Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sara Blake Cheek | foto: instagram.com

Děti vylučují ze školy kvůli OnlyFans. Intimní obsah tam totiž prodávají jejich matky

Tvoření na OnlyFans je pro mnohé lidi stále kontroverzní téma, některé ženy kvůli tomu musely odejít z práce a teď se začínají objevovat případy, kdy ale za tvorbu na OnlyFans pykají i děti tvůrkyň. A to třeba i tak, že je škola odmítne dál vyučovat.
  10:33

Na OnlyFans není zas tak neobvyklé, že explicitní obsah přidávají i ženy, které mají doma malé děti. Spoustu z nich, často samoživitelek, dokonce živí pouze výdělek na platformě a příjmy s ní spojené jako například spolupráce na sociálních sítích. Ovšem jejich tvorba mnohdy komplikuje život jejich dětem. Spolužáci si je často dobírají a schytávají kritiku dokonce i od učitelů. Jeden z podobných případů dokonce vyústil ve vyloučení jednoho dítěte potom, co se přišlo na to, že jeho matka tvoří obsah na platformě OnlyFans.

Sara Blake Cheek, matka vyloučeného dítěte, se rozhodla odtajnit svůj příběh, aby vyjádřila podporu jiné OnlyFans tvůrkyni Victorie Triece. Triece je stejně jako Cheek matkou, ale kvůli objevení jejího účtu na OnlyFans jí bylo zakázáno dále pracovat jako dobrovolník ve škole. Sara Blake Cheek měla oproti tomu potíže s vedením školy. To se totiž rozhodlo vyloučit jejího syna po zjištění, že jeho matka je OnlyFans tvůrkyní.

Cheek tak musela učit svého sedmiletého syna doma, protože po všech sezeních se ho škola rozhodla vyloučit. Tomu prý předcházela velká diskriminace ze strany učitelů i spolužáků, Cheek se přitom snažila vychovávat svého syna normálním způsobem a poskytnout mu přirozené domácí podmínky, i když vyrůstá bez otce. Snažila se také komunikovat s ředitelkou školy kvůli špatnému zacházení s synem a následnému vyloučení. Ředitelka jí však vůbec neodpovídala a nepodala jí žádné vysvětlení. Cheek prý nikdy nechtěla žádat školu o znovupřijetí svého syna. Chtěla pouze spravedlnost a donutit ředitelku vykonávat svoji práci nezaujatě a v rámci toho, co je pro její studenty nejlepší.

Z OnlyFans do Playboye

Sara Blake Cheek nyní žije na ranči za milion dolarů na Floridě, má nového manžela a čtyři děti a kromě tvorby na OnlyFans se také věnuje modelingu. Na Instagramu ji sleduje 80 tisíc lidí a dostala se už i do časopisu Playboy. Na rozdíl od již zmiňované tvůrkyně Victorie Triece se rozhodla situaci s diskriminací kvůli její práci dál neřešit. Triece oproti tomu chce školy žalovat a žádá odškodné jeden milion dolarů. Na tiskové konferenci oznámila, že žaluje školní radu, aby ušetřila starosti rodičům, kteří se také živí tvorbou na OnlyFans a hrozí jim kvůli tomu problémy a diskriminace.

„Nedělám to jenom kvůli sobě. Dokážu si pouze představit, kdo si tím prošel a nedokázal s tím bojovat a bylo mu řečeno, že nikdo neví, jak s podobným problémem naložit a kolik dalších lidí se ještě s takovým problémem objeví,“ vysvětlila Victoria Triece.

Triece bude požadovat maximální možné odškodnění pro všechny, které potkal stejný problém. Práce, kterou vykonává ona a mnoho dalších žen, které mají zároveň děti, totiž nijak nezasahuje do výchovy a tím pádem není žádný důvod pro omezování její svobody.

Podle ní má stále řada lidí názor, že OnlyFans tvůrkyně znamenají ve společnosti něco špatného, a proto mají tendenci jednat s nimi jako s podřadnými osobami. Tomu se však Triece hodlá postavit a dosáhnout spravedlnosti pro všechny OnlyFans tvůrkyně, které jsou zároveň matkami.