Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

OnlyFans tvůrkyně si o prázdninách užila až se stovkou studentů. Odpovídala i na zprávy s nabídkami

Modelka z často nazývané stránky pro dospělé OnlyFans, Bonnie Blue, sdělila, jak pikantně si užila prázdniny. Nemluvila samozřejmě o ničem jiném než o sexu. Vydala se na cestu, na které si zašpásovala až se stovkou mladých studentů. Prospěšné to podle ní bylo pro obě strany. Mladíci si užili a ona si natočila obsah pro svůj OnlyFans. Zopakuje tuto pikantní cestu?
  18:00

Tradice jsou pro některé lidi zřejmě velmi posvátné. Jednu takovou speciální si vytvořila OnlyFans tvůrkyně Bonnie Blue. Rozhodla se, že si prázdniny užije naplno a po svém. Prý už každoročně se tak vydává mezi mladé studenty, se kterými si následně užívá. Nejde jen o pár jednorázových akcí. Stanovila si cíl, zašpásovat si za krátké prázdniny s minimálně stovkou mladíků. Jde jí ale hlavně o studenty, má na ně zřejmě speciální úchylku. Ačkoliv se zdá, že je to velmi obtížný úkol, Blue svůj cíl prý dokonce překonala.

Nejde tedy jen o uspokojení vlastních tužeb, ale i byznys. S mladíky, se kterými má pohlavní styk, zároveň nahrává obsah na svůj OnlyFans. Těží tak z toho podle ní obě strany. Studenti si užijí a ona může svůj profil na platformě obohatit o další pikantní video. Soustředí se převážně na čerstvě vystudované středoškoláky, tedy na chlapce mířící na vysokou školu. Na tuto sexuální estrádu se vydala i nyní o jarních prázdninách, kdy svůj cíl překonala o pár desítek mladíků. Měla si prý užít se sto dvaadvaceti vysokoškoláky.

Tuto pikantní akci se Australanka vydala uspořádat do mexického města Cancún. Čtyřiadvacetiletá modelka se svěřila, že si za pouhých jednadvacet dnů vydělala pro mnohé, ale i pro ni astronomické částky. Obsah s mladíky jí prý z OnlyFans vynesl v přepočtu téměř šest milionů korun. Na této sexuální cestě však nebyla sama. Do společných hrátek se měla zapojit i její kamarádka a kolegyně z platformy Leilani May.

Jak tedy domlouvání a následné špásování probíhalo? Podle jejích slov se zdá, že se to v některých momentech lehce vymklo kontrole. Užít si se slečnami chtělo zřejmě tak moc studentů, že se před jejich hotelem prý dokonce tvořily fronty. Na některých videích jde podle tvůrkyně slyšet bouchání na dveře jejich pokoje od netrpělivých mladíků. Když se její sledující dozvěděli o tom, co provádí, denně jí začalo chodit stovky zpráv s nabídkami na společné špásování.

„Mnozí to ve skutečnosti nazývali stmelovací zkušeností. Užívali si každou vteřinu, stejně jako já. Byl to neuvěřitelný úspěch jak pro kluky, tak pro mě,“ řekla Blue. „Kluci z vysoké školy si jarní prázdniny užili, dala jsem jim také něco na památku,“ pokračuje, že si mladíci jejich společné špásování mohou připomenout na jejím OnlyFans profilu. Jelikož se zaměřovala převážně na mladé studenty, musela si dávat pozor na to, aby byli zletilí. Kdyby nebyli, jejich tvorba by byla považovaná za dětskou pornografii. To si tvůrkyně moc dobře uvědomovala, a tak prý u všech chlapců kontrolovala občanky. „Kluci, kteří projevili zájem, se museli prokázat dokladem, že jsou starší osmnácti let. Byli také informováni, že obsah je pro naše OnlyFans účty,“ řekla.

Není to rozhodně naposledy, co něco takového udělala. Řekla, že podobné akce má v plánu provést v budoucnu a zřejmě i častěji. Miluje cestování a užívání si s tamními mladíky. Cancún si však zdá se z tohoto sexuálního hlediska zamilovala. „Příští rok se určitě vrátím,“ sdělila.