Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Královna Dostálová | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Z Oktagonu na OnlyFans. Michaela Dostálová se však do klece na jediný zápas vrátí

Zápasům už pro ní odzvonilo. Michaela Dostálová, známá hlavně jako Miss Problém, se přesunula před kameru a na OnlyFans. Nabídku do Clash of the Stars však neodmítla. Její odvážné fotky a přezdívka doslova vystihuje její škádlivé chování. Pohádala se s Kalubou, přičemž došlo i na údery. Vyhrožoval jí dokonce i smrtí.
  10:00

Bývalá bojovnice Michaela Dostálová, známá hlavně jako Miss Problém, se do klece už vracet nechce. Dříve zápasila v MMA pod největší českou zápasnickou organizací Oktagon, nabídku na zápas v Clash od the Stars však přijala. Čím se však živí a co ve svém volném čase dělá? Jako další zápasnice svou kariéru přeorientovala na něco zdaleka jiného. K živobytí stále používá své tělo, nyní už však jako modelka na OnlyFans.

Sedmatřicetiletá Dostálová má za sebou již slušné úspěchy v bojových sportech, jako první Češka totiž dosáhla na černý pásek v brazilském jiu-jitsu, zápasila i pod organizací Oktagon. Úspěšná není ale jen ve sportu, část života věnovala i studiu. Na stavební fakultě na ČVUT vystudovala na inženýrku, to vše ale hodila za hlavu a nyní se může nejvíce chlubit sexy fotkami na OnlyFans. Ačkoliv se nechce svěřit, kolik si na platformě vydělává, málo to jistě není.

Její přezdívka Miss Problém k ní zcela sedí. Na rozhovoru Before the Clash se dostala do vyostřené slovní a následně i fyzické potyčky s dalším zápasníkem Matoušem Kalubou. Jak to ale celé vzniklo? „Na jednom natáčení nám začal zcela detailně a barvitě líčit, jak zavraždí svého otčíma. Půlka lidí to nevydržela a odešla,“ popisuje Dostálová pro antiyoutuber.cz její první vzpomínky na Kalubu. „Pokračovalo to blbými kecy na mou osobu, na což jsem mu řekla, že už to stačilo, že to přehání. Řekla jsem mu, že je snad dostatečně inteligentní na to, aby věděl, jak se má chovat. Což se ho asi dotklo,“ doplňuje Dostálová, jak začal jejich spor.

Kalubu to však zřejmě zasáhlo. „Zřejmě se ho to dotklo, protože pár dnů na to mi začal posílat fakt husté zprávy. Vyhrožoval mi, jak mě sekne, přičemž v nich ječel jak psychopat,“ popisuje Dostálová, jak pokračoval jejich spor. „Posílal mi také videa, jak mlátí páskem do zdi a podobně,“ doplňuje Dostálová.

Tak tedy začala vzájemná antipatie, která vyvrcholila v napadení na rozhovoru. Dostálová by i dokonce stála o společný zápas s ním a jeho kamarády. Clash of the Stars však možnost zápasu muž vs. žena nepovoluje, a tak si svůj spor budou muset vyřešit jinak.

Dostálová je známá tím, že si nebere servítky a ve svých názorech je otevřená a upřímná. Nechala se slyšet, že měla dříve problémy i s policií a strávila dokonce nemálo času na policejní stanici. „V Japonsku mě zatkli za nějaké věci. Na stanici jsem strávila asi čtyři hodiny. Bylo to docela hustý,“ popisuje Dostálová příhodu z Japonska.

Nedá se říct, že by kariéra na OnlyFans byla odjakživa její vysněná práce. Celé to začalo prý jako vtip. Zase dala znát své přezdívce Miss Problém. S kamarádkou se totiž vsadily, která z nich dokáže naštvat více lidí. „Byla to taková naše vzájemná výzva, jestli dokážeme na*rat stejný počet lidí. Bylo to tedy ze srandy. Dávaly jsme tomu tak maximálně dva měsíce,“ popisuje Dostálová, jak vznikla její kariéra na OnlyFans. „Teď už to funguje přes dva roky. Kolik si vydělávám? To se neříká. Každý měsíc to je jinak. A samozřejmě mě to baví,“ doplňuje.

Michaela Dostálová se svlékla pro Expres!

Že ji to baví není pochyb. Její odvážné fotky jsou dokonce dostupné i pro ty, co nemají její OnlyFans. Své sexy tělo na focení poskytla redakci Expres.cz. . Dostálová se nechala slyšet, že se nahoty rozhodně nebojí. „Chodím se opalovat nahatá a neřeším to. Navíc si říkám, že nejsem první nahá holka, co fotograf nebo kdokoliv jiný vidí,“ svěřila se Dostálová.