Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

NotSoFunnyAny se vrací na YouTube s novou dokumentární sérii | foto: instagram.com/notsofunnyany

Chtěla reality show. Nakonec o sobě Not So Funny Any natočila dokument

NotSoFunnyAny se po desetiměsíční pauze vrací na YouTube. Návrat oznámila v novém videu, ve kterém prozradila, že se fanoušci mohou těšit na dokumentární sérii o jejím životě. K novému projektu se svým přítelem Amcem nazpívala titulní píseň. Reakce fanoušků jsou ale smíšené.
  20:00

Anežka Chudlíková, vystupující na sociálních sítích pod přezdívkou NotSoFunnyAny, po deseti měsících zveřejnila na YouTube nové video. Oznámila svůj návrat, který bude doprovázet nový dokument o jejím životě, ke kterému nahrála se svým přítelem rapperem Amcem titulní píseň.

Chudlíková na sociálních sítích pohybuje více než sedm let. Na svém youtubovém kanále se věnuje především kosmetice a vlogům, oblíbené jsou i challenge, které natáčí se svými přáteli. Před dvěma lety založila také svou kosmetickou značku, která nese název Any Cosmetics. Natáčení videí se věnovala celou dobu, za rok 2022 však nevydala žádné video.

O svém odchodu z YouTube se rozhodla promluvit v pondělí. Nahrála nové video, ve kterém popisuje, proč se rozhodla skončit. Chtěla svou tvorbu změnit, což se také povedlo. V pondělí se vrací s novým konceptem videí, přináší dokumentární sérii osmi dílů, která mapuje její každodenní život za uplynulý rok a půl. Jmenuje se It’s Not So Funny Any.

„Jedná se o velmi osobní projekt, na kterém jsme pracovali hrozně dlouho a myslím si, že mě díky němu poznáš zase z úplně jiné stránky, než z YouTube a sociálních sítí,“ povídá v novém videu. Nastínila také vznik celého projektu. Původně plánovala reality show, postupem času se ale projekt přetvořil do aktuálního konceptu.

Se svým přítelem rapperem Amcem se rozhodli pro dokumentární sérii vytvořit společnou píseň Píšem svojí story, v názvu však mají gramatickou chybu. Nejedná se také o jejich první skladbu. Společně tvořili už dřív, naposledy v roce 2017 vydali píseň Rainbow Kisses, která ale však nejen kvůli svému názvu čelila velké kritice. Později ji přejmenovali a aktuálně se už na YouTube najít nedá.

Následujících osm týdnů bude každé pondělí vycházet nový díl série. Reakce fanoušků jsou ale smíšené. Někteří se těší a jsou zvědaví na zákulisní informace ze života jejich oblíbené influencerky. Jiní ale celý koncept nechápou. Podle nich nedává smysl, že Chudlíková vydává dokument sama o sobě a jsou k celé sérii skeptičtí.