Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

OnlyFans tvůrkyně Laurie | foto: Instagram.com

OnlyFans tvůrkyně nechává fanoušky rozhodovat o tom, co bude dělat. Dostala nabídku za milion dolarů

S chytrým nápadem na přivydělání přišla francouzská OnlyFans tvůrkyně Laurie. Rozhodla se totiž, že dá svým fanouškům možnost rozhodovat o tom, co bude dělat. Ti tedy mohou za určitou finanční částku řídit její život. Jeden z nich si to vzal k srdci a nabídl jí milion dolarů, když si zruší účet na OnlyFans.
  17:21

OnlyFans tvůrkyně Laurie se řadí mezi top 0,4 procent nejvýdělečnějších uživatelek. Tvůrci i do jednoho procenta jsou schopní si vydělat miliony korun měsíčně. Laurie se rozhodla, že své fanoušky překvapí neobvyklou nabídkou. Dala jim totiž možnost řídit její život. Za peníze mohou rozhodovat o tom, co si dá k obědu, co bude přes den dělat a podobně.

Laurie svou nabídku bere vážně. Prý jí už nebaví dělat těžká životní rozhodnutí a tak se rozhodla, že to přenechá na svých fanoušcích. Ti tedy mohou rozhodovat o tom, co si dá k obědu až po to, kolik si má vsadit v loterii. To, že mluví vážně, jde vidět třeba na tom, že na popud fanoušků opustila svého přítele. I když jde vidět, že je schopná zajít daleko, má své hranice. Nechala se slyšet, že by neudělal nic, co by jí, nebo někoho jiného, mohlo dostat do nebezpečí života, či něco, díky čemuž by se na ní svalila kritika.

Vytvořila například anketu, kde mohli fanoušci rozhodovat o tom, co by měla udělat, když ji nějaký muž požádá o telefonní číslo. Ptala se v ní například na to, jestli mu má říct, že je ve vztahu, či mu dát falešné, nebo to pravé číslo. Anketu vyhrála čtvrtá možnost, ve které Laurie nabízí své číslo komukoliv za pět tisíc dolarů. Přiložila k ní tak i QR kód, který fanouška přesměruje k platbě.

Jednoho dne však dostala zprávu od fanouška s nabídkou, která jí vyrazila dech. Ten jí totiž nabídl milion dolarů za to, že si zruší účet na OnlyFans. „Chci si tě nechat jen pro sebe. Mám pro tebe nabídku. Za to, že si odstraníš účet ti zaplatím milion dolarů. První půlku ti pošlu teď a tu druhou, až si ho smažeš,“ vysvětluje neznámý fanoušek zarážející nabídku. „Můžu ti to poslat na účet, nebo dát v hotovosti. Je to na tobě miláčku. Už si tě dál nechci dělit s ostatními muži,“ doplňuje.

Tajemný fanoušek se do ní zřejmě zamiloval natolik, že je za její pozornost schopen zaplatit až dvaadvacet milionů korun. Ona nad touto nevšední nabídkou samozřejmě uvažovalo. Je to přece hodně peněz. Nakonec si však vzpomněla, že tato veliká rozhodnutí řešit nechce, a tak vytvořila anketu. Ptala se v ní fanoušků, jestli má jeho nabídku přijmout, či nikoliv. Šestapadesát procent hlasujících vyjádřilo své „ne“. Slušně ho tak odmítla se zprávou, že se omlouvá, ale její komunita je pro ní nadevše a nechce o ní přijít.

Nechala se také slyšet, že zatím ničeho nelituje. Všechny úkoly, které zatím od fanoušků dostala si užila a byly vlastně k něčemu dobré. Ukončila vztah se svým přítelem i účast na jisté stáži, na které prý ani být nechtěla. Vyjádřila se také ale jasně k tomu, že i když vytváří obsah na OnlyFans, tak své nahé tělo nikdy neukáže. Zveřejňuje pouze polonahé, erotické fotky. Tato nabídka jí pomohla i co se týče sledujících. Za pár měsíců jich získala desítky tisíc. Momentálně jich má na Instagramu přes šestaosmdesát tisíc.