Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

OnlyFans tvůrkyně Christina Ashten Gourkani zemřela po plastické operaci | foto: Instagram.com

OnlyFans tvůrkyně zemřela po plastické operaci. Mladá modelka chtěla být jako Kim Kardashian

Na OnlyFans je mnoho tvůrkyň, které se živí tím, že se snaží napodobit celosvětově známé celebrity. Jedna z nich byla Christina Ashten Gourkani, která se nápadně podobala známé Kim Kardashian. Její touha po zlepšování těla ji však stála život. Pár hodin po jedné z jejích plastických operací zemřela na zástavu srdce.
  19:00

Ve čtvrtek nečekaně zemřela dvojnice Kim Kardashian a známá OnlyFans tvůrkyně Christina Ashten Gourkani. Svojí kariéru zakládala právě hlavně na známé celebritě Kardashian, které se Gourkani nesmírně podobala. Často jak na svůj Instagram, tak i jiné platformy, sdílela fotky, na kterých pózovala jako známá modelka i se stejným outfitem. To, v čem se své modle Kardashian moc nepodobala, byly její křivky. Gourkani se nechala slyšet, že za své plastické operace utratila stovky tisíc korun. Jeden takový zákrok se jí stal však osudný. Zemřít měla na následky zástavy srdce.

Slavná OnlyFans modelka sdílela svůj poslední příspěvek na Instagram pouhé tři dny před smrtí. V něm ukázala své krásné tělo a popřála svým sledujícím hezké úterý. V komentářích se pod příspěvkem objevují stovky zpráv od fanoušků, blízkých kolegyň z branže a kamarádů se vzkazy, ve kterých se snaží vyjádřit svou lítost nad úmrtím Gourkani. „Odpočívej v pokoji můj andílku. Stále tomu nemůžu uvěřit. Nemám slov, vždy nám všem budeš chybět,“ píše slavná OnlyFans modelka. „Odpočívej zlatíčko, vždy jsi byla tak sladká, když jsme se bavily,“ píše jiná modelka a zřejmě blízká kamarádka Gourkani.

Pohřeb Gourkani je naplánovaný na příští týden, na který se její rodina snaží vybrat peníze skrz online sbírku. Gourkani za svůj život podstoupila mnoho plastických operacích vždy s vědomím toho, že jsou riskantní a že je pravděpodobnost jistého neúspěchu. Poslední operace se jí stala osudná a její rodina rozjíždí vyšetřování s cílem zjistit, co se stalo a pokazilo.

K její tragické smrti se vyjádřilo mnoho internetových celebrit společně i se známou modelkou závislou na plastických operacích Mary Magdalene. „Neznali jsme se osobně. Znala jsem ji jen z internetu a vždy jsem si myslela, že je krásná. Je to vážně děsivé, jelikož nikdy nevíte, kdy můžete zemřít na následky riskantní operace,“ říká slavná Magdalene, která dříve málem zemřela při estetickém zákroku vagíny.

Její rodina popsala i jak vypadal telefonát, ve kterém zjistili, že Gourkani umírá. „V časných ranních hodinách přijala naše rodina tragický telefonát od člena rodiny, který zběsile křičel a hystericky plakal na druhém konci linky. Ashten umírá, Ashten umírá,“ popisují členové rodiny. Dodávají, že to byl hovor, který jim okamžitě zničil celý svět a bude je pronásledovat po zbytek života.

Gourkani popisují jako krásnou a milou dívku, která se vždy snažila v lidech hledat dobro. Popsali ji také jako milou a starostlivou slečnu, která uměla vykouzlit úsměv na tvářích a snažila se ze světa dělat lepší místo. Snažila se prý pomáhat trpícím a osamělým. Její smrt je dle rodiny obrovská tragédie, která v nich zanechala smutek, který ze sebe už zřejmě nikdy nedostanou.

Gourkani tedy měla zemřít na zástavu srdce způsobenou plastickou operací. Smrt se nyní vyšetřuje a její příčina není potvrzená. Ve hře je i vražda. Její náhlé úmrtí je v současné době vyšetřováno jako vražda související s lékařským zákrokem chirurga, který je momentálně v případu jako podezřelý.