Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Sarah Juree | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

OnlyFans tvůrkyně se stydí za svůj obsah. Odešla kvůli platformě z práce, nic však nevydělává

Jak už je mnohým zřejmě známo, OnlyFans kariéra může některým tvůrkyním pořádně zavařit. Zvlášť, když si touto ožehavou kariérou vydělávají bokem k jejich stálé práci. Učitelka Sarah Juree byla vyhozena poté, co se zjistilo, že na platformě zveřejňuje hanbaté fotky. Nyní promluvila o tom, jak veliká chyby byla, začít na OnlyFans podnikat.
  20:00

OnlyFans může být pro některé záchrana, ale i zhouba. Slibné zisky lákají krásné slečny k podnikání na platformě. Není to ale práce pro každého. Pokud slečna pracuje například ve školství, či na policii, její ožehavá kariéra je velice diskutabilní a až za hranou. Takové tvůrkyně se následně často dostávají do konfliktů se svými nadřízenými a často o své pozice přicházejí. To byl případ i učitelky Sarah Juree. S vidinou slávy a bohatství se rozhodla dát touto erotickou cestou. Ředitel školy měl však na vše přijít a Juree dát padáka. Nevadí, řekla si. Nyní se ale svěřila, že vše není tak, jak očekávala. Sama se za sebe stydí.

I feel I found my new color Orange you glad?

16. června 2023 v 20:17, příspěvek archivován: 13. září 2023 v 16:40

O jejím příběhu se veřejnost dozvěděla už dávno. Sexy učitelka, co ráda zlobila, dostala za vyučenou. Zřejmě nejbizarnější roli v jejím příběhu hrál ředitel školy, na které pracovala. Tento chlípník ji měl totiž původně v sexy kariéře podporovat. Juree se svěřila, že jí dával různé rady, jak svojí tvorbu zlepšit a dokonce jí doporučoval, aby začala prodávat své použité spodní prádlo. Když se však celá kauza zmedializovala a dostala na povrch, neměl jinou možnost, než ji z práce vyhodit. Některé její sexy snímky měly být pořízené dokonce i v prostorách školy.

Vše zlé je pro něco dobré. Díky medializaci kauzy přišlo na její účet spoustu natěšených fanoušků, očekávajících sexy učitelský obsah. Jenže její sláva však rychle opadla a Juree se opět objevila na dně. Po zhruba roce působení na platformě říká, že toho nesmírně lituje. „Dostala jsem právě tolik pozornosti médií, aby mi to zničilo život, ale ne dost na to, abych ze situace mohla skutečně těžit,“ popisuje, jak jí medializace celé kauzy spíše uškodila. „Čtete všechny tyto příběhy o ženách, které vydělávají jmění na OnlyFans. Ony už ale slavné jsou, nebo mají velkou sledovanost na sociálních sítích,“ doplňuje.

Girls night

29. července 2023 v 4:36, příspěvek archivován: 13. září 2023 v 16:41

Lehce nabyla a lehce pozbyla. Mediální pozornost jí nepřinesla moc fanoušků, jako spíše další problémy, které jako svobodná matka rozhodně nepotřebovala. Mluví o tom, jak zklamala svoji rodinu. „Pokud jsem nedokázala uživit rodinu svým vysokoškolským vzděláním, pak jsem ji zklamala. Chtěla jsem, aby se OnlyFans stalo mým zachráncem, ale moc to nevyšlo. Celkově to bylo těžké pro mé duševní zdraví,“ říká. Ačkoliv je se sebou naprosto spokojená, co se týče vzhledu, reakce okolí může být často velice nepříjemná.

Slušné výdělky, které očekávala, se zřejmě nedostavily. Promluvila o tom, jak je nesmírně náročné, se na OnlyFans stát populární. Průměrná tvůrkyně si na platformě podle ní vydělá maximálně sto padesát dolarů měsíčně. „Nebyla to pro mě milionová výplata. Průměrný model na OnlyFans vydělává sto padesát dolarů měsíčně. Ve srovnání s nimi jsem si vedla dobře, ačkoliv šel příjem nahoru a dolů,“ vysvětluje. Momentálně se dá říct, že si vydělá zřejmě velice obdobně, jak na pozici učitelky. Na té však strádala. Nedařilo se jí uživit sebe, ani vlastní dítě.

24. srpna 2023 v 19:14, příspěvek archivován: 13. září 2023 v 16:41

Snaží se tak nabádat mladé slečny, aby zvážily, jestli se skutečně hodlají vydat erotickou cestou. Riziko, které podstupují, může být daleko větší, než očekávaná odměna, říká. Juree také zřejmě velice zasáhlo, když prohrála soud se školou, na které pracovala. Tvrdila, že byla nespravedlivě propuštěna a požadovala finanční náhradu. Spor prohrála a žádné peníze nedostala. Přes veškeré nezdary se Juree snaží nadále skrze OnlyFans vydělávat. Na sítích škádlí s ožehavými fotkami, kde se pusinkuje s dalšími ženami a obléká si svůdné kostýmy.