Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Akční kamera DJI Osmo Action 3 | foto: DJI

TOP 4 nezbytnosti pro YouTubery a tvůrce videí

Pokud začínáte jako YouTuber nebo tvůrce videí pro sociální sítě, nástroje, které používáte, mohou mít zásadní dopad na úspěch vašeho obsahu. V tomto článku vám představíme produkty značky DJI, které jsou klíčové pro všechny začínající tvůrce videí.
  11:00

Bezdrátový mikrofon DJI Mic

Bezdrátový mikrofon DJI Mic je ideální pro YouTubery, kteří hledají kvalitní zvuk pro svá videa. S čistým, vyváženým zvukem a vysokou odolností proti větru a ruchům, DJI Mic zajišťuje, že váš hlas bude slyšet jasně a přesně. Jeho kompaktní design a snadné bezdrátové propojení s kamerou i telefonem usnadňují práci v jakémkoli prostředí.

Bezdrátový mikrofon DJI Mic


Stabilizátor pro kamery DJI RS 3 Mini

Stabilizátor DJI RS 3 Mini je perfektní pro tvůrce, kteří používají kameru, zrcadlovku nebo bezzrcadlovku a chtějí natočit dokonale stabilizované záběry. Tento ronin je schopný vyrovnat se s jakýmkoli pohybem, což znamená, že i při chůzi nebo běhu získáte záběry bez nežádoucích otřesů. Navíc, s lehkým a kompaktním designem je RS 3 Mini ideální i na cestování.

Stabilizátor pro kamery DJI RS 3 Mini


Stabilizátor pro telefony DJI Osmo Mobile 6

DJI Osmo Mobile 6 je alternativou k roninům pro ty, kteří jsou zvyklí natáčet video na mobilní telefon. Tato ruční stabilizace pro smartphony vám umožní vytvářet profesionálně vypadající videozáznamy přímo z vašeho mobilního telefonu. S funkcemi, jako je automatické sledování objektu a time-lapse, můžete tvořit kreativní a unikátní záběry s minimálním úsilím.

Stabilizátor pro telefony DJI Osmo Mobile 6

Akční kamera DJI Osmo Action 3

Poslední, ale rozhodně ne nejméně důležitý je DJI Osmo Action 3. Tato akční kamera je ideální pro tvůrce, kteří chtějí nahrávat výjimečné záběry v nejrůznějších podmínkách. S vodotěsným obalem a možností nahrávat ve 4K, je Osmo Action 3 připravena zachytit vaše dobrodružství v nejlepší možné kvalitě.

Akční kamera DJI Osmo Action 3

Všechny tyto produkty DJI jsou navrženy tak, aby pomohly začínajícím tvůrcům zlepšit kvalitu svých videí. Ať už jste bloger, vlogger nebo jen nadšenec do videa, tyto nástroje vám umožní dosáhnout profesionálního vzhledu a zvuku vašeho obsahu, což je nezbytné pro maximální dosah na YouTube nebo sociálních sítích.

Inspirujte se Davidem Luu

Pokud chcete vědět více, podívejte se na video od populárního YouTubera Davida Luu, který ukazuje, jak DJI produkty používá pro tvorbu svých videí.