Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

NotSoFunnyAny v pondělí vydala první díl jejího autobiografického dokumentu | foto: Instagram.com/notsofunnyany

Přítel vydělával víc než já, přiznala youtuberka v dokumentu. Ten je dle sledujících egoistický

NotSoFunnyAny se vrátila na YouTube s novým formátem videa. Přichází s autobiografickým dokumentem, který by měl fanouškům nastínit, že ani život influencerky není tak růžový. Některé ale nepřesvědčila. Sledující nechápou, o co se vlastně snaží a proč dokument vůbec vznikl.
  19:00

Anežka Chudlíková, na internetu známá jako NotSoFunnyAny, se rozhodla po deseti měsících vrátit na YouTube. Přichází s novým osmidílným autobiografickým dokumentem s názvem It’s Not So Funny Any. Nazpívala k němu společně s partnerem rapperem Amcem titulní píseň Píšem svoji story. První díl měl premiéru v pondělí večer v pražském kině Přítomnost.

Chudlíková se na sociálních sítích pohybuje už mnoho let a patří mezi nejznámější české influencerky. Poté, co založila svou značku Any Cosmetics, chtěla tvorbu na YouTube posunout na vyšší úroveň. Nejdříve chtěla reality show, nakonec z původně zamýšleného formátu vznikl dokument.

„Je to autentický časosběrný dokument, který zaznamenává můj život, moji rodinu, práci a mě jako osobu jako takovou,“ říká Chudlíková na začátku videa. Přiznává, že za rozhodnutí vytvořit dokument místo reality show, je vlastně ráda. Myslí si, že je hezké si uchovat vzpomínky touto formou.

Dokument by měl ukázat zákulisí jejího života. Podle ní je zajímavé fanouškům ukázat, že život influencerky není tak jednoduchý, jak se zdá. Za každým placeným příspěvkem jsou hodiny práce a chce, aby sledující viděli, že je to opravdu dřina. Prozradila také, kdo z dvojice partnerů je lépe placený za příspěvek na sociální síti, údajně je to Amco.

Mluví i o začátcích na YouTube a jak se k točení videí vlastně dostala. Vzpomíná na to, že její první video bylo úspěšné, protože ho sdílel její partner, který tou dobou byl už známý rapper. Fanoušci nový koncept ocenili. Myslí si, že byla velmi upřímná a otevřená, což se jim líbí. Mnoho z nich už se těší na další díl.

Na druhou stranu existuje spousta sledujících, kteří nechápou, proč něco takového vzniklo. Tvrdí, že ji egoističtější krok nemohl napadnout. „Nechápu, kdy dojde influencer do bodu, kdy si řekne, že je ideální čas na natočení autobiografického dokumentu,“ myslí si jeden ze sledujících.

Ač se Chudlíková snaží dokázat, že i influencer musí tvrdě pracovat, některé sledující stejně nepřesvědčila. „Napíše pár emailů, vyfotí se, fotku upraví a za to dostane desetitisíce, to fakt nechápu,“ myslí si jeden z nich. Jestli v budoucnu kritiky přesvědčí o opaku je otázkou, dá se ale říct, že její nový projekt je úspěšný.