Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně Andressa Urach | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Slavnou OnlyFans modelku fotí její syn. Uživatelé je obviňují z incestu

Bývalá účastnice brazilské soutěže o nejkrásnějšího pozadí Miss BumBum je terčem kritiky. Jakožto momentálně velice populární influencerka a OnlyFans tvůrkyně se přiznala k zarážející věci. Většinu ožehavého obsahu prý natáčí její syn. Uživatelé to na sítích označují za zvrácenost.
  20:20

Kontroverzní soutěž o nejhezčí brazilský zadek Miss BumBum dá se říct zruinovala zdraví slavné OnlyFans tvůrkyni Andresse Urach. Sebevíc se snažila si plasticky své pozadí vylepšit, aby se vůbec mohla soutěže zúčastnit. Vstříknutý silikon jí však způsobil shnilé svaly, kvůli čemuž modelce hrozila dokonce až i amputace nohy. To je už ale nějaký pátek a tvůrkyně si žije život úspěšné OnlyFans tvůrkyně a influencerky. Nyní se však dostala pod palbu kritiky, když se zjistilo, kdo je jejím fotografem. V instagramové anketě se její syn Arthur přiznal, že matce pomáhá v tvorbě obsahu.

Postei foto exclusiva que vai chocar o Brasil, lá no @sejaprivacy !!!

Obs: É só o começo!!! ❤️

Respondendo a pergunta… Eu gosto e amo muito tudo isso

22. července 2023 v 9:48, příspěvek archivován: 2. srpna 2023 v 15:47

Tvůrkyně na OnlyFans se v jednom kuse dostávají do různých kontroverzních situací. Existují vtipné a milostné příběhy, kdy se například tvůrkyně zamiluje do svého fanouška, či si s ním pouze užije. Jindy se však dostávají do situací, kdy jsou za své chování spíše odsuzovány. Celá platforma je mnohými brána za velice kontroverzní.

Jedná se o velice uživatelsky přívětivou stránku, která tvůrkyním poskytuje ideální místo pro jejich byznys. Některé tvůrkyně si téměř vše natáčí a spravují samy. Jiné se například zaregistrují do jistých OnlyFans agentur, kdy povětšinou za určité procento ze zisku se jim někdo o vše ohledně spravování účtu stará.

Důležitým kolegou kterého by měla mít téměř každá tvůrkyně je fotograf. Hezké snímky si je jistě schopná pořídit samotná tvůrkyně, ale ne vše zvládne. Jeden uživatel na Instagramu položil synovi Urach otázku, jestli je to on, kdo natáčí obsah své matky na OnlyFans. „Jo, ve focení jsem fakt zabiják, že jo?“ poněkud drze odpovídá Arthur na otázku. OnlyFans tvůrkyně jsou často odsuzovány za jejich byznys. Právě i syna Urach mnoho uživatelů na sítích konfrontovalo s tím, že by se za podnikání své matky měl stydět. On se nechal slyšet, že žádné takové pocity nemá a svoji matku doslova podporuje.

Espero vocês no @grutaazulclub.oficial
Gostaram do meu look?

4. července 2023 v 1:49, příspěvek archivován: 2. srpna 2023 v 15:47

Zdá se, že má Arthur s matkou velice blízký vztah. Nehledě na to, že ji často musí vidět nahou, když ji fotí, chodí spolu i do nočních klubů. To například velice odsuzuje bývalý manžel Urach Thiago Lopez. „Co to je za matku, která vezme svého vlastního syna do klubu, aby se díval na to, jak se otírá o cizí muže?“ vyjadřuje Lopez své rozhořčení. Uživatelé na sítích tak velice kritizují Urach za její výchovné metody. Brát pouze osmnáctiletého syna s sebou do nočních klubů a takto ho zasvěcovat do erotické branže je podle mnohých zvrácenost.

Není to tedy poprvé, co se Urach objevila v titulcích mnoha článků. Nehledě na její kontroverzní účast v soutěži o nejlepší pozadí, se zapojila i do několika jiných dramat. V roce 2020 podala žalobu na jistou brazilskou církev. Požadovalo o navrácení až dvou milionu dolarů, které prý byla přinucena církvi darovat. Tvrdí, že jí prý vymyli mozek. To jí však moc nevyšlo a soudce její požadavek zamítl. Tehdy nastaly pro Urach zřejmě těžké časy, kdy pro ní nebylo lehké vyjít s penězi. Když objevila OnlyFans, tak neváhala a dala se na dráhu tvůrkyně.

Vou apresentar este ano o @missbumbumbrasil !!!

Inscrições abertas no Instagram @missbumbumbrasil

Foto @anazagoemauricio
Make @patriciacostastudio

6. února 2023 v 16:02, příspěvek archivován: 2. srpna 2023 v 15:47

Zdá se ale, že v ní kus víry v Boha zůstal a ten se začátkem tohoto roku probudil, když Urach svůj účet na platformě deaktivovala. Vysvětlila to tím, že ji Bůh otravoval a pokud se na platformu ještě někdy vrátí, tak už jenom s ním. Moc dlouho to netrvalo a Urach oznámila návrat na OnlyFans. „Vrátila jsem se a čekám na vás,“ sdělila.