Středa 1. května 2024, Svátek práce

Neymar a Key Alves | foto: instagram.com

Fotbalista Neymar měl údajně návrh pro OnlyFans tvůrkyni. Chtěl do postele s ní a její sestrou

Hvězdný fotbalista Neymar chtěl mít údajně sex s dvojčaty, která profesionálně hrají volejbal. Jedna z nich si dokonce založila OnlyFans a vydělává si několikanásobně víc než díky sportu. Také je nejsledovanější volejbalistkou na Instagramu.
  15:00

Brazilská OnlyFans tvůrkyně Key Alves dostala údajně velmi zvláštní nabídku od fotbalové hvězdy Neymara Jr. Ten ji prý oslovil s nabídkou, že by mohli mít hromadný sex s ní a její sestrou dvojčetem Keyt Alves. Sestrám je přitom pouhých třiadvacet let. OnlyFans však není to, co je proslavilo. Mladé sestry jsou totiž obě profesionální volejbalistky, které pochází z brazilského São Paula. Na OnlyFans navíc působí pouze Key Alves, která si získala mnoho fanoušků. Proslavila ji také reality show Big Brother, ve které přiznala právě údajný návrh od fotbalové hvězdy.

Minulé léto se Alves připojila na platformu OnlyFans. Kvůli své kráse a odvážným fotkám si získala mnoho příznivců, kteří si zaplatili její obsah na OnlyFans. Díky tomu má také daleko větší čísla na sociálních sítích, než její sestra. Key sleduje 7,6 milionů uživatelů, zatímco Keyt 2 miliony. Key také přiznala, že díky svému působení na platformě OnlyFans si vydělává skoro padesátkrát více, než kolik vydělává volejbalem. Podobně jako Alves se na OnlyFans přesunulo už několik sportovců, právě kvůli lepším penězům.

I přesto, že vydělává obrovské jmění díky OnlyFans, Alves nezanevřela nad svou volejbalovou kariérou. Podle ní je důležité umět si dobře vydělat, ale zároveň kvůli tomu nepřestat dělat co ji baví. A to je právě volejbal. Navíc si prý také uvědomuje, že je jí teprve třiadvacet let, je zdravá a sportování jí nedělá problém. OnlyFans může dělat i o deset let později, zatím co ve volejbale roste neustále nová konkurence. Kdyby teď s volejbalem přestala, později by si to vyčítala. OnlyFans je pro ni také pojistka, kdyby se například zranila a byla nucena svou profesionální kariéru ukončit. Ve volejbale taky pokračuje proto, že je spolu se sestrou velmi úspěšná. Pozornost, kterou si získala díky sportu, OnlyFans a Instagramu, se také rozhodla vrhnout se do podnikání a založit si svou vlastní značku.

Alves je také nejsledovanější hráčkou volejbalu na Instagramu. „Už od mala jsem říkala svým rodičům, že chci být světoznámá. Kromě toho, že mám hezký obličej a také mám talent na volejbal, jsem také velmi vstřícná ke svým fanouškům a věnuji jim velkou pozornost. Vždycky se mi líbilo někde vystupovat, fotit se a dělat marketing. Podle mě tohle všechno byla cesta k tomu, abych si vytvořila svou vlastní značku,“ řekla Alves v rozhovoru pro deník MARCA. Kromě fotek a videí z tréninků nebo zápasů, často přidává fotky z dovolené, kde je buď v plavkách, nebo pouze ve spodním prádle.

A právě díky těmto vybízejícím fotkám Key zaregistroval slavný brazilský fotbalista Neymar, který současně hraje za francouzský tým Paris Saint-Germain. Key údajně kontaktoval a nabídl, že mohou mít sex spolu s její sestrou. Poté prý to samé napsal také její sestře Keyt. Obě však byly požadovaným návrhem znechuceny a odmítly. Původně však prý napsal zprávu pouze Key, která byla rozhodnuta, že slavného fotbalistu navštíví. Když však zjistila, že má zájem také o její sestru, rozhodla se opustit od svého původního plánu. Tato zpráva obletěla celý svět, fotbalista se však k celé kauze nevyjádřil.