Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

OnlyFans tvůrkyně Jazmen Jafar | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Právnička dala výpověď, aby se naplno mohla věnovat kariéře na OnlyFans. Vydělává si miliony

OnlyFans je téměř pro každého. Být na něm však originální a něčím zajímavý začíná být v poslední době čím dál těžší. Policistek a učitelek je na platformě už dostatek. Nyní je čas pro ženy z oblasti práva. Americká právnička dala výpověď ze své práce, aby mohla podnikat na OnlyFans. Vydělává si miliony a využívá své znalosti z práva k hájení dalších tvůrkyň.
  10:30

Policistky, učitelky, matky, dcery a už i právničky si okusily, jaké to je, vydělávat si velké peníze na OnlyFans. Jejich fanoušci chtějí něco zajímavého a neobvyklého. Tvůrkyně tak musí zaujmout něčím speciálním. Sexy policistka je něco, co snad nikdy nezklame. Co ale právnička původem z Blízkého východu? Tvůrkyně Jazmen Jafar se dříve živila jako právnička, která si za měsíc vydělala bez problému téměř sto čtyřicet tisíc korun. Vidina větších peněz a práce v erotickém průmyslu pro ni byla zřejmě natolik lákavá, že se přesunula na OnlyFans. Za pouhé tři měsíce si na platformě vydělala čtyři miliony korun.

3. března 2023 v 15:25, příspěvek archivován: 28. března 2023 v 12:41

Dříve pracovala jako právnička a ačkoliv byla velmi zkušená ve svém oboru, moc dlouho jí kariéra v právu nevydržela. Po půl roce dala výpověď, aby se mohla soustředit převážně na OnlyFans. Došlo jí, že její práce by nešla dohromady s erotickou kariérou. I tak se snaží alespoň lehce chránit si své soukromí. Na internetu vystupuje pod přezdívkou Jazmen Jafar, což je jméno postavy z disneyovského filmu Aladin.

Ačkoliv byla v oboru práva dobrá a zběhlá, nebyla to její vysněná práce. Když se ucházela o místo a šla na pohovor, tak si prý říkala, že tu pozici vlastně ani dostat nechce. Nebylo to něco, co by ji bavilo a chtěla to dělat. Jelikož její rodina má kořeny v Íránu, tak se na internetu svěřuje i s tím, že to v její kultuře takto zkrátka funguje. Celý život se prý řídila tím, co jí řekli rodiče, což se týkalo i pohovoru na pozici právničky. Šla tam jen, aby je uspokojila.

Hlavním důvodem, proč s právem skončila, nebyly jen peníze. Šlo převážně o útěk z práce, která ji nenaplňovala k něčemu, co ji dělá šťastnou. Na OnlyFans kariéru se však připravovala už delší dobu, když ještě pracovala v předešlé práci. O víkendech a ve volném čase si doma připravovala postupně spoustu fotek a videí pro budoucí účet na platformě. „Přes den jsem pracovala v advokátní kanceláři a večer, když jsem se vrátila domů, jsem natáčela obsah. Natáčela jsem i celé víkendy,“ řekla Jafar pro web businessinsider.com. „Bylo to fakt trapné, když se mě v pondělí zeptal kolega, co jsem dělala o víkendu a já jsem mu odpověděla, že jsem jen relaxovala. Přitom jsem se popravdě natáčela, jak kouřím dildo, nebo něco jiného,“ doplnila Jafar.

27. března 2023 v 9:00, příspěvek archivován: 28. března 2023 v 12:44

Ačkoliv jí nová kariéra zabere více času, je prý šťastná. Problém bylo ale to, jak její velmi konzervativní rodiče přijmou novou práci. Když jim o ní řekla, byli prý v šoku. Rozhodně to není něco, co podporují. Nechala se ale slyšet, že ačkoliv nejsou spokojení s výběrem jejího povolání, stále ji mají rádi a milují ji. „Dříve vám práce jako právník, inženýr a lékař přinášely peníze a stabilitu, ale nyní s internetem, máte nekonečné možnosti, co můžete dělat,“ komentuje Jafar svojí internetovou kariéru.

To, co se však naučila za dobu působení v právnické firmě nezapomněla. Naopak se rozhodla, že své zkušenosti chce využít k tomu, aby mohla pomáhat ostatním tvůrkyním. Neoficiálně jim tak pomáhá například s kontrolováním a vyplňováním smluv, pokud je tvůrkyně zapsaná pod nějakou OnlyFans agenturou. Natáčí i na YouTube, kde například radí, jak začít podnikat na OnlyFans. „Mým cílem je prolomit některé stigma a stereotypy kolem sexuální práce a ukázat lidem, že to není až nějaká poslední možnost,“ nechala se slyšet Jafar.

Na svém profilu na platformě má nyní už přes dvanáct set příspěvků a více jak 2200 videí a fotek. Klasický měsíční odběr u ní stojí sedm dolarů, přičemž, když si ho uživatel předplatí na delší dobu, dostane slevu. Jafar poskytuje také pravidelné živé streamy, které jsou dostupné pro všechny se zakoupeným předplatným. Ti, co si za její OnlyFans nechtějí platit, nemusí zoufat. Jafar zveřejňuje své nahé fotky i na Twitter, kde jich má poměrně dost a některé jsou opravdu pikantní.