Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Nikos | foto: Youtube.com

Jeho rozchod s youtuberkou sledující zdrtil. Teď vítězí ve sportu, randí a doma má striptérskou tyč

Rozchod s Carrie Kirsten rozhodně nebyl pro Nikose jednoduchý. Ta ho stihla rychle nahradit za sedmnáctiletého kluka. Jemu se však od té doby jen daří. Nedávno vyhrál světový šampionát ve sněžných bruslích. Jeho Tinder rande baví tisíce fanoušků. Má doma dokonce i tyč pro striptérky.
  9:47

Spolupracuje s The Mag, televizí Óčko a webem Refresher. Nikos Macholaos si žije svůj sen. Nedávno vyhrál světový šampionát ve sněžných bruslích. Začal také natáčet na YouTube, kde za pouhý měsíc nasbíral skoro pětatřicet tisíc sledujících. Internetem minulý rok otřásla nečekaná zpráva o jeho rozchodu se známou influencerkou Carrie Kirsten. Rozchodu nepřilepšilo ani to, že si Kirsten našla nedlouho po něm nového a velmi mladého přítele. Nikosovi se však daří lépe, než kdy jindy.

Nedávno se vydal do Itálie na mistrovství světa ve sněžných bruslích. V první disciplíně skončil už v semifinále, jelikož dvakrát spadl. V té druhé už ale pořádně zabodoval a ukázal dokonce i krásné salto. Díky skvělému výkonu si vysloužil první místo a stal se mistrem světa. Není to jediný sportovní úspěch, který Nikos dokázal. Před dvěma lety pokořil český a velmi kuriózní rekord. Uběhl celý dvaačtyřiceti kilometrový maraton pouze v kroksech.

Nikos byl mezi lidmi známý také svým vztahem s youtuberkou Carrie Kirsten. Veřejnost rozhodně rozhodilo video, které vydali koncem minulého roku. Oznámili v něm rozchod po třech letech vztahu. Video nazvali „Konec životní kapitoly,“. Vysvětlili, že si v poslední době už moc nerozuměli. „Už nejsme spolu. Chápeme, že byl náš vztah veřejný, a tak nám přišlo správný udělat veřejný i ten rozchod,“ oznámil Nikos ve videu. Nic si prý neudělali, jsou spolu v pohodě, jen jim to už jednoduše neklapalo.

Fanoušky to zasáhlo. „Já si nemůžu pomoct, ale to, jak Carrie kouká na Nikose, ten štěněčí výraz, úplně zabíjí to, co v tom videu říkají, až mi taky slzy ukáply, protože se evidentně mají stále rádi,“ doufá mnoho uživatelů v komentářích, že se stále milují a vrátí se k sobě. Doufají však zřejmě zbytečně. Kirsten si totiž celkem rychle našla nového přítele. Je mu pouhých sedmnáct let.

Nikos tak jede dál i bez bývalé přítelkyně. Nedávno se objevil i v novém videu od Erem. Kluci s ním strávili celý den a vše dokumentovali. Ukazují třeba i to, jak si Nikos nedávno pořídil do bytu novou taneční tyč. Tu ve videu také hned využili, ne tedy Nikos ani Erem, ale jistá tanečnice, podle sledujících striptérka. Celý záběr z tance je dostupný pouze na HeroHero.

Nikos zároveň rozjel novou sérii na YouTube. Jezdí na dovolené po světě a vždy si v nějakém městě zajde na Tinder rande. Jeho doposud nejsledovanější video s více jak dvě stě padesáti tisíci zhlédnutími je to, kdy se vydal na rande v Londýně. „Už teď má sedm minut zpoždění. Kdybych netočil tohle video, tak už tady nejsem,“ popisuje Nikos. Ellen, dívka se kterou se sešel, byla prý však strašně nudná, takže se Nikos rozhodl, že uteče. „Dokázal jsem to lidi. Utekl jsem ze spárů mého fail Tinder rande. Mluvila furt jenom o sobě. Žádná jiskra tam nepřeskočila. Jdu do klubu,“ vysvětluje Nikos, jak probíhalo neúspěšné rande.

Témata: Carrie Kirsten