Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Tvůrkyně Elsa Thora si vydělává miliony | foto: Instagram.com

Dříve pracovala jako číšnice, teď si vydělává miliony. Své nahé fotky prodává na OnlyFans

Britská číšnice si sotva vydělala na živobytí. Tu jí však napadlo, že začne podnikat na OnlyFans. Poměrně rychle se stala úspěšnou, v pouhých devatenácti letech si koupila svůj první dům. Erotická kariéra jí financuje také cestování. Tvůrkyně si užívá života jak málo kdo.
  14:22

Každý si zřejmě někdy pomyslel, jaké by to bylo být úspěšný a finančně nezávislý. Mnoho lidí často hledá způsoby, jak rychle přijít k penězům. Pro některé to může být právě porno průmysl, či jiná erotika. Jednadvacetiletá kráska z Británie na to přišla. Dříve se Elsa Thora živila jako číšnice s průměrným platem, který jí jen tak tak vystačil na vše potřebné. Když však objevila krásu OnlyFans, začala se naplno věnovat své kariéře tvůrkyně. Nyní jí je jednadvacet a pořádně si užívá života. Tato mladičká tvůrkyně si bude kupovat už druhý dům a má v plánu i road trip po USA. Jak se k takovému jmění v tak mladém věku dostala?

Mladá vystudovaná středoškolačka si vydělávala jako číšnice. Natáčela také na TikTok, kde však nebyla zcela úspěšná. Jednoho dne jí však vybouchlo jedno video a sledující začali raketovým tempem přibývat. V té době si také založila OnlyFans. „Nebyla jsem opravdu připravená jít na univerzitu. Pak jsem si za dva týdny vydělala dva a půl tisíce liber. V porovnání s mým posledním platem to bylo šílené. Byla jsem v šoku,“ vysvětluje Thora, jak ji rychlost výdělku překvapila.

Mnozí si zřejmě pomyslí, že práce OnlyFans tvůrkyně je něco jednoduchého a časově nenáročného. Mílí se. Pokud chce být tvůrkyně na platformně úspěšná, musí na ní být velice aktivní a prospěšné je být i originální. Důležitá je také komunikace s fanoušky. Některé tvůrkyně stráví dlouhé hodiny u vypisování s nimi. Jedná se o důležitou součást jejich práce, při které se sbližují s fanoušky a navazují s nimi osobnější kontakt, který jim později může pomoct, vydolovat z nich více peněz. S tím souhlasí i Thora. Většinu času práce na platformě jí prý zabere komunikace s fanoušky. „Pracuji poměrně hodně, ale nemyslím si, že bych v dohledné době přestala,“ říká Thora.

Dlouhá práce se jí však náramně vyplácí. V pouhých devatenácti letech si koupila svůj první dům. „Koupila jsem si dům, když mi bylo devatenáct. Až budu zpátky ve Spojeném království, koupím si druhý,“ nestydí se Thora pyšnit tím, jak je v balíku a že má v plánu pořídit si už druhý dům. Nechala se tedy slyšet, že se nyní nenachází doma. Pořádně si užívá vydělané peníze a cestuje po světě.

Výhodou jejího digitálního nomádství je, že může pracovat odkudkoliv a vcelku kdykoliv. Je tedy schopná cestovat po světě a přitom pracovat. „Připadá mi to šílené. Jsem z toho super nadšená. Miluji cestování a mohu pracovat, ať jsem kdekoli. Jsem tak vděčná. Miluji to, co dělám.“ sděluje Thora své nadšení z práce. Díky svým obrovským výdělkům si tedy může dovolovat luxusní dovolené do všech koutů světa. „Byla jsem v Thajsku, Itálii, Řecku, Polsku a Nizozemsku,“ vychloubá se Thora, kam se za posledních pár měsíců podívala. „Opravdu si chci udělat výlet do Ameriky, když už mi bylo těch jednadvacet. Road trip bych taky ráda udělala po Austrálii.“ doplňuje Thora.

Jako většině tvůrkyň, i Thora často chodí velmi zvláštní nabídky. Nechala se slyšet, že po ní například jeden fanoušek chtěl, aby se chovala jako pes, lezla pop čtyřech a štěkala. Přitom chtěl, aby Thora předstírala, že je fanoušek mravenec. Jednalo se tak zřejmě o ten typ spíše dominantního požadavku.

Co na její tvorbu říkají například přátelé a rodina? Nechala se slyšet, že kamarádi ji velice podporují, což se však nedá říct o rodině. Ta o její kariéře sice ví, ale odmítá se s ní o tom bavit. Když se o tom dozvěděli, tak byli prý v šoku.