Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Nahé fotky influencerek na internetu | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Na Internetu se objevily další nahé fotky celebrit. Na Discordu se s nimi obchoduje

Čím dál více nahých fotek celebrit se začíná objevovat a nejedná se jen o uniklý obsah z OnlyFans. Mnoho z nich je převážně ve skupinách na Redditu. Ačkoliv se pravost některých z nich dá vcelku těžko ověřit, zaplavují sítě ve velkém. Explicitní obsah se objevuje i na Discordu. Tam se s takovými fotkami dokonce i obchoduje.
  14:32

Skupiny na Redditu plní pornografické fotky celebrit a tvůrkyň z OnlyFans. Denně se na nich objevuje desítky explicitního obsahu až je těžké se ve všem zorientovat. V posledních dnech se tento trend rozmohl ve velkém a fotek, či videí přibývá čím dál víc. Jak už web antiyoutuber.cz informoval, je mezi nimi například influencerka Sugar Denny, partnerka Karlose Vémoly Lela Ceterová, či nyní nově influencerka Eva Feuereislová. Nejde však jen o Reddit. Uživatelé se někdy i počítačem upravenými fotkami chlubí na Discordu.

Známá se stala kauza, kdy se na veřejnost dostala informace o tom, že Sugar Denny posílala erotické fotky příteli své kamarádky. Nyní se začínají objevovat jak videa, tak i fotky pravděpodobně z této kauzy. Sugar Denny má pro některé uživatele na Redditu speciální místo v srdci. Dle komentářů pod příspěvky, ji většina moc nepochlebuje. Najdou se však tací, co se v jejích erotických fotkách vyžívají natolik, že jsou schopni zveřejnit a možná i uměle vytvořit cokoliv pro jejich uspokojení.

Uživatel, který nedávno sdílel její explicitní video, dal najevo, že má zřejmě slušnou sbírku dalšího podobného obsahu tím, že se neostýchal ve zveřejňování pokračovat. Nyní sdílel fotku, která není až tak erotická, jako spíše diskutabilní. Je na ní vidět Sugar Denny s pokrytým obličejem průsvitně bílou tekutinou připomínající sperma. Dá se jen diskutovat o její pravosti a tom při jaké příležitosti byla vyfocená a jestli se skutečně jedná o sperma nacházející se na jejím obličeji. Pocházet by však měla opět z již zmíněné kauzy.

Další populární fotka, která se na Redditu objevila je ta s Feuereislovou ve vaně. Ta si na ní tedy dává koupel, přičemž má kompletně odkrytá ňadra. Reálnost této fotky potvrdila Feuereislová pro antiyoutuber.cz. „Koukám, že mi ty prsa někdo dofouknul. Tato fotka je stará tak osm let,“ nechala se pro antiyoutuber.cz slyšet Feuereislová. Jak se však dostala na internet? Sama Feuereislová ví, že ji vlastnilo několik jejích bývalých partnerů. Dá se tak usuzovat, že se skrz ně dostala dál.

Party v salonu @dr.nek_salonph4 ✨ @dr.nekdistributor Hair by @vvaclavvana @vana.vaclav Photo by Pavel Gwužď Náhrdelník od @danieladione.cz #event #media #plasticqueen #hairstyle #spoluprace

31. března 2023 v 20:46, příspěvek archivován: 5. dubna 2023 v 13:17

Po zjištění, že se šíří na internetu, se však nechala slyšet, že kontaktuje právníka. „Informaci jsem už předala svému právníkovi,“ sdělila Feuereislová. Zdá se však, že se tím víc zabývat nebude. „Právník mi odepsal, že je to dobrá reklama,“ říká Feuereislová s tím, že se nemá za co stydět. „Nebránila bych se ani focení pro Playboy,“ svěřila se Feuereislová, že jí zřejmě nahota není cizí.

Obchodování na Discordu

Další platformou, na které se rozsáhle šíří erotické fotky celebrit, je Discord. Tam se však šíří ještě trochu jiný obsah, poupravený. Velmi oblíbenou činností uživatelů je tvorba a následné sdílení uměle vytvořených fotek. Nejvíce se jako deepfake šíří nahé fotky youtuberky Natyly a streamerky říkající si Natálka. Některé z fotek jsou až tak dobře upravené, že jen delší zkoumání pomůže odhalit, že fotky nejsou pravé.

*Natálka v přirozeném prostředí*
Ahooj, dneska bych vám chtěla představit monitor Huawei MateView GT. Monitor má 34 palců s obnovování frekvencí 165Hz. Je mírně zakřivený, takže skvěle vidíš na každého soupeře.

Odkaz zde - bit.ly/NatalkaHuawei

Mám tu pro vás i slevové kódy:
Sleva 18% na 34palcový monitor při použití kódu AMateview18Coupon, pouze pro prvních 50!

Sleva 20% na 27palcový monitor při použití kódu AMateview20Coupon, pouze pro prvních 50!
Akce platí od teď do 31. prosince 2021.

@huaweimobileczsk #HuaweiMateViewGT #spoluprace

10. prosince 2021 v 15:36, příspěvek archivován: 5. dubna 2023 v 13:19

Zajímavé je, že se v jedné z těchto místností rozjíždí doslova byznys v obchodování s nahými fotkami influencerek. Správce skupiny nabízí za finanční obnos v hodnotě přes dva tisíce korun přístup k mnoha nahým fotkám. Nabízí také způsob přivýdělku, podle všeho za poskytnutí takových fotek. Většina fotek však dle vysvětlení bude obsahovat ty už zřejmě programem upravené.

Velmi oblíbené jsou na této platformě také přesdílené fotky OnlyFans tvůrkyň, jako Kafuu, či Xholakys. Díky Discordu se mnoho uživatelů nechalo v diskuzi slyšet, jak si těch co fotky sdílí cení. „Teď už alespoň vím, že by peníze, které bych za její účet utratil, byly zcela vyhozené,“ stěžuje si jeden uživatel, že Kafuu na svůj OnlyFans sdílí dle něj pouze lehnou erotiku.

#schoolgirl

15. ledna 2023 v 9:05, příspěvek archivován: 5. dubna 2023 v 13:20

Podobných skupin existuje na Discordu mnoho. Najít se toho v nich dá hodně. Objevují se tam dokonce i několikrát explicitní fotky známé influencerky Shopaholic Adel. Někteří po fotkách jejich oblíbených influencerek touží natolik, že za ně nabízí i finanční odměnu. Další se chlubí tím, že mají obrovskou sbírku a jsou ochotni některé fotky vyměnit s dalšími uživateli za jiné.