Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

OnlyFans tvůrkyně zveřejňovala na platformu fotky se svými žáky | foto: Twitter.com

Učitelka z OnlyFans zveřejňovala na platformu fotky s žáky. Zvala si je dokonce k sobě domů

Učitelek na OnlyFans už tu pár bylo. Tentokrát se však jedna z nich rozhodla, že zajde za hranu. Nejen, že erotické fotky vytvářela přímo ve škole, ale byly na nich i její žačky. Některé si měla dokonce zvát k sobě domů a nutit je k natočení společného erotického videa.
  20:00

Čas od času se objeví případ například policistky, či učitelky, která si chce přivydělat na OnlyFans. Ne vždy to však dopadá dobře. Vetšinou se o jejich vedlejší kariéře dozví nadřízený a z práce je vyhodí. To je v jistém smyslu příběh i tvůrkyně Sarah Ventury Genao. Ten je však od těch ostatních lehce odlišný. Nejen, že erotické fotky pořizovala v prostorách školy, ale brala si do nich i své žačky. Některé prý dokonce zvala k sobě domů, kde je přemlouvala k natočení až pornografického materiálu.

Sedmadvacetiletá učitelka z Dominikánské republiky si kvůli své OnlyFans kariéře pěkně zavařila. Známá byla převážně pod přezdívkou „bisexuální učitelka“. Potom co se nyní odehrálo, si veškeré sítě nastavila jako soukromé. Snaží se zřejmě zmizet z internetu, aby se o jejích činech mluvilo méně. Genao však prý údajně ze školy zatím vyhozená nebyla. Její práce ve škole byla pouze suspendovaná do té doby, než se případ vyřeší. Jedním z hlavních důvodů suspendace bylo to, že na OnlyFans sdílela fotky svých žaček. Tipec jí chtěla zatnout až matka jedné z dívek, ke které se fotky dostaly a ona s tím přišla na světlo.

Nebylo to však nic jednoduchého. Když naštvaná matka konfrontovala školu, na které Genao vyučovala, dostalo se jí dosti zvláštní odpovědi. Škola odmítla jakkoliv případ řešit a dodala k tomu pouze to, že se jedná o soukromý život učitelky. Dle nich je tak zřejmě vše v pořádku, jelikož jich se to netýká.

Celý její případ se však dostal na světlo a zabývá se jím už i dokonce tamní ministerstvo školství. Pokud bude Genao shledána vinnou ze všech bodů obvinění, hrozit jí bude vcelku silný postih. „Případ má v rukou Generální ředitelství poradenství a psychologie. Probíhají průzkumy na místě, aby se stanovila opatření, která je třeba zaujmout,“ sdělil odbor komunikace ministerstva.

Pořízená fotka s žáky Genao není jediná věc, které se dopustila. Dle stížností již zmíněné matky jedné z žaček se pár dnů poté, co zveřejnila již zmíněnou fotku, měla dopustit daleko závažnějšího činu. Zvala si prý žačky k sobě domů pod záminkou, že jim pomůže s domácími úkoly. O nic takového se však nakonec nejednalo. Chvilku poté, co k ní měly dorazit, je začala přemlouvat k natočení společného sexuálního videa.

Ačkoliv je obvinění podaných na Genao více, případ je stále v řešení a učitelka je prozatím pouze suspendovaná ze své pozice. Místo by jí mělo být zřejmě vráceno, pokud bude v případu shledána nevinnou. Tamní komunita má však jasno. Žádají o její okamžité propuštění za to, že nezletilé vystavila sexuálnímu obsahu a sama je sexualizovala.

K případu se ostře vyjádřila i tamní národní federace sdružení otců, matek, opatrovníků a přátel školy. Ta velice kritizuje to, jak se ke stížnosti matky postavila škola a jak se celý případ řeší. Dle nich by zaměstnanci ministerstva a školy řešící tuto kauzu měli být suspendováni a nahrazeni.