Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Z bezdomovkyně do školy a až na OnlyFans | foto: Instagram.com

Z ulice přes studium až na OnlyFans. Tvůrkyně se rozpovídala o svém drsném životě

O svém strastiplném a překvapivém životě se rozmluvila OnlyFans tvůrkyně Eliza Rose Watson. Dříve spávala na lavičkách v parcích po boku drogově závislých. Nyní si vydělává miliony prodejem svých nahých fotek. Mnoho lidí pobouřila i obrovským billboardem, který si nechala udělat v Londýně a v New Yorku.
  13:00

O tom, jak těžký, zajímavý a děsivý život drogově závislý člověk může mít, promluvila slavná OnlyFans tvůrkyně Eliza Rose Watson. Momentálně velice úspěšná modelka vydělávající si miliony korun měsíčně se svěřila o své temné životní kapitole. Z drogového koníčku na škole se stala závislost, kvůli které skončila na ulici. Nocovala prý hned vedle svých kumpánů v parcích na lavičkách a denně byla schopná si dát až čtyři gramy kokainu. Tato temná historie je už ale za ní a nyní si užívá přepychového života díky fanouškům z OnlyFans.

Happy Friday! Rate this outfit

7. července 2023 v 19:33, příspěvek archivován: 19. července 2023 v 14:55

Veřejnost se v pohledu na OnlyFans a celkově erotickou branži dělí na dva tábory, jedni to jednoduše podporují a ti druzí zas ne. Velký poprask nedávno udělala Watson, když si koupila za obrovskou sumu veliké billboardy v městech jako Londýn a New York.

Zaplatit za ně měla téměř půl milionu korun. Ačkoliv se jedná podle některých o vcelku jednoduchý a odfláknutý styl reklamy, mnozí ji za to kritizují. Hlavním cílem bylo zpropagovat sociální sítě jako Instagram a právě OnlyFans.

So, what do guys think of this?
I was on @thejeremyvine show @bbcradio2 today (thanks again for having me on!) discussing why I think the graffiti on one of my billboards is more harmful in the long run than the actual billboard itself. So I’m putting it to you, what do you think? If you wanna listen back then check out my story :)

5. července 2023 v 18:59, příspěvek archivován: 19. července 2023 v 15:04

Watson tvrdí, že se tím snaží změnit vnímání lidí této branže. Někteří místní obyvatelé to však označují za pornografický hnus, který v jejich ulicích nemá co dělat. Kvůli této kauze se jméno Watson objevovalo v mnoha celosvětově známých plátcích, čehož se rozhodla využít. Zřejmě si řekla, že při takové sledovanosti je správný čas, aby světu sdělila svůj životní příběh.

Comment your best pick-up line Pinning my favourite, go go go!

22. března 2023 v 17:57, příspěvek archivován: 19. července 2023 v 14:55

Svěřila se tedy, že velikou roli v jejím životě hrály drogy. S těmi začala experimentovat už jako teenager na střední škole, z čehož se stal zřejmě oblíbený a vcelku častý koníček. Postupem času začala čím dál více spadat do drogové závislosti, přičemž prý jen zřejmě se štěstím zvládla dodělat vysokou školu. Poté s ní šlo však už téměř vše z kopce.

„Byla jsem absolutní troska a zoufale v depresích. Tehdy jsem si sáhla na dno,“ svěřuje se Watson.

Tehdy se z ní stal ukázkový příklad drogově závislého člověka. Veliké množství drog dokonce zapíjela hektolitry alkoholu. Od rána do večera se opíjela, přičemž byla prý schopná za den spořádat až čtyři nebo více gramů kokainu. Celé dlouhé dny nedělala téměř nic jiného, než že užívala nějakou drogu, či se snažila získat peníze, aby si ji mohla koupit.

„Žadonila jsem, půjčovala jsem si, kradla jsem jen, abych získala nějaké peníze. Někdy jsem se i dokonce sblížila s nějakým mužem. Byla jsem v tom všem až po uši, že se zdálo, že už není cesty ven,“ říká Watson, že dělala téměř cokoliv až na práci, aby získala peníze na drogy a alkohol.

V této životní situaci se prý často potýkala s různými nepříjemnými situacemi a konfrontacemi jako několik jízd v sanitce, diskuze s policií, či když se jednou dokonce pokusila spáchat sebevraždu. Kvůli všem okolnostem se nakonec ocitla na ulici. Spávala prý u svých drogově závislých kamarádů, či na lavičkách v parcích.

„Neměla jsem žádné peníze. Neměla jsem bankovní kartu. Neměla jsem nic,“ svěřuje se Watson.

Comment your first thoughts

3. července 2023 v 19:23, příspěvek archivován: 19. července 2023 v 14:55

Celá situace logicky velice trápila i celou její rodinu. Jednoho dne ji matka seznámila s jejím známým, který se momentálně léčil z drogové závislosti. On byl nakonec ten, kdo jí pomohl se z toho všeho dostat. Začala dokonce vyučovat na škole. Tuto pozici však kvůli nízkému platu v roce 2019 opustila a začala podnikat na OnlyFans. V průběhu covidové pandemie se stala extrémně populární, přičemž si momentálně vydělává miliony korun měsíčně.