Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena

Sexy OnlyFans letuška Skye Taylor | foto: Instagram.com

Z letadla až na OnlyFans. Matka a bývalá letuška si vydělává daleko víc, než na palubě

Koronavirová krize zasáhla celý svět. Mnohým poškodila jejich podniky, či je dokonce připravila o práci. To je příběh i sexy letušky, která kvůli viru musela odejít z práce. Sexy matka si uvědomila, že toho má hodně co nabídnout, a tak si začala vydělávat erotikou. Založila si účet na OnlyFans a momentálně si vydělává daleko více, než na co si přišla na pozici letušky.
  19:00

Na OnlyFans se dá podnikat téměř odkudkoliv a kdykoliv. Ideální se tak tato platforma stala pro dívky snažící se přivydělat si v těžkých dobách koronavirové krize. Doba na kterou budou téměř všichni vzpomínat ve spojitosti s rouškami, izolací a striktními pravidly, kam se smí a nesmí chodit. Mnoho podniků bylo omezeno, či dokonce zrušeno právě kvůli přísným opatřením. Odvětví, které bylo zasaženo poměrně masivně, bylo letectví. Mnoho zemí vyhlásilo celostátní karanténu a cestování bylo téměř nemožné. Letiště byla prázdná a zaměstnanci leteckých společností si museli hledat jinou práci. To je právě příběh letušky Skye Taylor, která začala podnikat na OnlyFans.

Not old .. vintage

9. ledna 2023 v 0:23, příspěvek archivován: 2. června 2023 v 14:27

Ačkoliv byla Taylor nucená opustit práci letušky kvůli covidu, zřejmě v ní beztak nebyla šťastná. Dlouhých čtrnáct let pracovala v letadle a už toho na ni bylo zřejmě moc. Sama se svěřila, že jsou letušky v Británii velice málo placené a situace je stále špatná. Taylor se už v roce 2013 začala lehce seznamovat s erotikou, když začala tančit u tyče. Nejen, že ji to bavilo, ale bylo to něco, co kvůli špatné finanční situaci dělat musela. „Mzda v létání je ve Spojeném království příšerná. Začala jsem se tak věnovat tanci u tyče, což se mi dařilo docela dobře skrývat. Někteří mí kolegové to věděli a já jsem věděla, že na to mají spousta názorů, přičemž některé byli nevítané,“ říká.

Ačkoliv jí tanec u tyče něco málo přivydělal, stále se nejednalo o vysněnou výplatu, kterou si nosila domů. Když tedy přišel koronavirus a Taylor byla téměř bez práce, měla jasno. Hlavně kvůli financím a lehkým sporům na pracovišti z letecké společnosti odešla a začala se věnovat naplno OnlyFans. To jí prý měla doporučit kamarádka s tím, že je krásná a s takovou postavou si tam vydělá spoustu peněz. Měla pravdu. Poté, co se Taylor její účet dostal do povědomí více lidí, začala si vydělávat dvakrát víc, než kolik si vydělávala jako letuška.

You were always a +44

2. listopadu 2022 v 17:04, příspěvek archivován: 2. června 2023 v 14:29

Erotická kariéra na OnlyFans sebou přináší mnoho pozitivních věci, ale i různá úskalí. Tvůrkyně se mohou cítit svobodně v tom, že na svůj účet mohou zveřejňovat co se jim zachce a nikdo jim do toho nemůže zasahovat. Nemají žádné nadřízené a většinou si všemu šéfují sami. Taylor se svěřila, že se díky její hříšné kariéře cítí o mnoho lépe. Cítí se silnější a sebevědomější, čemuž prý velice pomáhají její podporující dcery.

Ne vše je ale tak růžové, jak se může zdát. Čím více je někdo na sítích slavný a má velikou pozornost, tím více se objeví hejtrů a závistivých lidí. Taylor se svěřila, že ji prý často někdo kritizuje kvůli věku. „Dostávám spoustu názorů na můj věk od jiných lidí, kteří říkají, že jsem stará. Mě to ale nějak zvlášť neuráží“ říká. Ji to tedy moc netrápí, jelikož si uvědomuje, že je to právě hlavně její věk, co jí vydělává. „Vydělávám si peníze tím, že jsem právě v tomto věku,“ doplňuje Taylor.

3. září 2022 v 23:28, příspěvek archivován: 2. června 2023 v 14:30

Nepříjemné reakce blízkých a okolí je něco, s čímž se tvůrkyně musí potýkat často. Taylor se svěřila, že dříve byla uznávaná jako profesionální letuška, ale nyní to je jinak. „Když řeknu, že jsem letuška, mluví se se mnou s respektem. Když ale řeknu, že pracuji v sexuálním průmyslu, změní to názory lidí, i když jsem pořád stejný člověk,“ říká Taylor. Ačkoliv ji její rodiče v erotické kariéře moc nepodporují, neřeší to. Nejdůležitější je pro ni podpora, kterou dostává od svých dcer a sestry.