Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Allie Rae | foto: archiv

Z námořnictva a ordinace až na OnlyFans. Žena natáčí videa i s manželem a před dětmi to netají

Bývalá zdravotní sestra Allie Rae se rozhodla, že odstartuje kariéru na OnlyFans. Stala se jednou z nejpopulárnějších tvůrkyň na platformě. Její sláva byla natolik veliká, že o tom řekla i svým dětem, které to prý přijali poměrně bez problému. Jiní rodiče jsou znechucení.
  18:00

Kariéra na OnlyFans je něco jako jasná garance výpovědi z práce. Poté, co se kolegové osmatřicetileté zdravotní sestry Allie Rae dozvěděli o jejím účtu na OnlyFans, dostala padáka. Ta však nemusí zoufat. Vydělává si miliony a její sláva na platformě roste závratným tempem. Rae se s manželem rozhodla, že svým dětem o své kariéře řekne. Bála se totiž, aby se to nedozvěděly od svých spolužáků. Jaká byla jejich reakce?

Rozhodli se, že na to půjdou postupně a nejdříve jim řeknou, že se máma živí jako modelka.

„Řekli jsme jim to jednou u večeře. Vzali jsme je ven a začali jsme jim to postupně říkat, aniž bychom prozradili příliš mnoho detailů,“ vysvětluje Rae, jak o své kariéře řekla dětem. Nejdříve jim řekli, že se živí jako modelka a influencerka, čemuž tři synové moc nevěřili. Prostřední syn jí řekl, ať mu nemaže med kolem pusy a rovnou se přizná, jestli má OnlyFans. „Bylo to pro nás šokující a trapné, ale bylo to také znamením úlevy, že věděl, co OnlyFans je, a nic z toho jsme nemuseli podrobně vysvětlovat, protože by to bylo nepříjemné,“ doplňuje Rae.

Rea se také nechala slyšet, jak je vděčná, že ji její rodina v kariéře na platformě pro dospělé podporuje. Sama ví, že téměř všichni kamarádi jejích dětí o její kariéře ví a je ráda, že byla schopná jim o tom říct jako první.

„Je možné, že někteří kamarádi mých synu jsou předplatitelé mého OnlyFans. Já to ale bohužel nemohu nijak kontrolovat. Na ostatních sítích jsem si zablokovala všechny o kterých vím,“ sdělila svojí obavu o tom, jestli jí sledující kamarádi jejích dětí.

Poté, co svým dětem řekla o tom, co doopravdy dělá, se o tom už prý doma moc nebaví. Nechávají to být. „Neustále se jich ptám, jestli jim něco není nepříjemné, a věřím, že by mi to řekli, kdyby ano,“ říká Rae. „Myslím, že moje situace je obtížnější než u jiných matek, které to dělají. Kvůli mé pozornosti médií a příběhu je velmi těžké se skrýt,“ doplňuje.

I když ji její rodina podporuje, tak se to stejné nedá říct u ostatních. S manželem už prý nemají žádné přátele. Ostatní ji odsuzují za to, co dělá a jak se rozhodla o tom svým dětem říct.

„Přijde mi zajímavé, jak jsem před dvěma lety vešla do pokoje jako jedna z nejuznávanějších lidí na této planetě, jako manželka, matka, sestra na JIP a veteránka námořnictva,“ popisuje Rae, jaké to bylo před tím, než se začala živit na OnlyFans. „Najednou se ale přes noc vše změnilo poté, co jsem zveřejnila naší manželskou sexuální nahrávku. Pro všechny v mém okolí jsem teď odpad,“ doplňuje Rae.

I když je to pro ní jistě nepříjemné, tak zoufat nemusí. Díky nové kariéře s z ní stala multimilionářka a její obsah fanoušci milují. Její tvorba je velmi specifická. Využívá k ní totiž různé druhy zeleniny, se kterou si následně hraje a používá jí jako sexuální hračku. „Fanoušci mě prosí, abych je po použití snědla, což zdvořile odmítám,“ vysvětluje Rae, co po ní někteří fanoušci chtějí.

Veřejnost se v jejím případu dělí na dva tábory. Někteří jí v kariéře podporují, jiní zas odsuzují. V diskuzích na jejích sociálních sítích se také často objevují komentáře ohledně toho, kdo spravuje její účet. Několik uživatelů totiž tvrdí, že přístupové údaje k jejímu OnlyFans účtu poskytla svým dětem a nechává je ho spravovat.