Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně se zamilovala do svého fanouška | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

OnlyFans tvůrkyně se svěřila, že si vzala svého fanouška. Bydleli od sebe přes 12 tisíc kilometrů

Láska vzkvétá na každém rohu. Pro mnohé je zřejmě překvapivé, že i lidé z erotické branže mohou mít vztah. Co takhle ale s fanouškem? To je příběh OnlyFans tvůrkyně Koby Wilde, která se zamilovala do svého odběratele. Jediný a to dost zásadní problém v celém příběhu byl ten, že jistý Heath Ovens žil přes dvanáct tisíc kilometrů daleko od své OnlyFans lásky.
  11:05

OnlyFans tvůrkyně rády škádlí jak své fanoušky, tak i média. V poslední době se stává čím dál více modelek slavnými poté, co vyjdou na světlo se svým příběhem. Pro nemálo mužů je zřejmě nepředstavitelné randit s někým z erotické branže. Představa toho, že si partnerka užívá v práci s jiným mužem, či že prodává své nahé tělo na internetu je pro mnoho z nich nepředstavitelná. Některé to však zřejmě láká a takové tvůrkyně následně i zbožňují. To je případ Heatha Ovense, který byl dlouhé roky zřejmě zamilovaný do své oblíbené OnlyFans tvůrkyně.

@iamkobywilde That 17 yr age gap #foryoupage #america #relationshiptiktok ♬ original sound - _themoderndayhoe

Modelka Koby Wilde je, dá se říct, klasická OnlyFans tvůrkyně. Obsah, který na svůj profil zveřejňuje, se vcelku neliší od toho, co zveřejňují její kolegyně. Důležitou součástí této profese je také komunikace s fanoušky. Tu Wilde rozhodně nezanedbává. V jednom případě si na ní dala natolik záležet, že ke svému fanouškovi začala dokonce chovat určité city. Nejednalo se totiž prý o klasického perverzního člověka, který by po ní pouze v chatu požadoval erotické fotografie. Wilde se svěřila, že byl v komunikaci s ní vždy milý a nebral ji pouze jako erotickou společnici. „Když mi poslal zprávu, bylo jasné, že byl opravdový a soucitný. Nežádal o obsah, ani se mnou nezacházel jako se sexuálním objektem,“ říká Wilde.

Heath byl tedy už dlouhé roky jejím věrným fanouškem. Wilde ho však jako pár dalších odběratelů zřejmě brala jako pouze svého zákazníka. Na jejím profilu měl být velice aktivní a lajkovat jí většinu příspěvků. Moment kdy ji pořádně zaujal byl prý ten, když na svém Instagramu zveřejnila příspěvek o zřejmě její zkušenosti s neopětovnou láskou, který Heath okomentoval. Jeho komentář ze všech natolik vyčníval a zaujal ji, že se s ním dala do kontaktu a jen pouhých pár dnů poté se uskutečnil jejich první telefonát.

@iamkobywilde Elderly love #love #fyp #foryoupage ♬ original sound - _themoderndayhoe

Natolik ji jeho zřejmě charisma a chování zaujalo, že se pustili do nekonečné konverzace. Svěřila se, že spolu byli každý den neustále v kontaktu. „Od začátku jsem cítila, že je to to správné. Chtěli jsem spolu být neustále v kontaktu a celé dny si psát,“ svěřuje se Wilde. Vše šlo rychle a netrvalo to dlouho, než si i vyznali lásku. Problém byl v tom, že od sebe žili velice daleko. Obrovská vzdálenost je však v jejich lásce nezastavili a nastal den D, kdy Wilde nasedla na letadlo a vydala se za Heathem.

Ten ji na letišti celý netrpělivý láskyplně uvítal s obrovskou kyticí v ruce. V tu dobu odstartovaly krásné a romantické chvíle. Podle slov Wilde to už líp dopadnout nemohlo. „Když jsme se poprvé setkali, tak to celé bylo jak nějaká scéna z filmu. Chlap zvedne ženu do vzduchu a políbí ji. Bylo to dokonalý,“ říká Wilde. „Sleduje mě už roky a nikdy nebyl úchylný, nebo slizký,“ doplňuje. Veliké překvapení na ni čekalo až druhý týden pobytu u Heatha.

Jednoho dne se měli společně vracet domů z nákupu. Heath ji při vystupování z auta prý poprosil, aby mu podala něco ze sedačky. Když se pro záhadnou věc začala natahovat, tak v pozadí z ničeho nic uslyšela hrát romantická hudba. Všimla si, že to co měla Heathovi podat je krabička, ve které se nachází snubní prsten. Otočila se a už slyšela jen, jak ji Heath žádá o roku, na což Wilde řekla jednoznačně „Ano“.

@iamkobywilde Hey america 🥹🇺🇸 #foryoupage #fyp #travel #love ♬ original sound - _themoderndayhoe

Sama uznala, že bylo vše velice rychlé a intenzivní. Je to však zřejmě i to, co na celém jejich románku shledává za krásné. Její city k Heathovi se natolik prohloubili, že i po tak krátkém čase byla schopná na jeho žádost o ruku říct „Ano“. Zamilovaný pár se rozhodl, že se přestěhují k Wilde, kde budou společně žít i s jejím synem.