Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

OnlyFans | foto: Facebook.com

Syn si platí OnlyFans své matky. Prý proto, že má finanční potíže

Twitterový účet Fesshole sdílí anonymní přiznání uživatelů. Povětšinou jde o bizarní prkotiny. Z jednoho přiznání jde ale mráz po zádech. Jistý muž se skrz účet přiznal, že si platí za OnlyFans své matky. Přispívá jí dokonce hned ze tří účtů.
  19:00

Na Twitteru se dá najít mnoho zajímavých účtů. Některé jsou osobní profily, jiné zas například humorné stránky. Jeden z nich zveřejňuje často pikantní a bizarní přiznání lidí, to vše anonymně. Najít se tam dají příspěvky o sebevražedných myšlenkách, ale i zvrácené sexuální touhy. Jedno z těch nejnovějších přiznání zarazilo nejednoho uživatele. Muž se v něm totiž přiznává k tomu, že si hned ze tří účtů platí za OnlyFans své matky.

Platforma OnlyFans poskytuje mnoho zajímavých a ožehavých kauz. Mezi ty nejznámější spadají například ty, kvůli kterým byly učitelky, či policistky vyhozené z práce po zjištění, že na tuto síť zveřejňují explicitní obsah. Velice oblíbené jsou také účty matek podnikající na platformě. Jak na jejich tvorbu reaguje rodina? Někdy kladně, jindy zas negativně. V novém tweetu se o své zkušenosti s OnlyFans anonymně svěřil jeden muž. Více jak dva a půl milionu lidí si přečetlo krátký příběh o tom, jak si syn platí ze tří účtů za OnlyFans své matky.

Proč by něco tak zvráceného a divného dělal? Nedělá to proto, aby si mohl prohlížet její obsah. Sám píše, že není blázen, aby se díval na nahé fotky své matky. Jde o finanční podporu. Jeho matka má prý v poslední době problémy s penězi. On se tak rozhodl, že jí touto cestou bude pomáhat. Založil si rovnou tři účty, na kterých má u matky přihlášený odběr už přes osmnáct měsíců.

Je to velmi zvláštní způsob, jak někoho finančně podporovat. Mnoho lidí si zřejmě pokládá otázku, proč jí ty peníze nedá normálně? I to vysvětluje tajemný muž v příspěvku. „Moje matka poslední dva roky finančně strádá. Nikdy však ode mně nepřijala žádnou pomoc, či peníze. Místo toho jí přispívám touto cestou,“ vysvětluje muž.

Muž ze sebe zřejmě potřeboval dostat toto tajemství. Chtěl však zůstat v anonymitě, což mu poskytl twitterový účet @fesshole. Správci na něm umožňují veřejnosti skrz jejich účet anonymně zveřejnit jakákoliv tajemství. Uživatel musí nejdříve vyplnit formulář. Když je vše chváleno, tak se později na twitterovém profilu s téměř milionem sledujících přiznání objeví. „Přiznejte anonymně své hříchy. Osvobodí vás internet,“ píše účet v popisku svého profilu.

Uživatelé v komentářích diskutují o tom, o jakou tvůrkyni se může jednat. Muž toho v přiznání moc nesdělil. Je tedy těžké zjistit, kterou tvůrkyni podporuje. Někteří syna v jeho činech podporují, jiní zase odsuzují. „Doufám, že je to pravda. Pokud ano, tak jsi dobrý syn. Nevšímej si těch lidí tady. Tvůrci na OnlyFans jsou jen obyčejní lidé, kteří dělají to nejlepší, co mohou, aby si vydělali na životní minimum. Dobrá práce za to, že jsi ukázal zralost a pomohl své mamince,“ napsala do komentářů pod příspěvek jedna uživatelka.

Jiná přiznání na účtu jsou povětšinou humorné sexuální příběhy. Jedna uživatelka se například svěřila s tím, jak jednou v podnapilém stavu ručně uspokojila řidiče Uberu. „Ten zm*d mi pak na aplikaci dal jenom tři hvězdy z pěti,“ vyjádřila uživatelka své naštvání.

Jiná uživatelka se například svěřila se svou sexuální aférkou. Vdaná žena se jednou připila s kolegyní z práce, se kterou si následně i užila. „Právě mě napadlo, že je můj snubní prsten uvnitř jiné ženy. Asi by bylo nejlepší ho umýt,“ vysvětluje žena, kam se zřejmě poděl její prsten.