Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Streamer Opat | foto: Antiyoutuber.cz

Streamer Opat04: opil se na streamu, pořezal se a pak se ztratil. Skončil v nemocnici

Streamer Opat patří v Česku mezi ty nejkontroverznější a nejsledovanější. Poslední večerní stream se však vymkl kontrole. Opil se, údajně se pořezal a skončil v nemocnici. Vše sdílel na svém Instagramu. Nakonec byl ale v pořádku a ve čtvrtek večer streamoval znovu.
  7:45

Český streamer Opat je známý svým kontroverzním vystupováním. Fanoušci ho ale i přes něj milují a patří tak k těm nejsledovanějším. Teď za ním dvě fanynky přijely na Maltu, kam se na přelomu června a července přestěhoval. Údajně, ač se to oficiálně nepotvrdilo, měly přijet jen kvůli němu. S dívkami se rozhodli, že spolu budou streamovat. A tak začal středeční večer, o kterém si nikdo nemyslel, že skončí tak špatně. 

„Se slečnama jsem se domluvil a kontaktoval jsem je. Dneska budeme mít živě podcast, dámy a pánové,“ zve na stream Opat na svém TikToku. „Podle mě to bude pecka, vůbec nevím, na co se budou ptát, o čem se budeme bavit, bude to takzvaný freestyle,“ pokračuje.

Na streamu všichni tři společně pili alkohol a bavili se o různých tématech, třeba o vztazích a rozebírali i dotazy od diváků. Později večer se obě slečny odebraly do bazénu. Opat ke konci streamu začal rozebírat své osobní problémy a zdravotní stav. Mluví se o tom, že má Opat nádor, což je téma, s kterým se mu těžce svěřuje.

Zasáhl nakonec jeho spolubydlící a kamarád Artix, kdy přišel stream vypnout. Opat byl evidentně opilý a Artix ho přemlouval, ať živé vysílání ukončí, což se nakonec stalo. 

Večer ale dostal nečekaný konec. Opat se měl následně údajně pořezat a utekl z domu. To vše sdílel na svých instastories. Po celém městě ho nakonec hledal jak Artix, tak policie. Po několika hodinách byl konečně nalezen a převezen do nemocnice. 

Vše sdílel nejen Opat, ale i Artix. Po nekonečném hledání fanoušky uklidnil vzkazem na Instagramu. „Dan bude v pohodě, můžete jít v klidu spát. Určitě Vám řekne víc už on příště.“ 

Celý incident následoval po nedávných problémech s Opatovy kanály na streamovací platformě Twitch. Nedávno dostal na český i anglický permaban. Jak to bude s jeho kanály je ve hvězdách, důležité je, aby byl brzy v pořádku. 

Ve čtvrtek před půlnocí se pak na stories ke všemu vyjádřil i sám Opat. „Jsem ok. Vydezinfikovali mi to a ty největší rány zašili. Nelituju včera toho streamu a jsem rád, že jsem všechno řekl. Bylo to hrozně osvobozující,“ svěřil se Opat.

Svěřil se i s tím, že stream je pro něj safe zóna. Poděkoval i kamarádům, kteří se o něj postarali a omlouval se, že to vůbec museli řešit. „Vím, že mi k tomu pomohl alkohol a budu se mu snažit vyhýbat, protože jsem podobné věci vždycky udělal, když jsem pil,“ dodal.

Témata: Opat04