Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

OnlyFans tvůrkyni překvapilo, kdo je její největší fanoušek | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

OnlyFans tvůrkyně byla v šoku, když zjistila, kdo je její největší fanoušek. Nevlastní otec ji stalkoval

OnlyFans tvůrkyně se svěřila, kdo je její nejvěrnější fanoušek. Byl jeden z prvních odběratelů na účtu. Za nemalé částky si vyžádal nespočet explicitních videí a fotek určené jen pro něj. Když však tvůrkyně zjistila, kdo to je, vše se změnilo. Přišla na to, že celou tu dobu to byl její nevlastní otec. Její matka ho po zjištění vyhodila z domu.
  19:00

Kariéra na OnlyFans je pro některé zřejmě vysněné zaměstnání. Slušné výdělky, oblíbenost u fanoušků a ne zas tak náročná práce, jsou jedny z hlavních benefitů tohoto erotického povolání. Právě fanoušci, neboli odběratelé, jsou hlavním klíčem k úspěchu a penězům. Tvůrkyně se jim tak snaží co nejvíce zalíbit. Nabízí exkluzivní videa jen pro ty nejvěrnější a často nejmovitější odběratele. Právě jednoho takového zarytého fanouška měla tvůrkyně pod přezdívkou Tai. Ten si od ní vyžádal nespočet exkluzivních videí, přičemž byl na jejím účtu schopný utratit přes dva tisíce dolarů za pouhých několik dnů. Když však Tai zjistila, kdo je tento věrný fanoušek, byla v šoku.

Swipe to the industry’s best kept secret for glute growth

18. dubna 2023 v 5:11, příspěvek archivován: 18. května 2023 v 12:02

V nedávné sérii videí na TikToku se Tai svěřila, kdo byl tento anonymní fanoušek. Jeden z prvních odběratelů na jejím OnlyFans účtu byl její nevlastní otec. „Když jsem poprvé spustila svůj OnlyFans, měla jsem tohoto odběratele, který byl mým zákazníkem číslo jedna. Koupil si každou jednotlivou věc, kterou jsem mu poslala,“ říká Tai ve videu. Komunikovala s ním prý každý den o různých tématech, přičemž ji žádal o velice specifická videa a fotografie. Jednoho dne jí však platforma poslala zprávu s tím, že telefonní číslo jednoho z jejích fanoušků má uložené v kontaktech.

Tai nemohla pracovat s čistou hlavou s vědomím, že je jeden z jejích odběratelů někdo jí blízký. „Začala jsem šílet z toho, jak jsem se snažila zjistit, kdo je tento odběratel z mých kontaktů,“ říká Tai. Pátrání po identitě anonymního fanouška bylo náročné a zdlouhavé. Nakonec se jí povedlo zúžit výběr na potencionálních šest kontaktů. Jeden z nich byl právě její nevlastní otec. „Šla jsem podle instinktu a napsala jsem na podporu OnlyFans, že vím kdo to je. Do dvou minut mi přišla zpráva od mého nevlastního otce,“ říká Tai.

@ta1laaa Do we need a part 2??? #fup #viral #scandal #drama #tea ♬ original sound - Tai 🖤

Po zprávě, ve které se jí nevlastní otec ptal, jestli si mohou promluvit, měla jasno. „Nebudu se s tebou vůbec bavit. Zavolej mámě, nebo jí to ihned řeknu,“ odpovídá Tai na zprávu nevlastního otce. Nechápala to a byla v šoku. Nechala se slyšet, že se o ni její nevlastní otec staral od jejích jedenácti let. Když tedy přišla na to, že je to on, kdo ji na OnlyFans sleduje už od úplného začátku, konfrontovala ho s tím a on vše popíral. „Když jsem ho odhalila, popřel to všem svým přátelům. Moje máma se ho očividně okamžitě zbavila,“ říká Tai. „Můj nevlastní táta mě dva měsíce sledoval, jak jsem si to rozdávala se svým partnerem,“ vyjadřuje Tai své znechucení.

Od té doby co ho s tím konfrontovala o něm prý vůbec neslyšela. Zablokovala si jeho číslo i všechny sociální sítě včetně i jejího OnlyFans. „Nepřišel si ani k nám domů vyzvednout své věci, když jsem tam byla,“ vysvětluje Tai. Zřejmě však Tai bere i určitou vinu na sebe. První video na TikToku, ve kterém vysvětluje, co se stalo nazvala „Jak moje stránka zničila manželství mé matky,“. Uživatelé mají však v komentářích jasno. Dle nich by neměla vinit sebe, ani svůj účet na OnlyFans, ale jen nevlastního otce. „Ty jsi manželství tvé matky nezničila. To on,“ píše do komentářů pod video jeden uživatel.

Tai se v jednom z videí také svěřila, jaká videa a fotografie po ní chtěl. Měl zřejmě jistou úchylku na spodní prádlo. Vyžadoval po ní prý nespočet fotek ve spodním prádle, které ten den měla na sobě. Tai se také nechala slyšet, že právě on se staral o praní špinavého prádla, což znamenalo, že i její například kalhotky měl často v ruce. Když po ní chtěl aby pro něj natočila nějaké sexy video, přál si, aby ho natočila buď ve své posteli, nebo na zemi svého pokoje. „On měl přístup do tohoto pokoje každý den,“ říká Tai.

@ta1laaa MORTIFIED- 4th episode of my series #VIRAL #FYP #DRAMA #trauma ♬ original sound - Tai 🖤

Tvůrkyně také často nabízí svým fanouškům velice zvláštní službu. Odběratel pošle tvůrkyni fotografii svého penisu a ona ho za určitý finanční obnos ohodnotí. Tai se nechala slyšet, že i právě tuto službu si její nevlastní otec vyžádal, a tak tedy viděla jeho přirození, což v té době samozřejmě nevěděla, že je jeho. Jaké hodnocení mu dala neřekla. Nechala se však slyšet, že poté co zjistila, že je její odběratel, ji její matka požádala o tuto fotku penisu. „Její odpověď byla, ano to je on. Malinkatý,“ říká Tai.