Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Petr Lee a jeho dům | foto: Antiyoutuber.cz

Influenceři na zábradlí a přede dveřmi. Obtěžují majitele domu, bude platit opravy

Peter Lee je sedmasedmdesátiletý bývalý módní návrhář z Londýna. Jedná se o obyčejného důchodce, který si žije běžný život, až na jednu výjimku. Jeho dům je jedním z nejznámějších na světě. Fotí se před ním mnoho influencerů. Fotky jeho sídla v ulici Notting Hill se objevují na Instagramu velmi často a mají už desetitisíce lajků.
  9:30

Žít v krásném domě je sen mnoha lidí. O to víc, pokud jde o dům v populární londýnské čtvrti Notting Hill. A přesně tam bydlí i sedmasedmdesátiletý Peter Lee. Poklidný důchod v krásném domě má však jeden cháček. Influencery na zápraží.

„Influenceři chodí po mých schodech a sedí přímo před mými dveřmi, nebo se naklánějí přes mé zábradlí,“ tvrdí stařík. To, že si lidé fotí fotky jeho domu mu vůbec nevadí. Co mu ale vadí, jsou škody způsobené na dlaždicích a zábradlí, které bude muset opravit. Bojí se, že to bude stát mnoho peněz.

„Oprava bude stát pár tisíc. Lidé říkají, že bych to měl řešit a oznámit třeba na policii. Je to na denním pořádku a často musím čekat, až mi lidé uvolní práh. Obvykle jsou docela zdvořilí, ale občas nějací lidé neodejdou, ani když mě vidí,“ sdělil Lee pro britský deník Mirror.

Co přesně tam influenceři provádí? Někteří se fotí jen tak před dveřmi, jiní se štelují na zábradlí, poskakují a podobně. Peter si to nyní zaznamenává na kameru.

Od ledna Peter natočil několik modelek pózujících před jeho domem. Vtipné mu přišlo, když si před ním dokonce dvě postavily stan, aby se mohli převléknou a mít dokonalý outfit na focení. Záběry z jeho kamery ukazují mnoho influencerů v nejrůznějších kouscích oblečení, jak různě pózují. Jedna modelka dokonce dává nohu do vzduchu. Jednou našel před svým pozemkem zahozenou tašku s oblečením určeným na focení. Lee žije v domě více jak 40 let a už by chtěl klid.