Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně zaútočila na policisty | foto: Facebook.com

Opilá OnlyFans tvůrkyně zaútočila na policisty. Celému incidentu měla přihlížet její dcera

Alkohol je s některými schopný dělat divy. Pod vlivem jsou někteří často agresivní a nesvéprávný. OnlyFans tvůrkyně z Británie se tak jednoho dne opila a vyváděla věci. Pod parou měla potyčku s partnerem a posléze zaútočila i na policisty. Celému incidentu přihlížela její malá dcera.
  9:15

I krásné modelky jsou schopné překvapit svým chováním. Mnohými jsou často OnlyFans tvůrkyně považované za sexy kočky, prodávající své tělo, zřejmě však neschopné konfliktu. To rozhodně není případ tvůrkyně Lucy Goodenough z Velké Británie. Ta byla už v minulosti několikrát zadržena policií a předvedená před soud kvůli jejímu nepřizpůsobivému vyjadřování a agresivnímu chování. Zřejmě má tuto náturu v krvi, což nedávno dokázala tím, že v opilosti napadla až tři policisty. Nejvíce smutné na celém případu je to, že mu přihlížela její nezletilá dcera.

Ne každý má v lásce policejní složky, či dokonce záchranáře. Goodenough je jedna z těch, která na ně má doslova spadeno. Případů, kdy se s policistou dostala do konfliktu je až nezdravě mnoho. Často to mělo své odůvodnění. Téměř při každém incidentu byla pod vlivem alkoholu. V roce 2020 například zaútočila na příslušníka záchranné služby, za což byla postavena před soud, který jí nakázal zaplatit pokutu ve výši dvě stě čtrnáct liber.

Nejen že se Goodenough nebojí použít násilí. Při konfrontacích ráda používá dosti nevybíravé výrazy a nadávky. V roce 2021 se objevila před soudem kvůli posílání urážlivých zpráv na sociálních sítích. Vyhrožovat měla ve zprávách jisté ženě dokonce i násilím a napadením. „Máš štěstí, že možná půjdu do vězení. Udeřila bych tě do tváře, ty špinavá práskačská děvko,“ napsala v jedné zprávě. Přitom, když jí ochranka odváděla ze soudní síně pokřikovala Goodenough na hlavní soudkyni velice sprosté nadávky. „Ne! Ty z*urvená d*vko,“ křičela Goodenough.

Je to tady zas a Goodenough to zas přepískla. Jednoho večerního dne byla na místo, kde se nacházela se svým partnerem a dcerou zavolaná policie. Tvůrkyně měla podnapilá agresivně křičet, napadat a vyhrožovat svému příteli. Když na místo přijela policie, tak v obavě o zdraví malé holky, ji odvedli od Goodenough a posadili do jejich vozu. To se však tvůrkyni vůbec nelíbilo.

Od té doby začala být zřejmě agresivnější a její touha po dalším napadení stoupala. Policisté se jí měli snažit domlouvat a uklidnit ji. Jelikož byla však velice intoxikovaná, na výzvy policistů nebrala žádný zřetel a snažila se skrz ně dostat do vozu ke své dceři. Policisté tak ze situace vyhodnotili, že bude nejlepší ji zpacifikovat a složit na zem. Při lehké potyčce se Goodenough povedlo silně zasáhnout jednoho z policistů do rozkroku.

Ačkoliv se jim povedlo tvůrkyni zpacifikovat, její agresivita zřejmě stoupala čím dál víc. Když se ji snažili dostat do policejního vozu kopala a plivala všude kolem sebe. Když s ní policie dorazila do vazby, Goodenough se zas na druhou stranu rozhodla, že dodávku neopustí, a tak ji policisté museli vyvést násilím. Přitom se jí opět povedlo udeřit jednoho z policistů.

Skutečně šlo zřejmě hlavně o alkohol, který hrál roli v jejím chování. Sama se později za vše omluvila a přiznala, že si uvědomuje, že takové chování je nepřípustné. Obhájce Goodenough k případu sdělil, že byla jeho klientka nedávno diagnostikovaná s ADHD, které se markantně zhoršuje, když pije alkohol. Tvůrkyni uložila nakonec soudkyně pouze trest v podobě odnětí svobody na čtrnáct dnů. „Pokud se dopustíte dalších trestných činů, půjdete do vězení. Musíte prostě přestat,“ řekla soudkyně Goodenough.