Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Mya Richardson | foto: Twitter.com

Díky OnlyFans si dívka platí léčbu rakoviny. Vydělala si už téměř dva miliony

Zajímavých účtů na OnlyFans se v poslední době rojí hodně, nyní se však objevila jednadvacetiletá dívka, která svým příběhem dojala nejednoho uživatele. Na platformě si vydělává peníze pro zaplacení její léčby rakoviny. S obsahem se nestydí zajít daleko.
  16:00

Učitelek a policistek je na OnlyFans už hodně, ale nyní je velkým tématem na Twitteru tvůrkyně Mya Richardson a její zajímavý příběh. Minulý rok jí lékaři diagnostikovali rakovinu, její léčba je však velice drahá, a tak si Richardson netradičně přivydělává. Začala sdílet erotické fotky a videa na platformu OnlyFans. Za rok si vydělá přes osmdesát tisíc dolarů.

Už v pouhých patnácti letech Richardson pociťovala silné bolesti v boku, doktoři to však přisuzovali pouze maximálně nevyváženým kyčlím, a tak s touto zprávou vždy poslali mladou dívku domů domů. Minulý rok však zjistili, že se jednalo a daleko závažnější problém, na levé straně břicha se jí objevila veliká bolestivá a hnisající boule. S tímto problémem zašla k doktorům, kteří jí diagnostikovali vzácnou formu rakoviny.

„Byl to velký šok, když jsem zjistila, že je to rakovina, myslela jsem si, že je to velká cysta. Ta bulka je opravdu velmi bolestivá,“ říká Richardson.

Lékařům se prý naštěstí podařilo zastavit šíření nemoci do plic díky silné chemoterapii a radiační léčbě. U její formy rakoviny je totiž velice důležité, aby byla omezena na tu část těla, kde vznikla.

Na platformě OnlyFans působila už i jistou dobu před tím. „Zpočátku jsem nosila paruky kvůli obsahu, protože jsem se bála, co si lidé budou myslet,“ vyjádřila Richardson svoji obavu. „Bála jsem se, jaký dopad na mě bude mít ztráta vlasů psychicky, protože to, co dělám, závisí na mém vzhledu,“ říká Richardson.

V tu dobu však zjistila, že existuje veliké spektrum mužů, kterým se plešaté ženy líbí. „Muži ale milují můj plešatý vzhled. Když jsem poprvé zveřejnila fotku bez paruky, dostalo se mi ze strany fanoušků spousta pozitivity. Mám sice rakovinu, ale pořád jsem sexy,“ doplňuje Richardson. Nyní se tedy ve své tvorbě začala soustředit převážně na svůj aktuální vzhled způsobený zhoubnou rakovinou.

Richardson se nechala slyšet, že jsou její fanoušci skvělí. Díky jejím sexy fotkám si totiž může zaplatit pořádnou léčbu, ale mnoho uživatelů na Twitteru komentuje špatný stav amerického zdravotnictví. „Je smutné, že se mladé dívky musí schýlit k něčemu takovému, aby si zaplatily za léčbu,“ komentuje jeden uživatel. „Nemůžeme tě nenávidět, nenávidíme systém, který vás nutí uchýlit se k tomuto, místo aby vám poskytoval dostupnou zdravotní péči,“ komentuje další.

„Zajímavá reakce. Děkuji všem, kteří mě podporují, moc si toho vážím. Neočekávala jsem to,“ reaguje na tyto komentáře Mya Richardson.