Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Kluk s kamením je vášnivý lovec celebrit. S některými se přátelí a dělá si z nich zdroje kontaktů

Ondřej Untermüller alias „kluk s kamením“, jak je znám od té doby, co se objevil coby dítěte v pořadu Zdeňka Pohlreicha Ano, šéfe! je „proslavený“ pro svou vášeň v dělání si selfie s celebritami. Na Instagramu má enormní sbírku fotek jak s českými, tak i celosvětově známými hvězdami. Jak se k nim vždy dostane a má s nimi bližší vztah? Má prý často přesné informace o tom, kam si třeba zajdou na večeři, či na party.
  14:00

Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením se v poslední době proslavil hlavně díky bojové organizaci Clash of the Stars, co ale dělá, když se nepřipravuje na zápas, či nedrtí soupeře v kleci? Je to vášnivý fotograf, ne ale jen tak ledajaký, velikou zálibu má v lovení celebrit. Udělat si selfie se známou hvězdou není nic těžkého, Untermüller jich má nespočet a je až překvapivé, s jakými osobnostmi se setkal a vyfotil. V reálném životě se živí jako zahradník, známý je však převážně ze sociálních sítí a virálního videa, kde se jako malý kluk chlubil Zdeňku Pohlreichovi jeho pořadu Ano, šéfe! přerušením jeho vstupu před restaurací, že si sem „přišel hrát s kamením“.

Ano je to tak mám s nim foto #melgibson @mel_gibson.official úžasní člověk a taky super herec.

22. května 2022 v 15:01, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 12:14

Untermüller už dospěl a vyprofiloval v celkem neústupnou celebritku, která se objevuje na akcích od pohřbů až po České lvy a nebere si servítky co se týče konfliktů. Známé jsou jeho kauzy, kdy například prodával soukromá telefonní čísla influencerů a když po silné hrozbě od slavných lidí prodeji čísel odzvonilo, dal se na dráhu zápasníka. Už dvakrát se objevil v Clash of the Stars, přičemž první zápas prohrál a v druhém se mu povedlo vyřadit hned dva protivníky. V plánu je už i další galavečer. Organizace už odtajnila pár jmen, které se objeví na zápasnické kartě, bude Untermüller jeden z nich? Redakci antiyoutuber.cz se svěřil, že ho na dalším galavečeru určitě uvidíme.

Jako diváka, či zápasníka? „To si nechám zatím ještě pro sebe, uvidíte v dubnu na tiskové konferenci,“ řekl Untermüller pro antiyoutuber.cz. Zajímavé je to, že organizace zatím neoznámila, kdy se tiskovka bude konat, mohlo by to tak znamenat, že má Untermüller bližší informace ohledně konání tiskovky z důvodu toho, že bude zápasit. S kým by si tedy mohl v kleci zabojovat? On má vysněných protivníků hned několik. První jméno na seznamu je dle něj jasné.

„Těch soupeřů je hodně, nejvíce bych chtěl Davida od Shopaholic Adel. Mělo by se to konečně doručit divákům,“ řekl Untermüller. Další protivník na seznamu je prý Adam Kajumi.

Tak jsme se dočkali je super báječný herec @adamsandler ani jsme to nečekali Vyšel pozdravit své fanoušky a se všemi dal fotku. #klukskamenim #adamsandler #cesko

13. června 2021 v 18:36, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 12:16

Co ale Untermüller dělá ve svém volném čase a hlavně kde na hon slavných bere čas a peníze? Na svém kontě má hromadu fotek s celebritami z Česka i ze světa, zajímavé je ale to, jak se k celebritám vždy dostane. Má prý dobré kontakty v médiích, které mu často dají tip. „Dělám to přes média tak, že mi někdo něco z médií řekne, mám tam přeci kontakty,“ vysvětluje. Jeho známí mu prý dají vědět, kde a přesně v kolik se bude nacházet nějaká hvězda a Untermüller za ní vyráží.

Způsobů, jak zjistit, kde se budou nacházet, má více. Svěřil se, že se s některými hvězdami zná dokonce osobně a mají i bližší vztah, ty mu pak například řeknou kde a kdy se budou společně s někým zajímavých nacházet. „S některými se bavím jako s kamarády, někteří mi i dokonce napíšou hele, chceš toho nebo tamtoho, budu s ním tady v Písku nebo pak v Praze. Dostanu se k nim tedy taky díky tomuhle,“ popsal.

A taky mám jeho bratra @liamhemsworth taky ho můžete vidět v různých filmech.

27. listopadu 2021 v 10:04, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 12:15

Na takovém koníčku se zdá, že není nic těžkého. Stačí pouze oslovit daného člověka a požádat ho o společnou fotku. Untermüller se ale nechal slyšet, že i při takové jednoduché a krátké interakci může dojít k trapasu, jednou se mu prý stalo, že si spletl jméno celebrity s jinou.

Ačkoliv má Untermüller fotky s celosvětově známými celebritami, ty pro něj neznamenají tolik, jako s českými legendami. „Pro mě nejcennější jsou ty, co už bohužel nežijí. Prostě s legendami české muziky i českého herectví,“ říká Untermüller s tím, že nejvíce si váží fotek například s Karlem Gottem či Evou Pilarovou.

Témata: Kluk s kamením