Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Brenna Percy | foto: Reddit.com

Učitelka zveřejňovala nahé fotky na OnlyFans. Fotila se na záchodech školky

Učitelka ze školky zveřejňovala nahé fotky na OnlyFans. Její kolegové to zjistili a dostala padáka. Zrušen jí byl však dokonce i účet na OnlyFans. Správcům se zřejmě nelíbilo to, že byly fotky pořízeny přímo ve školce na záchodcích, kam chodily i děti. To jí zřejmě nezastavilo. Fotky začala sdílet na jiné platformy.
  16:43

OnlyFans je platforma na kterou může zveřejňovat obsah kdokoliv, kdo splňuje její pravidla. To však neznamená, že na ní může podnikat kde kdo. Učitelky, či zaměstnanci státních služeb jako je třeba policie na ní nemají co dělat. Učitelku Brennu Percy to však zřejmě nezajímalo.

Učitelka ve školce z amerického státu Massachusetts si zřejmě myslela, že si pořádně přivydělá prodejem nahých fotek. Osudná se pro ní zřejmě stala explicitní fotka, kterou vyfotila na školních záchodech a napsala k ní „zlobivá v práci“. „Když jsem to zjistila, tak mi spadla čelist,“ řekla školní sekretářka. Když to tedy její kolegové zjistili, byli v šoku. Učitelka ihned poté dostala výpověď.

To však pro Percy nebyl konec trápení. Poté, co se kauza stala na sociálních sítích virální se přihodilo ještě něco. Správci OnlyFans zjistili o jejích aktivitách na platformě a její účet zablokovali. „Po kontrole dotyčného účtu byl ukončen z důvodu porušení našich smluvních podmínek a zásad užívání platformy,“ vydalo OnlyFans vyjádření ke kauze.

Ačkoliv je OnlyFans platforma plná porna, mnoho lidí by si možná řeklo, že se na ní dá zveřejňovat ledacos. Tak jednoduché to ale není. Síť má striktní pravidla, kterých se její uživatelé musí držet. Není samozřejmě povoleno na ní sdílet dětskou pornografii, nebo cokoliv s ní spojeno, násilí a obsah spojený s nelegální činností. Co se týče Percy, tak zatím není jasné, jestli se jejím případem bude zabývat policie.

Percy se také přidala na různé další sociální sítě a začala zveřejňovat velmi zajímavý, či pro někoho možná zvláštní obsah. Ve videích se převážně soustřední na přírodní krásu. Často v nich ukazuje své ochlupení, kterým se pyšní. Přidaly se k ní i další tvůrkyně.

@lexi.kitti #duet with @boobackup42069 #hairyboo ♬ original sound - Chynna Bryant

Zatím není jisté, jestli bude Percy zakázáno vyučovat i na jiných školách. V minulosti se totiž několikrát stalo, že učitelka, která byla vyhozena ze školy kvůli jejím aktivitám na OnlyFans, byla následně přijata do jiného vzdělávacího zařízení.

Percy doufá, že se bude moct na platformu pro dospělé ještě někdy vrátit. Nevydělávala si totiž málo. Také nechce přijít o její obsáhlou galerii na již zablokovaném účtu. Měla na něm totiž přes pět tisíc fotek a tři sta videí.