Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Nikocado Avocado a jeho manžel | foto: Antiyoutuber.cz

Zničil jsi mi život! vzkázal Nikocadovi Avocadovi jeho manžel. Přejídali se spolu

Jméno Nicholas Perry, nebo spíš Nikocado Avocado, je známý mnohým. I to, že se živí jako youtuber, primárně točící mukbang videa. Kromě videí je známý i kvůli tomu, že se „prožral“ ke slávě. Zajímavý je i jeho další život. Odkud pochází? Jaká je jeho orientace? Co vedlo k jeho ohromné slávě a nápadu enormně se přejídat? Z vegana a nadaného umělce se stal obézní muž, který denně sní mnoho kil jídla a bojuje o své zdraví. Zahrává si to s jeho psychikou a ničí život svým blízkým.
  17:00

Nicholas Perry, alias Nikocado Avocado, se narodil v roce 1992 v ukrajinském Chersonu, který je nyní pod palbou ruských vojsk. V nízkém věku se přestěhoval do Spojených států a vyrůstal ve Philadelphii. Před kariérou na Youtube se věnoval hraní na housle. Ve 21 letech se přestěhoval do New Yorku a snil o tom, že bude hrát v orchestru. Jeho cílem bylo dostat se na Broadway, ale samozřejmě nebyl jediný. Měl okolo sebe tisíce konkurentů.

„Byl jsem jen malou rybkou v moři,“ řekl o svém snu dostat se na Broadway.

Uvědomoval si, že USA je ráj nezdravého jídla a vyhýbal se mu. To ho pak dovedlo až k tomu, že se stal veganem. Ve stejné době si naplno začal připouštět svou sexuální orientaci, došlo mu, že je gay. Pak na facebookové skupině pro vegany narazil na kluka jménem Orlin Home, s kterým se postupně stávali více jak kamarády. Po pár letech se v roce 2017 vzali. Kariéra houslisty mu stále nevycházela a sháněl pořádnou práci, našel si pozici v Home Depot, kde prodával nářadí.

Jak přiznal, moc ho to nebavilo a začal natáčet na YouTube. Zprvu to byl pouze koníček, kdy ve videích vyprávěl o veganství.

Konec vegana

Jenže komunita veganů se mu časem zprotivila. Nechtěl neustáel řešit jen to, co jí a nejí nejen on sám, ale i ostatní. Došlo to tak daleko, že se v roce 2016 veganské stravy vzdal. Důvod? Prý mělo špatný vlv na jeho zdraví. To ještě netušil, jak na tom bude v roce 2022. Od neživočišné stravy se přesunul do mukbangs komunity, který byla nejpočetnější v Jižní Koreji. Co je spojuje? Přejídání se, u kterého se natáčí.

V USA byl Nikocado jeden z prvních, kdo s takovým obsahem začal. A úspěch byl na světě.

Videa, kde se přejídá, vedly k obezitě a jeho psychickým záchvatům. Netrvalo to dlouho a měl miliony shlédnutí. A právě ta se stala jeho závislostí. Myslel si, že čím víc se bude přejídat, tím víc ho bude sledovat lidí, pozornost se snažil zvednout i svými emocionálními výpadky na videích. I ty přitahovaly pozornost. Z vegana a houslisty se tedy stal psychicky nemocný člověk, který ničí život i lidem ve svém okolí.

„Mají rádi, když jsem naštvaný, mají rádi, když pláču, mají rádi, když jsem hyperaktivní,“ tvrdí o svých odběratelích. Začal natáčet videa i s ostatními influencery a ti zaznamenali jeho špatnou psychiku, začali se ho bát. Takovým příkladem jsou i Stephanie Soo a Zach Choi, známí mukbakeři. Oba popsali, že se Nicholase bojí. Stephanie ho obviňuje z toho, že fotil divné fotky u ní doma a psal jí nechutné a znevažující zprávy. Natočila dokonce video Why I Am Scared Of Nikocado Avocado.

Kariéra youtubera byla už na jeho manžela Orlina byla přes čáru, a tak se s ním rozešel. Nicholas za to obviňuje Youtube a jeho fanoušky. Psychicky ho to velmi poznamenalo a natočil video s názvem Orlin left me, I hate myself, Goodbye youtube & life.

Nakonec se ale zase dali dohromady a točili spolu přejídací tvorbu. Poté začal točit nejrůznější obsah, kde obviňoval influencery z nesmyslností. Jedním z nich byl třeba David Dobrik. Pak si také vytvořil Only Fans.

@niko.avo #nikocadoavocado #nikocado #fat #fyp #xyzbca ♬ original sound - Nikocado Avocado

V roce 2022 se zmínil, že nespočetněkrát musel navštívit nemocnici. Natočil i video se svým přítele, nyní už ex, který ho obviňuje, že mu zničil život. Jejich vztah byl posledních pár let velmi bouřlivý, až se nakonec v roce 2022 konečně rozvedli.

@rub_it_in This is sad watching his life getting destroyed😔 #nikocadoavocado #fypシ #fyp #foryoupage #sad ♬ would you be my baby (feat. Shiloh Dynasty) - Enzo Iwamura

„Doslova jsi mi zničil život, zničil jsi mé tělo, udělal jsi ze mě nešťastného, smutného a depresivního člověka, jsi zlý,“ obvinil Perryho jeho ex.