Čtvrtek 16. května 2024, svátek má Přemysl

OnlyFans tvůrkyně Gitte Von G | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

OnlyFans tvůrkyně chce být jako Barbie. Přeje si mít největší prsa v zemi

Zaujmout na OnlyFans něčím specifickým začíná být čím dál těžší. Na platformu se připojuje nespočet různorodých tvůrkyň, a tak se dá říct, že být normální je už pasé. Modelka Gitte Von G se tak rozhodla, že ze sebe udělá nejprsatější krásku v zemi. Své přirození si dánská tvůrkyně nechala upravit ve stylu Barbie.
  18:00

Láska může být silná a někdy dokáže i zasáhnout do životních rozhodnutí. Dánská modelka Gitte Von G se svěřil, co miluje a je to zajímavé. Už přes dva miliony korun utratila za své milované plastické operace. Jakožto OnlyFans tvůrkyně se snaží své fanoušky potěšit něčím zajímavým a nevšedním. Svěřila se tak, že si například nechala upravit své přirození ve stylu Barbie panenky. Ačkoliv je zřejmě plná silikonu, končit s úpravami nechce. Momentálně má jediný cíl a jde si za ním.

Enjoy your Sunday

11. června 2023 v 18:09, příspěvek archivován: 22. září 2023 v 14:34

Třiačtyřicetiletá dánská modelka se svěřila, že jen za plastické operace prsou utratila už přes půl milionu korun. Do těchto výdajů však nějaké ty koruny rozhodně přibudou. V plánu má totiž daleko větší zvětšení. „Stále si myslím, že jsou moje prsa malá, takže doufám, že to bude naposledy, co si je nechám udělat,“ říká. Mělo by se jednat o poslední proceduru, po které bude už se sebou zřejmě konečně spokojená. „Miluji svá prsa, ale líbí se mi ještě více z určitého úhlu, kdy vypadají mnohem větší.“ doplňuje.

S plastickými operacemi začala už v útlém věku, kdy v pouhých osmnácti letech podstoupila svoji první operace. V té době zjistila, že může vypadat tak, jak by si přála a odstartovala dlouhá cesta k dokonalosti. „Musím přiznat, že jsem velkým fanouškem plastické chirurgie. Když je něco, z čeho jsem nešťastná, změním to na svém těle,“ říká. Nyní se tedy zdá, že by se konečně mohla blížit ke konci. Chce mít ty největší prsa v zemi a uzavřít tak kapitolu plastických operací? „Myslím, že velká prsa jsou sexy. Naprosto miluji ten jejich vzhled,“ doplňuje.

Champagne and sunshine ☀️️

21. července 2023 v 10:52, příspěvek archivován: 22. září 2023 v 14:35

Rozhodně se však nejedná o lehkou proceduru. Existují plastické chirurgie, které určité velikosti nedělají, někdy i ze zdravotních rizik. „Velmi málo klinik dělá tuto operaci kvůli velikosti. Dělám to kvůli sobě. To je hlavní důvod, proč to dělám,“ vysvětluje. Vše nebude tak rychlé, jak by někteří zřejmě čekali. Po operaci musí ještě několik týdnů počkat, než se vše zahojí a ustálí. „Doufám, že konečný výsledek bude úžasný.“ doplňuje.

Operací už modelka podstoupila opravdu hodně. „Měla jsem čtyřikrát zvednutá víčka, spodní facelift, výplň rtů, stažené břicho, dvakrát liposukci, dvakrát implantáty v zadku a mojí oblíbenou Barbie vagínu,“ vysvětluje. Nemálo sledujících by zřejmě zajímalo, co to znamená si upravit přirození po stylu Barbie. Von G si nechala odstranit své vnitřní stydké pysky tak, aby výsledek připomínal známou panenku. Jak konkrétně její přirození momentálně vypadá, zjistí asi jen její odběratelé na OnlyFans.

Von G je tvůrkyně, která už několikrát ukázala, že se nebojí výzev. Dříve udělala obrovský poprask, když se po dánském obchodním domě prošla jen v tangách a rozepnutém kabátku. Bez podprsenky tak dráždila kolemjdoucí svými velkými ňadry. „Obecně se oblékám docela sexy, ale pocit, že jsem pod krátkou bundou nahá, je příjemný. Líbí se mi to a je to také dobrá zábava“ říká. Přiznala se, že tuto sexy prkotinu dělala často a ráda. „Když jsem potřebovala jít nakoupit, jen jsem popadla kabát a skočila do auta,“ vysvětluje.