Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kanye West, Kim Kardashian a North West | foto: instagram.com

Dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa spustí vlastní kolekci. North West je přitom pouhých 9 let

Devítiletá North West, dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa, chystá vlastní kolekci. Zahrnuje kosmetiku a hračky a také bude dělat reklamy. Kanye West ovšem nechce, aby byla jeho dcera na sociálních sítích. North si může díky svému jménu přijít k velkým penězům.
  12:10

North West, jedna z nejmladších členů rodiny Kardashianových, se chystá rozjet svůj vlastní byznys. Teprve devítiletá dcera známého rappera Kanyeho Westa a Kim Kardashian totiž bude mít svou vlastní kolekci. Díky svému jménu je pravděpodobné, že její byznys bude velmi úspěšný. Ona sama je navíc velmi oblíbená na TikToku, kde přidává různá videa ze života, točí tanečky, mnohdy i se svou matkou.

Zpráva o připravovaných kolekcích se rozšířila poté, co Kim Kardashian nechala na jméno North West udělat čtyři ochranné známky. Jedná z jejích kolekcí by měla nabízet různé kosmetické přípravky. Mezi ně se zařadí olejíčky na tvář i na tělo, krémy a také různé čističe pleti. Půjde tak ve stopách své matky, která má také svou vlastní kolekci kosmetických výrobků.

9. února 2023 v 21:31, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 13:43

Kim Kardashian se totiž nejspíš snaží zajistit, aby si její děti mohly do budoucna vydělávat samy, a proto se snaží postavit jejich byznys na tom, co jí samotné funguje. North West je navíc velmi aktivní na TikToku, ale o její účet se stará její matka. Ve videích se několikrát objevuje její denní rutina, kde používá různé kosmetické přípravky a také přípravky právě její matky. Na TikToku ji sleduje 15,4 milionů lidí, ale na Instagramu účet nemá, pravděpodobně kvůli zákazu rodičů.

Své nové kolekce si tak může promovat pouze na TikToku, ale je jasné, že její matka Kim spolu s dalšími členy její slavné rodiny také oznámí, že North přichází s novými produkty. Připravované kolekce se ovšem netýkají pouze kosmetiky. Jedna se bude věnovat hračkářskému průmyslu. Ta by měla zahrnovat figurky, dětské panenky a různé doplňky pro hraní si s nimi, hračky do vody a spoustu dalších výrobků podobného typu. V kolekci by se také měly objevit hračky pro batolata, které pomáhají rozvíjet motoriku.

Christmas 2021 & 2022

14. března 2023 v 17:00, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 13:43

Další z věcí, které by měla malá North West v budoucnu dělat, jsou reklamy. Právě prostřednictvím TikToku, na kterém je velmi úspěšná, totiž může propagovat různým společnostem jejich výrobky. Pravděpodobně půjde také o produkty určené dětem, protože West je teprve 9 let a těžko by její matka schválila své dceři propagovat něco nepřiměřeného jejímu věku. Otázkou ovšem zůstává, jak na celé podnikání bude reagovat otec mladé dívky Kanye West. Ten se totiž v minulosti velmi rozčiloval kvůli tomu, že je jeho dcera aktivní na sociálních sítích vzhledem k jejímu věku. Dokonce nahrál video na Twitter, v době kdy jeho účet ještě nebyl zablokovaný, kde veřejně vyzval svou bývalou ženu Kim Kardashian, aby přestala podporovat jejich dceru v tvorbě na TikToku. Kim ovšem na jeho výzvu nedala a dál pokračuje s tvorbou videí spolu s North.

Kim and North✌

29. prosince 2022 v 9:04, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 13:44

Pokud se ovšem bude chtít North o propagování své připravované kolekce starat, nevyhne se působení na sociálních sítích, především na TikToku. Její matka sice bude pravděpodobně propagovat nové kolekce, ale její fanoušci budou chtít spíše vidět North. Protože točí především obsah pro děti, její fanoušci jsou pravděpodobně také mladšího věku. Pokud by tedy promovala kolekce od North pouze Kim, nemusela by se setkat s takovým úspěchem, protože jejich cílové skupiny jsou odlišné.