Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Marie Temara tvoří na OnlyFans se svojí rodinou. | foto: Twitter.com

S rodinou tvoří obsah na OnlyFans. Skoro dvoumetrová modelka je však i terčem kritiky

OnlyFans tvůrkyně Marie Temara tvoří na platformu se svojí rodinou. Po zjištění, že si jejich milovaná dcera a sestra vydělá zhruba půl dolarů měsíčně, se k ní přidali. Jelikož se jejich výška má pohybovat kolem 190 centimetrů, právě na to svůj obsah zaměřují. Jsou však i terčem kritiky. Údajně o své výšce lžou.
  18:30

Stát se úspěšnou tvůrkyní na OnlyFans začíná být čím dál těžší. S rostoucí popularitou platformy se na ni přidává čím dál více tvůrců, dělající si navzájem konkurenci. Důležité je tak něčím vyčnívat. Tvůrkyně s ojedinělým obsahem, kterého na platformě není přehršel, mají tu největší pravděpodobnost, že uspějí. Často tak nejde úplně o krásu, ale spíše o výstřednost. Nevšední je bezpochyby známá influencerka, tiktokerka a OnlyFans tvůrkyně Marie Temara. V obsahu se zaměřuje převážně na svojí výšku. Ta se však často mění, jelikož jednou tvrdí, že měří 187, pak 190 a pak 192 centimetrů. Nedávno se k ní na OnlyFans přidala i celá její rodina.

Who want me? Would you date a girl this tall? Asking for me… #fail #single #tallgirl #dating #funny

15. ledna 2024 v 23:19, příspěvek archivován: 31. ledna 2024 v 15:21

Kvůli erotické kariéře přišla o mnoho přátel. Kdo na ni však prý nikdy nezanevřel, byla její rodina. Ta ji měla podle jejích slov od začátku podporovat. „Moje rodina byla ta, která řekla: ‚jsme na 100% s tebou, bez ohledu na to, co chceš. Se svým životem si dělej, co chceš.‘ Takže mě podporují od prvního dne,“ říká. Když si ze sociálních sítí a OnlyFans začala vydělávat téměř půl milionu dolarů měsíčně, za dva miliony si nechala postavit dům, kam se přestěhovala s celou rodinou.

Ty také začala zapojovat časem čím dál více do svých videí na TikToku. Po nějaké době se však kolem nich začala tvořit jistá kontroverze a lidé je začali kritizovat. Videa, ve kterých se zaměřovali převážně na jejich výšku, měla desítky milionů zhlédnutí. Zvláštní bylo, že ne vždy jejich uváděná výška korespondovala s tou, kterou uvedli v předešlých videích. Časem rostli a rostli, až začala Temara tvrdit, že její matka měří 229 centimetrů. Tomu ze sledujících nechtěl uvěřit téměř nikdo, jelikož podle Guinessovi knihy rekordů má nejvyšší žena světa 215 centimetrů a je jí Rumeysa Gelgiová z Turecka.

Can you believe we have another sibling that’s taller than us? #tall #family #brother #height #giants

31. prosince 2023 v 0:21, příspěvek archivován: 31. ledna 2024 v 15:22

Tato kritika se zdá, že jim v jejich internetové kariéře moc neuškodila, spíše naopak. Časem se její celá rodina pustila i do OnlyFans byznysu. „Moje máma zveřejňuje fotky jejích velkých nohou. Bratři dělají stejně jak já pikantní obsah, takže pornografický obsah. Táta publikuje obsah ze zákulisí našich životů. Pravděpodobně ale začne také zveřejňovat videa a fotky zaměřené na jeho výšku,“ vysvětluje Temara. Poté, co se 29. ledna tohoto roku na OnlyFans připojil i její otec, je na platformě už celá rodina. Na všechny profily zaměřující se na erotiku, odkazuje její matka ve svém linktr.ee profilu.

Podle mnoha lidí na sítích je jejich kariéra odpuzující a nechutná. Navzájem si propagovat OnlyFans kariéru je podle mnoha z nich zvrhlé. „Ahoj, tohle je moje sestra, živí se prodáváním svého těla. Nejhorší brácha na světě,“ komentuje jeden sledující příspěvek Temary na Instagramu. „Tohle hraničí už s nějakým incestem. Vy fakt nejste normální,“ píše další.

Že její rodina začala také podnikat na OnlyFans, bere Temara za pochopitelnou a očekávatelnou věc. „Rodina věděla, kolik si na OnlyFans vydělávám, takže to byla poněkud jasná věc, že se tam také přidají,“ říká. Kritiku lidí prý neřeší. Jelikož se celá rodina přestěhovala za ní z New Yorku na Floridu, negativní komentáře na jejich byznys ze strany bývalých přátel je nijak zvlášť nemrzí.

I’m a giant, but my mom towers over me what heights should we do next? #tall #mom #son #family #tallgirl #basketball #longlegs

22. ledna 2024 v 23:45, příspěvek archivován: 31. ledna 2024 v 15:23

Kontroverze kolem kariéry jim jsou a dlouho byly zřejmě jedno také kvůli jejich slušným výdělkům. Společně si totiž prý měsíčně jen z OnlyFans vydělají až osm set tisíc dolarů. Nejméně úspěšným tvůrcem na platformě z rodiny je jejich otec, který se na ni přidal teprv pár dnů zpátky. Na druhou stranu Temara, její matka a oba bratři trendují.