Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

OnlyFans tvůrkyně Courtney Tailor | foto: Twitter.com

OnlyFans tvůrkyně je obviněná z vraždy přítele. Jeho rodina na ni nyní podává žalobu

OnlyFans tvůrkyně Courtney Tailor byla zadržená kvůli podezření z vraždy jejího přítele. Krutě ho měla ubodat v jejich společném bytě. Kdo by to řekl, že i takové slavné a bohaté krásky mohou vraždit. Jeho rodina na ni nyní podává žalobu, aby jim uhradila náklady za jeho zdravotní péči a pohřeb.
  9:00

Kdo by to byl řekl, že se někdo slavný rozhodne zničit si kariéru a život drsným činem jako je vražda. Historie nesčítá zrovna přehršel takových případů. Pár jich ale je a jeden z nich je zvlášť zajímavý. OnlyFans tvůrkyně Courtney Tailor ubodala svého přítele Christiana Obumseliho v jejich luxusním apartmánu v Miami. Poté, co ho Tailor pobodala, zavolala policii, které řekla, že byl jejího přítele někdo napadl. Po příjezdu policie byla zadržená a umístěná do vězení. Rodina zesnulého na ni nyní podává žalobu.

Happier in Tulum
.
.
.
.
.
#tulum #mexico

20. března 2022 v 0:12, příspěvek archivován: 17. dubna 2023 v 15:18

Na veřejnost se dostala drsná nahrávka z výtahu, na které jde vidět zcela rozhozená Tailor, zřejmě i pod vlivem omamné látky, jak fyzicky napadá Obumseliho. Dostupný je dokonce i záznam z hovoru, kdy Tailor volala policii poté, co pobodala svého přítele. Vystrašeným a rozhozeným hlasem se snaží policii vysvětlit, že byl její přítel napaden a krvácí. Ten se zezadu ozývá s větou, že necítí ruku do které ho Tailor zasáhla nožem. V reakci na to se mu Tailor několikrát omluví a sdělí mu, že ji to mrzí. „Zlato moc se ti omlouvám. Moc mě to mrzí. Prosím pošlete pomoc,“ říká Tailor policii.

Tailor byla slavná a úspěšná na více sítích. Instagram překvapivě nesmazal její účet, kde má momentálně přes dva miliony sledujících. Známá byla hlavně díky kariéře na OnlyFans. Tam si vydělávala pro některé vskutku enormní částky. V roce 2021 to bylo přes čtyřicet milionů korun pouze za prodej sexy fotek. Další příjmy měla také například ze spoluprací na sítích.

Tomu všemu je však konec. Tailor se tedy odhodlala k život zničujícímu kroku, při kterém měla zavraždit svého přítele. Dle jejího obhájce to bylo však vše trochu jinak. Obumseliho napadla a pobodla prý v sebeobraně. Tomu se dá však těžko uvěřit. Viděna byla už několikrát, jak Obumselimu fyzicky ubližuje, či ho slovně napadá. Již zmíněnou nahrávku z výtahu vytáhla také žalující strana při soudu. Pracovníci z budovy a tamní ochranka, kde Obumseli s Tailor bydleli měli uvést, že si nespočetně krát všimli rozepří mezi párem a že z jejich bytu šlo často slyšet, jak se hádají.

Tailor tak stále zůstává ve vězení a čeká na ukončení procesu. Nedávno požádala o předběžné propuštění do domácího vězení, což však soudce zamítl. K tomu všemu ji teď ještě žaluje rodina Obumseliho, přičemž žádají odškodnění v hodnotě zhruba milion sto tisíc korun na pokrytí převážně lékařské péče a nákladů na pohřeb.

Není strana, která by se přiznala k tomu, kdo byl iniciátorem a hlavním aktérem domácího násilí. Obhájci Tailor tvrdí, že byl Obumseli agresorem, přičemž se nechali slyšet, že video záznam z výtahu není průkazný. Není na něm totiž prý vidět co se dělo před ním a po něm. Nechali se také slyšet, že Obumseli vyhledával klidná a soukromá místa, kde na Tailor útočil.

Instagram vs Reality Preview of an awesome project coming soon that I can’t wait to share with y’all!! @fluxofficial @atxroy

15. srpna 2020 v 22:23, příspěvek archivován: 17. dubna 2023 v 15:21

Obhájci rodiny Obumseliho logicky s těmito nařčeními nesouhlasí a za agresora označují Tailor. „Všichni sousedé, všichni nájemníci, se kterými jsme my a policie mluvili řekli, že agresor byla ta žena,“ sdělil Michael Haggard, který zastupuje Obumseliho rodinu. Žaloba také zmiňuje neprofesionální chování ze strany zaměstnanců budovy, které dle nich vedlo k vraždě Obumseliho. „Když máte nájemníka, který se vícekrát ukáže jako problémový, musíte s tím něco udělat. To se jim nepodařilo,“ říká Haggard, že byli zaměstnanci budovy několikrát informováni o agresivním chování ze strany Tailor, ale nijak nezakročili.