Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

OnlyFans tvůrkyně Miss Ava James | foto: Instagram.com

Učitelka a matka zveřejňuje sexy obsah na OnlyFans. Škola na ni tlačí, aby odešla

OnlyFans se často stává útočištěm pro strádající. Svým tělem se tam snaží přivydělat nejedna svobodná matka. Tvůrkyně známá pod přezdívkou Miss Ava James je právě matka a učitelka. Jak je známo, tak kariéra ve škole a erotickém průmyslu moc dohromady nejde. Tomu je tak i v tomto případě. Škola na ni naléhá, aby z platformy odešla.
  11:22

Pokud je tvůrkyně něčím originální, zajímavá a je pracovitá, má slušné šance uchytit se na OnlyFans. Často přezdívaná jako platforma pro dospělé je založená na měsíčním odběru, kdy za určitou částku dostane fanoušek často veškerý obsah dostupný na účtu tvůrkyně. Dosti atraktivní jsou pro fanoušky takové tvůrkyně, které vyčnívají svojí prací, která se s OnlyFans dá jen těžko skloubit. Oblíbené jsou tak často například policistky, doktorky, či učitelky. Právě tvůrkyně známá pod přezdívkou Miss Ava James je jedna z těch známějších sexy učitelek na platformě. Má to ale háček. Škola na které vyučuje zjistila o její peprné kariéře a naléhá na ni, aby s tím přestala. Uposlechla výzvu školy?

Učitelek snažících se přivydělat si na OnlyFans není v poslední době málo. Téměř vždy to však nakonec dojde do bodu, kdy je modelka nucena opustit školu, či její kariéru na OnlyFans. Některým se to daří tajit delší dobu, na jiné rada školy přijde brzy. Není výjimkou, že by však například i ředitel školy byl fanouškem tvůrkyně. V jednom mediálně známém případu ji dokonce v její sexy kariéře jeden ředitel podporoval. Nakonec byl však nucen dát krásce padáka. Tajit takovou ožehavou kariéru nejde do nekonečna. Dříve nebo později na to zřejmě někdo přijde a začne to řešit. To je případ i James, které kvůli jejímu sexy přivýdělku stojí kariéra ve škole na vlásku.

James má však pocit, že to, co dělá, je v naprostém pořádku. V minulosti byly známé případy učitelek na OnlyFans, které své sexy fotografie pořizovaly přímo ve škole. Někdy si na ožehavý snímek přizvaly dokonce i některé žačky. Nic z toho James však nedělá. Nechala se slyšet, že se snaží striktně oddělovat obě své kariéry a nijak je nespojovat. „Věřím, že bych měla být schopná pokračovat. Nikomu neubližuji. Neporušuji zákon,“ nechala se slyšet James.

Proč se tedy původně vůbec do sexy kariéry pustila? Dle jejích slov si učitelé ve Vancouveru nevydělají mnoho. Ona ještě k tomu nebyla zcela plnohodnotná učitelka, ale jen asistentka pedagoga. Na této pozici si tedy vydělá zřejmě ještě méně a s tím, jak je dle ní Vancouver drahý, by se uživila ztěžka. James je matka samoživitelka, tudíž jsou její náklady na vše možné daleko větší. Kvůli ne zrovna nejlepší finanční situaci se tedy pustila do erotické branže. „Nevyděláváme si mzdu, se kterou se dá žít, přičemž jsme v jednom z nejdražších míst ve v Kanadě,“ říká James.

Rozhodnutí školní rady ji mrzí, jelikož školu prý opustit nechce. Sama se nechala slyšet, že svojí práci a žáky miluje. Říká, že je ve své práci dobrá a vyhodit ji by byla pro školu velká ztráta. S tím by souhlasilo zřejmě i mnoho studentů. „Miluji svojí práci. Miluji spojení se studenty. Myslím si, že jsem ve své práci dobrá,“ svěřuje se James. To, co po ní škola požaduje, považuje James za neúctyhodné. „Nikdo by mi neměl říkat, co můžu a nemůžu dělat v mém volném čase,“ říká James v jednom rozhovoru.

@ava_james88 ♬ original sound - Ashton

Dle ní není jediná. Jak se už svěřila, tamní učitelky si nevydělávají velké peníze. „Hodně lidí ve stejné profesi má často druhou, či dokonce i třetí práci,“ pokračuje James. Veřejnost tak naráží na tamní školy a vzdělávací systém s tím, aby pochopili situaci některých učitelů. Dle některých by se měli soustředit spíše na zvýšení platu učitelů a ne se je snažit ze školy vystrnadit. James zatím o svojí práci nepřišla a stále ve škole s dětmi pracuje. Poté, co ji však škola vyzvala k ukončení její OnlyFans kariéry, je jen otázkou času, jak se tato situace vyvrbí.