Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Streamer Jiří „Novby“ Bláha | foto: YouTube.com

Streamer Novby měl nehodu na streamu. Pak se svlékl před diváky do naha a dostal zákaz vysílat

Streamer Novby, vlastním jménem Jiří Bláha, svým kontroverzním chováním získal velké množství fanoušků. Nyní ale spoustu z nich odradil, protože se při spánku vykálel do kalhot a následně se před svými diváky svlékl při živém vysílání. Za nevhodné chování dostal týdenní zákaz vysílat.
  15:05

Kontroverzní streamer Jiří Bláha, známý spíše pod přezdívkou „Novby“, řeší další průšvih spojený s jeho živým vysíláním. Streamer z Ústí nad Labem ale tentokrát zašel příliš daleko. Novby se totiž rozhodl, že bude streamovat deset dní v kuse. Předposlední den živého vysílání však vypil velké množství alkoholu, který mixoval třeba s droždím a ještě k tomu jedl kebab.

Když následně usnul, nebyl schopný udržet svou vlastní stolici a probudil se s výkaly v kalhotách. Je to věc, která se může stát každému, kdo kombinuje všemožné věci dohromady, ovšem ne každý by situaci řešil tak, jako ji vyřešil Novby. Ten se totiž svlékl před svými diváky na streamu donaha a bylo mu vidět úplně všechno včetně penisu a pozadí, které bylo celý od výkalů a které měl Novby nevysvětlitelným způsobem také na zádech.

Streamer Novby zásadně porušuje ToS platformy Twitch.tv! @twitch @streamerbans

Citace:
"9. Prohibited Conduct
You agree that you will comply with these Terms of Service and Twitch’s Community Guidelines and will not:

i. create, upload, transmit, distribute, or store any content that is inaccurate, unlawful, infringing, defamatory, obscene, pornographic, invasive of privacy or publicity rights, harassing, threatening, abusive, inflammatory, or otherwise objectionable;"

3. dubna 2023 v 18:56, příspěvek archivován: 4. dubna 2023 v 12:45

Novby vysílal na platformě Twitch, kde jsou ale podobné věci zakázané a v důsledku toho dostal sedmidenní zákaz vysílat. Nemůže se tak objevit ani u jiných streamerů, protože ti by zákaz dostali také. Pro spoustu lidí je to ovšem vrchol všeho a radí Novbymu rapidně omezit pití alkoholu. Na české scéně se totiž čím dál víc šiří informace, že streamer má veliký problém nejenom s pitím.

„To je problém s tím chlastem. Zcela upřímně, Jirka měl tak dobře našlápnutou kariéru, že měl na streamu klidně tři tisíce lidí. To nemám teď ani já. Takže Jirka měl tak hezky našlápnuto, ale bohužel no, alkohol je prostě zlo,“ okomentoval situaci streamer Opat04 při svém živém vysílání. Opat, který byl kdysi s Novbym nejlepší kamarád, nechtěl svým divákům prozradit, kde mohou video najít. Jemu samotnému by se prý totiž nelíbilo, kdyby se podobné věci sdílely na internetu.

Veterán z Vietnamu střelil Jirkose do čuráka

10. srpna 2021 v 10:00, příspěvek archivován: 4. dubna 2023 v 12:46

K celé situaci se na Twitteru později vyjádřil i sám Novby, který celé situace velmi litoval. „Vážení diváci a fanoušci, chtěl bych se touto cestou omluvit za své chování při posledním streamu. Bohužel jsem nedokázal kontrolovat svou střevní funkci a došlo k nechtěnému incidentu, kde jsem se po*ral před kamerou. Je mi z toho velmi trapně a stydím se za to. Chápu, že toto chování není přijatelné a že jsem svým jednáním urazil mnoho lidí. Chtěl bych se proto omluvit všem, kteří se cítili znechuceně či zklamáni mou nedbalostí,“ omlouval se za své jednání Novby.

I jemu samotnému je totiž jasné, že tímhle zašel opravdu daleko za hranici běžné kontroverze, na kterou jsou u něj jeho sledující zvyklí. Situace si také všiml nejeden reakční kanál a na streamera se snesla obrovská vlna kritiky. „V poslední době se level idiotismu na internetu nějak až nebezpečně zvedá. Tohle mi už připadá jako vrchol, ovšem jak jsme to za poslední léta stihli zaznamenat, tak český internet nic nezastaví,“ komentoval Novbyho chování jeden z uživatelů na YouTube.

LA COSA NOSTRA �� —> twitch.tv/novby <— #novby #jirkos #twitch #czechtwitch #foryou #fyp #lacosanostra

4. dubna 2023 v 12:47, příspěvek archivován: 4. dubna 2023 v 12:47

Novby má teď opravdu velký problém a mohl by svým chováním postupně přijít o své sledující. Dřív měl v oblibě chodit do lesa, kde si vařil jídlo, ale postupně začal dělat problémy, například byl vyhozen z hospody za nevhodné chování, nebo při živém vysílání řešil své dluhy za drogy. Novby má prý nyní v plánu zlepšit se a také se začít chovat normálně. „Slibuji, že se budu v budoucnu snažit o lepší kontrolu nad svým tělem a vystupovat zodpovědněji,“ oznámil na Twitteru Novby. Třeba se u něj tedy v budoucnu opravdu dočkáme snížení konzumace alkoholu a lepšího vystupování na sociálních sítích, kde ho sleduje velké množství mladých diváků.