Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně a bývalá mariňačka Taylor Gunner | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Bývalá mariňačka začala podnikat na OnlyFans. Mezi fanoušky má bývalé kolegy a nadřízené

Sexy policistky, učitelky a vojačky je něco, co na OnlyFans letí. Dá se říct, že se tvůrkyně Taylor Gunner k OnlyFans dostala jak slepá k houslím. Její nahé fotky sdílel bývalý partner na Twitter bez toho, aniž by o čemkoliv věděla. Poté, co to zjistila, přítele odkopla a založila si svůj vlastní účet na OnlyFans. Svěřila se, že má mezi fanoušky spoustu bývalých kolegů a nadřízených z armády.
  19:00

Erotický byznys je na vzestupu. Sociální sítě a internet přinášejí nové způsoby podnikání, než dříve jen klasické porno herectví. Populární platforma OnlyFans v posledních letech hlásí obrovský nárůst jak tvůrců, tak fanoušků. Objevuje se na ní čím dál více zajímavých tvůrkyň, které se snaží zaujmout svým specifickým obsahem. Jedna z nich je například bývalá členka námořní americké pěchoty Taylor Gunner. Jakožto bývalá mariňačka má blízko k vojenské tématice, kterou se snaží zaplnit svůj účet. Svěřila se dokonce, že má mezi svými fanoušky mnoho válečných veteránů a bývalých kolegů.

Can I steal your heart instead?

2. prosince 2022 v 19:59, příspěvek archivován: 23. června 2023 v 13:37

OnlyFans je překvapivě plný tvůrkyň, do kterých by mnozí zřejmě neřekli, že se kdy vydají erotickou cestou. Známé jsou případy například bývalých policistek, či učitelek podnikajících na platformě. Vojenská tématika je však něco, co OnlyFans nezahltilo tolik, jako již zmíněné obory. Ačkoliv se pár vojaček na platformě jistě vyskytuje, nejedná se o běžnou věc. Velice populární a specifická se stala bývalá členka námořní pěchoty Gunner.

Na OnlyFans se dostala kvůli svému nezbednému partnerovi. Ten měl totiž bez jejího vědomí založit účet na Twitteru, kam zveřejňoval jejich videa a sexy fotky Gunner. O celý účet se tedy staral přítel a Gunner po delší dobu neměla ponětí, co vše na něj dává, kolik mají fanoušků a jaká je zpětná vazba na jejich obsah. Svěřila se, že když jí konečně ukázal jejich účet a to kolik uživatelů je sleduje, tak byla zaskočená. Takový zásah do soukromí ji pochopitelně natolik namíchl, že se nedlouho poté s partnerem rozešla.

What’re your plans for today?
#lounge #pink #summer

11. června 2023 v 21:41, příspěvek archivován: 23. června 2023 v 13:38

Účet na Twitteru převzala do vlastních rukou a čas od času na něj zveřejnila nějakou pikantní fotku. Mnoho sledujících ji začalo čím dál více přemlouvat k tomu, aby si založila svůj vlastní účet na OnlyFans. Netrvalo to dlouho a Gunner jejich požadavkům vyhověla. Jakožto tedy bývalá členka námořní pěchoty měla stále velice blízko k vojenské tématice. Je tak logické, že ve většině příspěvků, které na svůj účet sdílela, měla na sobě jen například neprůstřelnou vestu, či nějaký sexy vojenský kostým.

Ačkoliv už v armádě není, stále jí mnoho věcí z její bývalé kariéry chybí. Svěřila se například, že má velikou zálibu ve zbraních. „Ráda u sebe nosím Berettu. Také ráda nosím Colt 1911, jelikož je lehký. Teď když ale bydlím v Kalifornii, tak je to trochu těžší,“ říká Gunner. Svěřila se, že když dříve bydlela v Missouri, tak bylo držení zbraně daleko jednodušší. „Mohla jsem si koupit alkohol a zbraň ve stejném obchodě. Potom jsem se ale přestěhovala do Kalifornie, kde potřebuješ toto a toto a toto,“ doplňuje.

Většina jejího obsahu je tedy zaměřená převážně na vojenskou tématiku. Vysvětluje, že se rozhodně nesnaží jakkoliv zesměšňovat armádu, právě naopak. „Nesnažím se to zobrazit špatně. Zkoumám různé fantazie mých fanoušků“ říká Gunner. Její obsah je skutečně autentický a specifický. Své fanoušky se snaží často převést do různých reálných vojenských scénářů v sexuálním duchu. „Provádím je všemi fantaziemi, které mají, jako když jste nasazeni do boje, když jste ve výcvikovém táboře, nebo když jste doma,“ vysvětluje.

✨Romance✨
#curvy #fit #explore

9. června 2023 v 3:19, příspěvek archivován: 23. června 2023 v 13:40

Svěřila se také, kdo je mezi jejími odběrateli. Zdá se, že se snaží tvořit různorodý obsah pro různé skupiny. V jednom z nich se zaměřuje například na válečné veterány. Pro ty prý natáčí například sexy videa na střelnici. Mezi fanoušky má také mnoho stále aktivních i vysoce postavených vojáků. Říká, že si její účet předplatili i její bývalí šéfové z námořní pěchoty.