Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Pearl Gonzalez | foto: Instagram.com

Bývalá zápasnice UFC si na popud fanoušků založila OnlyFans. Zatím má vše zdarma

Kariéra bývalé UFC zápasnice se vydala překvapivou cestou. Po několika letech přemlouvání od fanoušků si založila účet na OnlyFans a její obsah je momentálně dostupný pro každého. Zadarmo však zřejmě nebude dlouho. Kdo si nechce zaplatit, měl by být rychlý.
  10:01

Bývalá zápasnice UFC Pearl Gonzalez překvapila minulý týden své fanoušky zajímavým oznámením. Má účet na OnlyFans a jak sama k příspěvku napsala, tak se po tisíci zprávách a prosbách rozhodla si konečně účet na platformě založit.

„Běžte se na něj podívat,“ napsala. „Však je to zadarmo,“ doplnila. Fanoušci si za skoro všechen obsah nemusí platit, ale tak to však zřejmě nebude navždy a dychtivci po obsahu zadarmo by si měli pospíšit. To, že rozjíždí novou kariéru, ještě neznamená, že se zápasením končí.

Gonzalezová má za sebou slušnou zápasnickou kariéru, poslední zápas v UFC měla v roce 2017. Později podepsala smlouvu pod organizací Invicta FC, ze které si odnesla čtyři výhry a dvě prohry. Tam skončila v roce 2020 a šla zápasit do BKFC, organizace známé pro box holých kloubů. V ní měla dva zápasy, kdy jeden prohrála a poté nastala pauza. I když již delší dobu s nikým nezápasila, tak svoji zápasnickou kariéru zatím oficiálně neodpískala.

Je možné, že se fanoušci mohou těšit na její další zápas.

Svůj volný čas a pozornost tak začala směřovat na něco nového. Do nově vydaného vyzývavého videa na Instagramu si oblékla tygrované plavky a začala se předvádět. „Po tisíci zprávách a letech žádostí jsem to konečně udělala. Víte, kde hledat. Je to zdarma,“ oznámila v popisku videa, že si založila účet na OnlyFans, který je skutečně zatím zadarmo.

Stačí mít pouze účet na OnlyFans a její obsah je přístupný pro kohokoliv. Najít se na něm dají převážně erotické fotky, pár příspěvků je však skryto a za ně si už fanoušek musí zaplatit, a to nemalou částku.

Za jednu fotku si Gonzalezová účtuje v přepočtu téměř sedm set korun.

Není jediná zápasnice, kterou napadlo si touto jednoduchou cestou přivydělat.

Krásná blondýnka Paige VanZant, láká fanoušky svými vyzývavými fotkami na Instagramu na platformu pro dospělé, kde najdou to, co by Instagram rozhodně nepovolil. Účtem na OnlyFans oslnila i mistryně světa v boxu Elbanie Bridges, která je dokonce považována za jednu z nejkrásnějších zápasnic vůbec.

Ve světě bojových sportů se v posledních dnech diskutuje o tom, že další zápas Gonzalezové bude již brzy. Utkat se má s boxerkou a hvězdou OnlyFans Ginou Mazany, její soupeřka je však oproti Pearl na OnlyFans zběhlá. Účet si na platformě založila již v roce 2021. Zápasit by měly podle pravidel boxu v dubnu tohoto roku.