Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Elaina St James | foto: instagram.com

Matka od rodiny zkusila tvorbu na OnlyFans. Vydělává miliony měsíčně

Matka od rodiny, které je přes padesát, zkusila tvorbu na OnlyFans. Chtěla si přivydělat pro lepší budoucnost svého syna. Od roku 2021 si už vydělala několik milionů korun. Tvořit bude prý klidně do svých 65 let.
  15:00

Elaina St.James je pětapadesátiletá OnlyFans tvůrkyně. Od začátku svého působení na platformě OnlyFans si vydělala zhruba 630 tisíc dolarů, což je v přepočtu necelých 14 milionů korun. Její výdělek ovšem nebyl určen jenom pro vlastní účely. St.James má totiž syna, kvůli kterému začala s tvorbou a kterému chce zajistit dobrou budoucnost. Především možnost studovat na dobré vysoké škole.

Před tím, než začala s tvorbou na OnlyFans, pracovala řadu let jako prodavačka. Syn se jí narodil až později v životě, když jí bylo dvaačtyřicet. Tehdy se rozhodla, že změní práci, aby vydělávala víc. Nejprve prodávala auta, později začala pracovat v kanceláři. Jenže přišla pandemie koronaviru, při které se mnoho věcí změnilo.

Tehdy St James narazila na články o OnlyFans. Narazila i na příběh matky, která pravidelně tvoří videa a fotky, díky kterým se její finanční situace výrazně zlepšila. Nějaký čas o tom sama přemýšlela a nakonec se rozhodla, že vyzkouší jaké to je a založila si účet jak na OnlyFans, tak i na Instagramu. Účet na OnlyFans má tak aktivní už od dubna 2021.

První týdny byla prý z tvorby nervózní, styděla se, a proto ve svých příspěvcích nikdy neukázala svou tvář. Jenomže moc lidí nezaujala, tak se rozhodla začít přidávat příspěvky, na kterých bude ukazovat také obličej. To se jí neuvěřitelně vyplatilo, její tvorba začala mít obrovskou sledovanost. Za první měsíc vrostl její počet sledujících na Instagramu na zhruba 10 tisíc.

Peníze, které si vydělala na OnlyFans, se pohybovaly okolo 2 tisíc dolarů, cože se rovná 44 tisícům korun. O měsíc později si vydělala dvakrát tolik, další měsíc opět víc a tak to šlo dál, až měla v listopadu a v prosinci měsíční výdělek okolo 100 tisíc dolarů. Do této chvíle si vydělala už přes milion dolarů, nejen díky OnlyFans, ale také působením na platformě Fansly, což je platforma podobná OnlyFans.

Po dvou měsících od jejího založení účtu se St James rozhodla opustit práci v kanceláři, protože si uvědomila, že svůj čas může věnovat jenom OnlyFans a modelingu. Myslela si, že jejím sledujícím se bude líbit, když bude vystupovat jako dominantní žena, ovšem jim se spíše líbilo, když byla sama sebou. „Nemám dokonalé tělo. Mám maminkovské břicho a celulitidu. Někteří lidé mi řekli, že jsem pro ně inspirací. Mám ze sebe dobrý pocit,“ řekla St James v rozhovoru pro web Insider. Mezi její sledující patří prý převážně mladí muži mezi dvaceti až třiceti lety. Jedním z jejich největších podporovatelů je však prý devětasedmdesátiletý vdovec.

Díky své tvorbě si může dovolit žít, dle svých slov, skvělý život. Koupit si auto, jet na pořádnou dovolenou a samozřejmě také dobře se postarat o svého syna. Sama si prý ale uvědomuje, že kvůli stárnutí se tím nemůže živit do nekonečna. Plánuje s tvorbou pokračovat ještě zhruba deset let a potom na OnlyFans skončit. Zatím je však stále aktivní a přístup na její účet si mohou zájemci koupit za 10 dolarů. Elaina St James je také aktivní na YouTube, kde tvoří videa, ve kterých je často pouze ve spodním prádle, nebo v různých kostýmech. Také vydala knihu, která se jmenuje „ Jak randit se žhavou starší ženou“ a je dostupná ke koupi na stránce Amazon.com.