Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

OnlyFans tvůrkyně María Fernanda Vargas | foto: Instagram.com

Z OnlyFans modelky političkou. Žena kvůli tlaku veřejnosti profil smazala

Původně se věnovala tvorbě na OnlyFans, teď se dala na politiku. Žena z Ekvádoru si nakonec kvůli nové kariérní dráze účet na platformě, kde se sdílí převážně erotický obsah, smazala. Chce bojovat proti násilí které sama téměř před deseti lety zažila. Tisíce dolarů které na OnlyFans vydělala prý investovala do své nadace proti násilí.
  15:00

Cesty osudu jsou mnohdy nevyzpytatelné. María Fernanda Vargas si původně vydělávala tak, jako nyní spousta dalších žen – prodávala explicitní obsah na OnlyFans. Jenže tomu je nyní konec, teď je z ní politička. Dokonce vyhrála volby a dostala se do čela jedné z ekvádorských provincií.

Zpráva o tom, že Vargas ve volbách kandiduje vzhledem k její historii na OnlyFans obletěla celý Ekvádor. Vargas si svou tvorbou získala velikou pozornost a také čísla na sociálních sítích. V současnosti ji na Instagramu sleduje 193 tisíc lidí a velká část je právě díky její tvorbě na OnlyFans.

V minulosti se věnovala novinařině a studiu práv. Zatím má pouze bakalářský titul, ale ve studiu pokračuje. Veřejnost ji poprvé zaregistrovala už v roce 2013, kdy ji napadly tři ženy které měly v ruce rozbité skleněné flašky a způsobily jí zranění na obličeji. Později si musela stopy po šrámech nechat operačně odstranit. V Ekvádoru to tehdy vyvolalo veliký povyk a bouřlivé reakce. Vargas se toho rozhodla využít.

No te preocupes la vida es un baile y tropezar es parte de la Coreografía

21. července 2022 v 4:23, příspěvek archivován: 24. března 2023 v 18:04

Tehdy totiž poprvé vystupovala v médiích a mluvila o tom, jak je násilí špatné a jak může ovlivnit život ženy. V důsledku toho se rozhodla založit vlastní nadaci Una Mano Amiga, která poskytuje pomoc ženám, které se staly terčem násilí.

Později se rozhodla mediální pozornosti využít a založit si účet právě na OnlyFans. Dodnes tvrdí, že většinu peněz investovala právě do nadace. Když oznámila svou kandidaturu na post starostky provincie, vyvolalo to veliký rozruch.

V Ekvádoru totiž převládá názor, že mediálně známé osobnosti mají daleko jednodušší cestu do politických pozic. Už v minulosti se například maratonský běžec Roland Vera dostal až do kongresu. Podle názoru veřejnosti především díky svému jménu. Do politiky se také zapojil televizní moderátor Polo Baquerizo, kterého díky jeho televizním výstupům veřejnost znala ještě dávno před volbami.

ENCUENTRO DE LA REVOLUCIÓN CIUDADANA

Participé en el Primer Encuentro #RC5 Guayas, en el que asistieron mis compañeros, 10 alcaldes electos, 57 concejales, 19 presidentes de las Juntas Parroquiales y la Prefecta del Guayas, Marcela Aguiñaga.

La ciudad de Milagro fue la sede, donde analizamos temas de vital importancia para mejorar la provincia del Guayas, y los diferentes cantones, priorizando el área rural y el bienestar de nuestros agricultores. #ElCambioEsAhora

#MafervargasAlcaldesa #SimónBolivar
#CantonSimonBolivar
#RafaelCorrea #RevolucionCiudadana #rc5

17. března 2023 v 2:39, příspěvek archivován: 24. března 2023 v 18:02

Stejným případem je také právě Vera, která na sebe strhla pozornost díky OnlyFans účtu a také příspěvky na Instagramu. Na Instagram totiž přidává velmi rozdílné fotky. Některé jsou z různých meetingů, kampaní, nebo obyčejné fotky s občany Ekvádoru, ale na některých pózuje pouze ona a to ve velmi vyzývavém oblečení. Vara ovšem o svou postavu velmi dbá a také chodí pravidelně cvičit, což dokazuje jeden z jejích posledních příspěvků, kde je zachycena v upnutém sportovním růžovém tričku s činkou v ruce.

Vera byla už několikrát v průběhu volební kampaně konfrontovaná, že kvůli tvorbě na OnlyFans by vůbec neměla kandidovat. Vera však oznámila, že svůj účet smazala a za svou tvorbu se nestydí. Jenomže panuje názor, že právě OnlyFans jí zajistil bezkonkurenční výhru. Zatímco v ostatních provinciích Ekvádoru dostali zvolení kandidáti zhruba 20 procent hlasů, Vera ve volbách získala dokonce 50 procent.

PROMOVEMOS UNA CULTURA DE BIENESTAR ️‍♂️

Motivamos a los simoneños y simoneñas a realizar ejercicios, son múltiples los beneficios de ir al Gimnasio:

Desarrollas la fuerza y la resistencia
Ayuda a socializar
Despierta el interés por la buena alimentación.
Aumenta la memoria
Mejora tu figura
❤ Reduce el riesgo de enfermedades cardio vasculares.

En mi administración municipal recuperaremos los espacios públicos del cantón, para que los #Simoneños puedan ejercitarse.

Agradecimientos a War Fit - Simón Bolívar ️‍♀️

#Gym #Fitness #MaferVargasAlcaldesa #SimonBolivar #CantonSimonBolivar #guayas

21. března 2023 v 13:12, příspěvek archivován: 24. března 2023 v 18:01

Třiadvacetiletou Veru si společnost velmi oblíbila kvůli sympatickému vystupování v médiích a také díky její nadaci, která řeší násilí na ženách. V Ekvádoru je totiž toto téma už několik let velmi probírané. Vera slíbila, že pokud bude zvolena, bude se tématem zabývat a velmi důsledně ho řešit. I díky tomuto příslibu získala část hlasů. Navíc otevřeně mluvila o svém napadení z roku 2013, se kterým se spousta žen ztotožnila. K OnlyFans se už prý nemá v plánu vrátit, protože teď se chce soustředit na politiku a nechce zbytečně provokovat společnost. Vera má do nové funkce nastoupit v květnu a všechny velmi zajímá, jak si povede ve svém boji proti násilí.