Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Stephanie Harrison | foto: instagram.com

OnlyFans modelku vyhodili z tělocvičny. Vedení vadilo, že se vyfotila v zrcadle

Další diskriminovanou OnlyFans tvůrkyní je jednatřicetiletá Stephanie Harrison, ta dostala zákaz dále navštěvovat svou tělocvičnu. Přidala z ní fotku na svůj Instagram a od vedení tělocvičny jí přišla zpráva, že s OnlyFans nechtějí být spojováni.
  11:33

Ženy, které tvoří na OnlyFans, to v poslední době mají těžké, některé dostávají výpovědi, jiným vyhazují děti do školy. A další dostávají někdy až absurdní zákazy. Britské OnlyFans tvůrkyni Stephanie Harrison nyní zakázali přístup do fitness centra, k vedení se dostala její fotka, na které se fotí v zrcadle v šatně. Na fotce však není nahá, ale má na sobě tílko a legíny. Jedná se pouze o klasickou fotku, jakou si ženy v tělocvičnách dělají. Jenomže vedení tělocvičny CrossFit Death or Glory v Newcastlu se nelíbilo, že má na svém instagramovém profilu odkaz na OnlyFans účet. Proto se jí vedení ještě ten den ozvalo a požádalo ji, aby do tělocvičny přestala chodit.

„Jsem upřímně ohromená a znechucená. Je to naprostá diskriminace. Je mi líto, že nejsem lékař ani právník a peníze, které jim platím, pro ně nejsou dost čisté,“ komentovala celou situaci Harrison v rozhovoru pro Wales online reports. V únoru sipořídila za 79 liber měsíční permanentku do tělocvičny, poté, co pořídila osudnou fotku, přidala k ní hashtag #crossfit. Právě díky tomu si někdo z tělocvičny příspěvku na sítích všiml a následně se celá situace začala řešit.

Zprávu o opuštění tělocvičny dostala Stephanie od jednoho z majitelů tělocvičny, na kterého měla kontakt, ten jí napsal přes WhatsApp. Po obdržení zprávy chtěla Stephanie vidět nějaký důkaz, který by vysvětlil jeho žádost. Majitel jí tedy poslal screenshot z jejího záložního účtu, kde byla právě fotka z tělocvičny. Následně se snažila obhájit a vysvětlit, že na fotce přece není nic špatného a sexuálního, je oblečená a nemá to nic společného s její tvorbou na OnlyFans.

„CrossFit tělocvičny mají být komunitou a moje práce by neměla být zpochybňována. Na té fotce ani nebyl žádný odkaz na tělocvičnu a ve svých příbězích ji nezmiňuji. Použila jsem CrossFit hashtag, ale to není pojmenování tělocvičny,“ obhajovala se Stephanie.

Také upozornila na to, že v tělocvičně není nikde napsáno, že by se návštěvníci nemohli fotit. Navíc ji velmi pohoršilo to, že jí chtějí zrušit permanentku a komunikují s ní přes WhatsApp.

Zpráva, kterou jí vedení poslalo, sice byla napsaná vlídně, ale sdělení bylo pořád stejné. „Co děláte ve svém volném čase je absolutně vaše věc, nicméně my jako firma nechceme být s něčím takovým nijak spojováni. S úctou vás proto žádáme o okamžité opuštění tělocvičny. Zrušíme vám vaši permanentku a vrátíme peníze, za dny, které vám ještě zbývají do konce měsíce. Doufáme, že to chápeme a přejeme vám hodně štěstí v budoucnu,“ stálo ve zprávě, kterou Stephanie obdržela.

Později prý přišla ještě druhá zpráva. „Není to osobní útok na vás nebo vaši profesi. Je to rozhodnutí, které děláme na základě toho, že nechceme, aby lidé viděli tyto obrázky a spojovali s ní tělocvičnu nebo nás. Bez ohledu na to, zda s tím souhlasíte nebo ne, vyhrazujeme si právo rozhodnout, kdo zde trénuje a chránit tak naši pověst,“ napsalo jí vedení.

Tu rozhodnutí tělocvičny velmi zklamalo. Byla pravidelnou návštěvnicí od roku 2019 a fotky z tělocvičny pravidelně přidávala. Nikdy před tím však neměl nikdo z vedení problém, a proto nechápe jejich náhlou reakci na okamžité zrušení jejího přístupu.

Není to poprvé, co jsou OnlyFans tvůrkyně diskriminovány. I ona sama se už v minulosti setkala s problémy kvůli její práci. Podle ní by si takový přístup žádné tělocvičny dovolovat neměly.