Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Takto přišla na zápas Chorvatů s Marokem. | foto: Instagram

Po MS ve fotbale jí chodí žádosti o jediné. Založí si sexy chorvatská fanynka OnlyFans?

Kdo je sexy chorvatská fanynka? Výrazná se stala na MS ve fotbale. Kameramani se do ní zamilovali, stejně jako mnoho fanoušků. Po turnaji jí chodí stovky zpráv s žádostí o to, aby si založila OnlyFans. Jak na tyto žádosti reaguje bývalá Miss Chorvatska?
  13:30

Je označovaná za nejvíce sexy fanynku z celého mistrovství světa ve fotbale roku 2022. Bývalá chorvatská Miss Ivana Knöll je však i terčem kritiky. Katar je velmi striktní země, ve které by měly být ženy zahalené. To však Knöll nezajímalo a zveřejňovala polonahé fotky z ulic Kataru. Po turnaji jí začaly chodit desítky až stovky zpráv s prosbou o založení účtu na OnlyFans.

Její pobuřující chování se však mnoha fanouškům zalíbilo. Nestačili jim však pouze polonahé fotky z Instagramu, chtějí toho víc. Knöll se nechala slyšet, že jí od konce mistrovství denně chodí desítky zpráv s prosbou o založení OnlyFans. Uvědomuje si, že by si na platformě mohla vydělat slušnou sumu. O peníze jí prý ale nejde, už jako modelka si totiž vydělává miliony. „Většinou neberu vše, co se mi nabízí. Ráda pracuji se značkami, které se mi líbí a není jich mnoho. Ráda prezentuji to, co se mi opravdu líbí, a ne jen to, za co mi zaplatí,“ reaguje Knöll na prosby fanoušků.

V jednom podcastu se také svěřila, jak jí ovlivnila získaná sláva díky mistrovství. Přišlo jí tisíce nových sledujících na všech jejích platformách. „Dostávám desítky hovorů denně a ještě více e-mailů od agentur, které se mě snaží dostat na OnlyFans,“ vysvětluje Knöll, jak velký je o ní momentálně zájem.

Ačkoliv Knöll tvrdí, že jí jde o čest a proto se zřejmě momentálně nechystá podnikat na OnlyFans, nadále sdílí velmi ožehavé fotky na své platformy. OnlyFans je platforma v podstatě bez limitů a pravidel. Není nutností na ní sdílet přímo pornografický obsah. Stačilo by, aby zveřejňovala podobné fotky, co na své již existující platformy a přitom si vydělávat miliony. Jak však Knöll řekla, tak o peníze jí nejde. I když tedy momentálně nemá v plánu přecházet na OnlyFans, nevyvrátila, že se tak nestane v budoucnu. Fanoušci si však budou muset počkat.

Navzdory tomu, že se Knöll snaží všem vysvětlit, že jí jde hlavně o její reputaci, nepřestává překvapovat. Už v Kataru se nestyděla polonahá promenádovat v ulicích a nyní se vydala do ulic Westminsteru. Pózovala před historickými památkami, telefonními budkami, či dokonce u záchranářských a policejních aut. Její život je plný zážitků a luxusních eventů. Při jejím pobytu v Anglii se také zúčastnila narozeninové oslavy amerického profesionálního boxera Floyda Mayweathera.

Poté, co se proslavila na mistrovství světa ve fotbale se setkává s jednou celebritou za druhou. Například nový rok oslavila v Miami s americkým hercem Jamie Foxxem. Později toho dne se měla vydat na další párty, kde se údajně měla sblížit s celosvětově známým rapperem Drakem. Ačkoliv je Knöll z Chorvatska, tak kvůli své práci bydlí v Miami. V říjnu minulého roku získala vízum, které jí umožňuje další tři roky pracovat ve Spojených státech.