Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Z kostela na OnlyFans | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Z kostela až na OnlyFans. Bývalá farářka začala prodávat své sexy pobožné fotky

Nezbedná farářka rozohnila nejednu svou ovečku. Pobožnou práci opustila a začala se naplno věnovat striptýzu a kariéře na OnlyFans. Nechala se slyšet, že má nyní v řadách svých fanoušků desítky známých tváří z bývalé práce v kostele. Za měsíc si vydělá víc, než kolik si vydělala za rok na pozici farářky.
  15:49

Osvobození z práce farářky pro ni bylo požehnáním. Ačkoliv se Nikole Mitchell stále považuje za duchovní, náboženská komunita ji svazovala a nedovolovala dělat to, pro co se dle jejích slov narodila. Už od malička chtěla být prý striptérkou. Rozhodla se tak, že opustí svou práci v církvi a začne se věnovat erotickému průmyslu. Svlékat se začala také před kameru, když si založila účet na platformě OnlyFans. Nyní si vydělává miliony a je prý šťastnější, než kdy jindy.

This might be my new favorite reel ever!!!

I’m in the middle of changing outfits for this glamorous weekend getaway but I had to squeeze this in here!

Classy and dorky - I hear it’s a deadly combo

Love you!!

16. dubna 2023 v 23:21, příspěvek archivován: 20. dubna 2023 v 15:06

Jsou povolání, která s kariérou v erotickém průmyslu nejdou zrovna dohromady. Nejen na pozici farářky se zřejmě moc nesluší prodávat své nahé fotky, ale i v jiných pracích, kterými si Mitchell prošla. Dříve dělala také učitelku na střední škole, přičemž po celou dobu jí tichý hlásek v hlavě našeptával, že by se měla dát na dráhu striptérky. K tomuto kroku se odhodlala v době, kdy vyšla na veřejnost s tím, že je queer.

Naplno se tak začala věnovat kariéře na OnlyFans. Historii však nehodila za hlavu. Sama se k ní prý čas od času vrací. Nechala se slyšet, že většina jejích předplatitelů je anonymních a nezná je. Některé však zná osobně a je až překvapující o koho se jedná. Někteří jsou prý bývalí přátelé a kolegové z náboženského společenství. Nejen, že si někteří platí za její OnlyFans, ale dokonce jí prý i posílají nevybíravé zprávy. Zdá se však, že to Mitchell netrápí. Sexualita je pro ni život a zřejmě v ní nemá hranice.

Late night try on!

Help me decide which dress/es is the one!

I have a special trip coming up this month that requires dresses! One’s for a gala night and one’s for a beach/yacht day. Which dress/es do you think I should wear?✨

5. dubna 2023 v 10:43, příspěvek archivován: 20. dubna 2023 v 15:06

Mitchell také vyučovala na střední škole. Nejen tedy, že se jí ozývají bývalí přátelé z kostela. Píšou jí prý i dokonce bývalí žáci, které učila. Jeden ji dokonce žádal o sex. „Dokonce jsem měla od bývalého studenta střední školy nabídku na sex se mnou, z čehož jsem byla upřímně nadšená,“ netají se Mitchell svěřit, že jí nabídka polichotila a zvažovala ji. „Už není středoškolák. Je mu přes třicet,“ doplňuje Mitchell. Pro bývalého studenta by to zřejmě byl splněný sen.

Mitchell se na svých sítích jako na YouTube, či Instagramu snaží stále využívat své dovednosti v mluvení k lidem, které nasbírala za dobu své práce v kostele. Snaží se předat zprávu o tom, že si uvědomuje, že nebyla jediná. Mluví o uzavřenosti některých církví. Děti jsou dle ní od dětství učeni, že chodit do kostela je to správné a zůstávat, či pracovat v komunitě okolo ní je důležité. Snaží se tak sdělit svým sledujícím, že je v pořádku opustit takovou komunitu a vydat se vlastní cestou. Nesnaží se však tím pomlouvat, či jakkoliv znesvěcovat církev. „Jsem šťastnější, svobodnější, bohatší a nejvíc sama sebou, jak jsem kdy byla. Ani trochu toho nelituji. Lituji pouze toho, že jsem to neudělala dříve.“ říká Mitchell.

Když se podívá zpět, tak to bere tak, že sama potlačovala svou sexualitu, kvůli strachu z reakcí evangelické komunity. Její úzkosti vyvolával prý také její bývalý manžel. Kvůli němu se prý stala farářkou, jelikož na ni s tím naléhal. Ne však evangelickou. Odešla se svým bývalým manželem na Floridu, kde se stala pastorkou v jisté neevangelické mega církvi. Z počátku se v ní cítila spokojeně. Její rodina na ni však naléhala a říkala jí, jak je zklamala. „Bylo mi řečeno, že hřeším a porušuji Boží slovo. Byla jsem v rozpacích. Bylo mi řečeno, abych se nikdy nezmiňoval o své rodině,“ říká Mitchell.

When the bikini fits juuust right.

Just dropped this set on my 0F.

4. března 2023 v 3:57, příspěvek archivován: 20. dubna 2023 v 15:07

Nechala se také slyšet, že z důvodu přerušení kontaktu, její děti nikdy nepoznali své prarodiče. Postupem času ji však přestala práce pastorky naplňovat a tak se rozhodla, že se začne věnovat erotice. Zpočátku ji prý manžel podporoval. Kupoval jí i dokonce různé hračky a spodní prádlo. Často i fotil a natáčel její sexuální obsah. Po určité době se však rozhodl, že je toho na něj už zřejmě moc a začal na ni naléhat, aby s tím přestala. Chtěl, aby se z ní stala pouze žena v domácnosti. To očividně Mitchell šokovalo, a tak se s manželem rozvedla. Od té doby se nechala slyšet, že nemůže být šťastnější. Cítí se svobodně, dělá to, co ji baví a vydělává si miliony.