého. Některé nezbedné slečny se tak často pouštějí do někdy i kontroverzních akcí, aby si zpropagovaly své profily. Právě to nyní udělala modelka Ava Louise. Ta se rozhodla, že diváky v New Yorku potěší tím, že jim v portálu ukáže svá prsa. Před kameru tak přišla, sundala si svršek a začala předvádět jakýsi tanec.

V následujícím videu stojí před portálem a do videa s údivem sděluje, že ho kvůli ní vypnuli. „O můj Bože. Kvůli mně vypnuli portál v Dublinu. O můj Bože,“ říká Louise a kamerou míří na tmavou obrazovku. Z místa nakonec utekla, zatímco se její partner bavil s ochrankou. „Můj přítel se šel zeptat, co se stalo, aby ode mě odvrátil pozornost ochranky a já mohla utéct,“ píše v dalším videu, ve kterém ochranka jejímu partnerovi vysvětluje, že takové věci jsou nepřípustné.

Tamní městská rada v reakci na to uvedla, že pracuje na zlepšení softwaru, aby se už podobné věci neopakovaly. „Během nadcházejících dnů budeme s našimi partnery v New Yorku i nadále monitorovat situaci, abychom zajistili, že portály budou nadále poskytovat pozitivní zkušenosti jak městům, tak celému světu,“ uvedla mluvčí dublinské městské rady. „Naprostá většina interakcí je pozitivní. Viděli jsme sjednocení rodin a přátel, různé tance i navazování nových přátelství. Dokonce došlo i na úspěšnou nabídku k sňatku,“ doplnila.