Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Streamerka Amouanth | foto: Twitter: @AmouranthAntiyoutuber.cz

Umělá inteligence útočí na OnlyFans. Za jednu z nejslavnějších tvůrkyň bude komunikovat robot

Jedna z nejslavnějších a nejvíce sexy Twitch streamerek a OnlyFans tvůrkyň Amouranth rozjíždí nový projekt. V něm dává možnost svým fanouškům komunikovat s ní. Nebudou si psát však přímo s tvůrkyní. Půjde o naprogramovanou umělou inteligenci, která bude až děsivě napodobovat Amouranth v mnoha aspektech. Schopná bude posílat i hlasové zprávy.
  17:00

Je to tady zas, opět se něco zajímavého točí kolem OnlyFans. Často označovaná jako platforma pro dospělé je v poslední době více terno, než kdy jindy. Ačkoliv existuje miliony nadržených fanoušků toužících po pikantním obsahu od tvůrkyň, neznamená to pro modelky jasnou vidinu zisku. Musí zůstat v kurzu a nejlépe přicházet s novými nápady na obsah a zlepšení jejich profilu. Jedna z nejpopulárnějších tvůrkyň na platformě Amouranth na to přišla. Dává možnost fanouškům na konverzaci s její umělou inteligencí.

Se zajímavým nápadem, jak přidat umělou inteligenci na aplikaci, přišel nedávno Snapchat. Ten zprovoznil tak zvaný My AI. Jedná se o chat s umělou inteligencí, která je schopná odpovědět ihned na mnoho věcí. Často dokáže také rozpoznat fotografie, které mu člověk pošle a zareagovat na ně. Pokud se v něm snaží uživatelé najít milence, či milenku, mají smůlu. Do takových věcí My AI zabrouzdávat nechce a je dokonce schopný se i urazit, pokud mu uživatel položí nějakou pikantní, či sexuální otázku.

S umělou inteligencí Amouranth to vše však možné bude. Navázala spolupráci se společností Forever Voices AI, se kterou poskytuje fanouškům její AI dvojnici, možná ale spíše společnici. Ta na rozdíl od My AI na Snapchatu bude schopná posílat hlasové zprávy, jejichž hlas se má až děsivě podobat tomu reálnému Amouranth. Neurazí se, když jí uživatel položí nějakou pikantní otázku a dokonce mu na ni i nevybíravě odpoví. Schopná by měla být i pokládat otázky. Měla by tak co nejlépe nahradit samotnou Amouranth a dát fanouškům pocit, že si píšou s jejím reálným já.

Důvod vzniku společnosti Forever Voices AI je velice zajímavý. Její generální ředitel John Meyer se nechal slyšet, že mu chyběly konverzace s jeho zesnulým otce. Po nějaké době mu tedy došlo, že skrz umělou inteligenci je možné ho opět slyšet. Program potřebuje pouze deseti minutovou zvukovou nahrávku hlasu osoby. Následně je tak schopný vytvořit jeho hlas a skrz různé programy přetvořit do chatovacího programu, který bude schopný posílat hlasové zprávy.

Amouranth zřejmě není jediný influencer se kterým společnost podepsala smlouvu. „Ukázalo se, že to je opravdu výkonná technologie. Aplikovali jsme ji tak na influencery. Ti mají totiž velký počet fanoušků, kteří by se rádi setkávali, mluvili s těmito lidmi a komunikovali s nimi,“ řekl Meyer. Společnost s touto novou spoluprací také oznamuje, že se jedná o novou éru komunikace umělé inteligence s člověkem.

S touto novou funkcí přichází ale i mnoho obav o její funkčnost. Meyer tak dává najevo, že do chatu zabudovali mnoho funkcí, které by měly být schopné zabránit jakémukoliv zkratu, či selhání v konverzaci. „Umělá inteligence tedy zpomalí konverzaci, pokud trvá příliš dlouho, nebo pokud se zdá, že někdo může získat, řekněme závislost,“ vysvětluje Meyer. Společnost myslí tedy i na duševní zdraví jejich uživatelů. Umělá inteligence by tak měla být schopná z konverzace rozpoznat, pokud uživatel trpí nějakou duševní poruchou, či třeba depresemi. V takovém případě nabídne uživateli kontakt na reálného terapeuta, či tísňovou linku.

Uživatel bude tedy s Amouranth schopný komunikovat skrz hlasové zprávy. Umělé inteligenci pošle hlasovku, ta ihned rozpozná, co v ní říkal a následně mu v hlasové zprávě odpoví. Fanoušek si ji tak může vzít sebou kamkoliv a jeho falešná Amouranth tam s ním bude. „AI Amouranth je navržena tak, aby uspokojila potřeby každého fanouška a zajistila nezapomenutelný a všezahrnující zážitek,“ říká Amouranth.