Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Renee Gracia | foto: instagram.com

Závodila v autě, poté přešla na OnlyFans. Teď chystá díky vydělaným penězům návrat na trať

Bývalá automobilová závodnice Renee Gracie je hvězdou na OnlyFans. Za měsíc si vydělala přes půl milionu dolarů. I díky tomu, kolik má nyní peněz, se momentálně plánuje vrátit zpět na závodní trať za volant auta.
  21:00

Osmadvacetiletá australská OnlyFans tvůrkyně Renee Gracie chystá návrat k závodění. Ještě před tím, než začala přidávat obsah na OnlyFans totiž byla automobilovou závodnicí. Dříve závodila na motokárách, ale v roce 2013 přešla na jízdu s auty po té, co se kvalifikovala na Porshe Carrera Cup v Austrálii. Gracie se tak stala se vůbec první ženou, která závodila v tomto poháru. Následující rok začala vyhrávat a bořit i některé rekordy. Přešla do jiných závodních organizací, kde byla také velmi úspěšná. Zažila však i havárii, při které se jí sice nic nestalo, ale po nehodě si dala od závodění na čas pauzu.

Jenže po návratu za volatn už prý k autům necítila takovou vášeň jako předtím. Navíc si vydělávala velmi málo peněz, a proto se rozhodla skončit. Dlouho nevěděla, co bude dělat, až se nakonec rozhodla pro tvorbu na OnlyFans. Ze začátku se bála, co tomu řekne její okolí a hlavně rodina, když se jí však začalo dařit, nechala všechen strach za sebou a pořádně se do tvorby pustila.

Ze začátku to ovšem šlo velmi pomalu, ale po nějaké době si začala vydělávat velké množství peněz. V roce 2020 si vydělala půl milionu dolarů za měsíc a zájem o její OnlyFans účet velmi vzrostl. Její otec si uvědomil, že i když jeho dcera přidává nahé fotky na internet, v reálném životě jí to vydělá obrovské peníze a začal ji v tom podporovat. Gracie také často mluvila o předsudcích, které slýchávala už od dětství kvůli tomu, že je žena která se zajímá o auta. Vždy se prý snažila motivovat ženy k tomu, aby se nezalekly dělat věci, které je baví kvůli tomu, že se spíše jedná o mužské koníčky. Právě ona je totiž důkazem toho, že i když spousta mužů tvrdí, že ženy jsou špatné řidičky, najdou se i ženy, které řídí natolik dobře, že svými výsledky v závodech aut vedou tabulky.

Gracie nezůstala jenom u fotek. Rozhodla se, že začne točit porno a tak se také stalo. Tehdy si díky tomu vydělávala okolo 50 tisíc dolarů. Později se její příjmy několikanásobně zvedly, ovšem nejvíc si vydělala především díky OnlyFans. Od točení porna tedy upustila a začala se naplno věnovat tvorbě na OnlyFans. Zprvu si prý vydělané peníze užívala a rozhazovala je, potom se však rozhodla investovat více do sebe. Chtěla mít co nejvíce předplatitelů a tak začala měnit své tělo. Nechala si například udělat nová prsa a několik tetování. Všechny změny, pro které se rozhodla, měly efekt a o její účet se opravdu zajímalo víc lidí než před tím. Gracii však začalo chybět vzrušení ze závodění a začala přemýšlet o možném návratu.

Oznámila, že obětuje milion dolarů a koupí si svůj vlastní tým. Podle některých sledujících díky OnlyFans tvorbě a historii bude její závodní kariéra velmi sledovaná. Jiní se však domnívají, že se jedná pouze o reklamní trik, jak dostat na svou platformu ještě víc lidí, kteří ji skrz závodění zaregistrují. Gracie však trvá na tom, že tentokrát chce svůj comeback dotáhnout do konce a je schopná pro to udělat cokoliv.