Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influencer Třeba Max na OnlyFans prodává recepty. | foto: instagram.com/treba_max

Na OnlyFans se prodávají i muži. Někteří prodávají recepty, jiní sexuální videa

Název OnlyFans je jedním z nejskloňovanějších současné doby. Většinu tvůrců jsou ženy, popularita roste však i mezi muži. Influencer prodával recept na kuře na paprice, protože si chtěl z fanoušků vystřelit. Dalším tvůrcem je účastník reality show Too Hot To Handle Harry Jowsey, který tvrdí, že si od doby co tam má profil, vydělal přes tři miliony dolarů.
  12:00

Popularita platformy OnlyFans v poslední době rychle roste. Je spojovaná především s ženami, které za jimi zvolenou částku v podstatě prodávají nejčastěji obsah pro dospělé. Ač se o nich příliš nemluví, na OnlyFans jsou aktivní i muži. Někteří z nich patří k nejúspěšnějším tvůrcům na platformě a přidávají se k nim i Češi.

„Můj kluk si založil profil na OnlyFans,“ píše česká influencerka Teri Balci, která je na platformě také aktivní. Instagramový profil Třeba Max sleduje téměř čtyřicet tisíc uživatelů. Sledující ho začali téměř ihned kritizovat a spekulovat, co na svém profilu na OnlyFans bude asi sdílet. „Co tam jako bude fotit? Nahé fotky? Mám chuť si vypíchnout oči,“ píše jeden z jeho sledujících. „To snad není možné, tohle je absolutní dno,“ myslí si další.

O dva dny později přidal na svůj instagramový profil vyjádření. „Dneska bude na OnlyFans nová série o vaření. Jestli jste si mysleli, že tam budu dávat nahé fotky, tak to fakt ne. Dneska si tam společně uvaříme kuře na paprice,“ píše Třeba Max. Údajně musí mít založený a ověřený profil kvůli své přítelkyni. Prý kdyby se objevil na některé z jejích fotek, je možné, že by jí profil smazali. I na tohle vyjádření byly reakce spíše negativní a Třeba Max je podle sledujících rozhodně více než trapný.

Ač on ohledně OnlyFans vtipkoval, jiní jsou z prodávání choulostivého obsahu nadšení. Patří mezi ně například influencer Kube. Ten se v posledních dnech objevoval na profilu @eliteidols. Ten patří OnlyFans agentuře, která zastupuje i influencerku Kafuu. Ve všech videích odpočítával dny, kdy mu konečně bude osmnáct let a on si bude moct profil založit.

@eliteidols Všechno nejlepší Kube 💁‍♂️ #kube_of #eliteidols ♬ original sound - eliteidols

Ač v Česku příliš mnoho mužských tvůrců na OnlyFans známých není, v zahraničí je tato forma vydělávání peněz běžnější. Jedním z velmi úspěšných tvůrců je také účastník netflixové reality show Too Hot To Handle Harry Jowsey. Ten se nedávno rozpovídal o tom, kolik peněz mu účet na OnlyFans vlastně vydělává. Údajně si měl ode dne založení profilu vydělat tři miliony dolarů. Zároveň uvedl, že si nedávno za čtyřiadvacet hodin vydělal přes sto tisíc dolarů. To vše díky videu, na kterém má ve sprše sexuální styk. Zároveň se se svými fanoušky podělil nové hodinky značky Rolex, které si pořídil. „Je to nuda, vlastně ani tak drahé nebyly. Mám i mnohem dražší,“ píše Jowsey na svém Instagramu.

Dříve byl také na platformě velmi úspěšný americký rapper Tyga. Ten byl známý tím, že sdílel mnoho příspěvků se sexuální tématikou. Loňské léto se rozhodl, že z platformy odejde a smaže si účet. To vše kvůli tomu, že na OnlyFans mělo být zakázané sdílet erotický obsah. To se nakonec nestalo, ale Tyga si i přes to založil vlastní aplikaci Mystar, která údajně měla fungovat podobně jako OnlyFans a zároveň si od tvůrců brala jen desetiprocentní podíl na transakcích. V porovnání s aplikací OnlyFans, která si od svých tvůrců bere dvacet procent, měla být nová aplikace úspěšná. To se však nestalo.

Jak bylo zmíněno, ač většinu tvůrkyň jsou ženy, mužů stále přibývá. Ať už na aplikaci chtějí prodávat obsah pro dospělé nebo vaření, aplikace je bezpochyby fenoménem současné doby. Je otázkou, kdy řady českých tvůrců rozšíří i nějaký influencer.