Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Amber O’Donnell | foto: Instagram.com

Sexy OnlyFans tvůrkyně se půjde porvat do klece. Na zápas vyzvala i svou sousedku

OnlyFans tvůrkyně se nepohodla se sousedkou. Té vadilo, že se nahá producíruje před oknem a při natáčení svých videí je hlasitá. Tuto humornou interakci se tvůrkyni dokonce povedlo zachytit na video. Nedávno podepsala smlouvu s boxerskou organizací. Na zápas vyzvala právě onu sousedku.
  12:30

OnlyFans může být pro některé nebezpečné povolání. Tvůrkyně Amber O’Donnell se díky své tvorbě dostala do konfliktu s velice nahněvanou sousedkou. Co jí však vadilo je zajímavé. Už se nechtěla koukat na její prsa. Na to, na co by se fanoušci tvůrkyně rádi podívali, se sousedka vynadívala zřejmě dosyta. To však ale není vše. Vadí jí, že musí v jednom kuse poslouchat hlasité zvuky z jejího bytu. Ty prý vydává při tvorbě videí. Její OnlyFans bude zřejmě stát za to.

Na TikToku měla přes dvě stě tisíc sledujících. Platforma jí však v únoru tohoto roku permanentně zablokovala účet. O’Donnell si tak založila nový, kde zhruba za měsíc nasbírala už přes třicet tisíc sledujících. Už z toho, co dělá za práci, je nejspíš jasné, na co bude její tvorba na síti zaměřená. Videa ve kterých ukazuje své sexy tělo baví stovky tisíc sledujících. V jednom videu ukazuje O’Donnell své nové spodní prádlo, které si koupila a fanouškům se moc líbí. „Tato barva ti sedí. Stejně tak jako každá jiná,“ napsal do komentářů jeden uživatel.

@amberodonnelllive Set from @Lounge ♬ son original - Karismatik9🏅✳️

Nedávno, když zrovna O’Donnell natáčela TikTok video, zachytila velice zajímavou konverzaci. Seděla v autě a povídala do kamery, když jí na okno zaklepala její sousedka. O’Donnell jen stáhla okénko a už se rozjela debata. „Nedělám si srandu, ale už fakt musíte přestat,“ konfrontuje ji sousedka. O’Donnell na ni jen zírá a zřejmě nechápe o čem mluví. „Jsi strašně hlasitá. Vrátím se z práce a sedím si na zahradě a jediné co slyším, jsi ty a to, jak jsi hlasitá,“ pokračuje sousedka.

Překvapená O’Donnell zřejmě nevěřila svým uším. „Omlouvám se, já jen natáčím video na TikTok,“ reaguje. To ji však nezajímalo a i když se sousedce snažila vysvětlit, že je to její práce, tak ji jen setřela. „No já jsem se právě vrátila z mé normální práce a už tě fakt nechci poslouchat,“ ostře na ní reaguje sousedka.

Konfrontace však pokračovala a dostala se k daleko pikantnějším věcem. Sousedka se prý nechce koukat na její prsa. „Vždycky si stoupneš nahá s odhaleným poprsím k oknu a já toho už mám dost. To fakt vidět nechci,“ vysvětluje sousedka, jak ji už nebaví koukat se na nahou O’Donnell v okně. Za takový pohled by si mnoho jejích fanoušků zřejmě pořádně připlatilo, zatímco sousedka má chuť na ní zavolat spíše policii. Tvůrkyně jen s vyjeveným výrazem a lehkým úsměvem zírala z okna na sousedku. „Proč se na to tedy koukáš? Je to moje okno,“ oponuje O’Donnell sousedce.

@amberodonnelllive

Shazza is on one

♬ original sound - A M B E R

OnlyFans hvězda však není žádné tintítko. Má za sebou už spoustu zápasů, přičemž se boxu věnuje už téměř dva roky. Její momentálně nejbližší zápas by se měl odehrát se zpěvačkou Emily Brooke už příští měsíc v dubnu. Na jejich poslední tiskové konferenci se při stare downu dostali zápasnice do křížku. Brooke totiž prudce strčila do O’Donnell, která se neudržela a málem spadla.

Fanoušci z tohoto zápasu však nejsou zrovna nadšení. „Proč, když se na to koukám se cítím strašně trapně,“ napsal do komentářů pod video jeden uživatel. „Jeden z nejlepších sportů box se tímto postupně ničí,“ píše další. Fanoušci tak nejsou zklamaní jen z toho, jak trapný je dle nich tento zápas. Ale hlavně kvůli tomu, že tyto zápasy celebrit dle nich doslova špiní bojová umění.

O’Donnell na svém Twitteru také nedávno vyzvala na zápas svojí nepříjemnou sousedku. Do příspěvku napsala, že by padesátiletou Sharon sundala klidně jen za pár liber. Nechala se slyšet, že by sousedku, která ji opravdu nemá ráda, konfrontovala kdykoliv. Jednalo se však spíše o humornou výzvu. Později se totiž nechala slyšet, že si dělala srandu.