Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Streamer Opat | foto: Antiyoutuber.cz

Streamer Opat na Twitteru mluví o svém sexuálním životě. Podle fanoušků je to už přes čáru

Pravděpodobně nejkontroverznější český streamer si našel přítelkyni a rozhodl se své fanoušky téměř stoprocentně zasvětit do jejich vztahu. Na Twitteru píše o její menstruaci a jejich sexuálním životě. Mnohdy používá velmi nevybíravý jazyk a jeho sledující jsou přinejmenším šokovaní. Prý by si to měl nechat pro sebe.
  16:00

Mnoho streamerů je známých především otevřeností ke svým fanouškům. Na živých vysíláních s nimi tráví denně dlouhé hodiny a mimo hraní her sdílí i své názory na témata, která aktuálně ve společnosti rezonují a někteří se svěřují i se svým osobním životem. Mezi ně patří i kontroverzní streamer Opat, který je však mnohdy sdílný až příliš.

Opat, vlastním jménem Daniel, si sice chrání své příjmení, o svém sexuálním životě se v poslední době rozpovídal nevídaně. Našel si totiž novou přítelkyni, která je cizinka. A mluví o ní v podstatě nepřetržitě. „Já ji tak miluju. Už jen dva dny a už konečně budeme spolu,“ povídá a zamilovaně se usmívá.

Ač o své přítelkyni mluví v mnoha případech láskyplně, většinou jeho slovník tolik vybíravý není. „No nic, já jdu teď vy*ukat duši z týhle dě*ky,“ říká Opat na streamu. Podobných situací je nespočet. Nutno dodat, že mu jeho přítelkyně nerozumí, což jeho publikum ví.

Sledující živých vysílání Opata jsou na jeho otevřené vystupování a ostřejší slovník zvyklí. Kdo však není, jsou uživatelé Twitteru, kde je pravděpodobně ještě sdílnější. „Mám tak skvělou ženu nádhernou, že mě už ani nevzrušují videa pro dospělé. Prostě se mi žádná jiná holka nelíbí,“ píše a dodává, že přestal úplně masturbovat a také kouřit marihuannu.

Podobných tweetů bylo několik. Teď společně vyrazili do Švýcarska a celou cestu sdílí Opat i na Twitteru. „Jediná nevýhoda je, že musíme š*kat v koupelně protože má kr*my (menstruaci pozn. red.) a je tady bílá postel. Teď to káplo na podlahu,“ píše a prý se i zeptal, jestli má krev ze země olíznout.

Poslední tweet pobouřil jeho sledující bezpochyby nejvíce. „Já chápu, že ji miluješ a že těm tweetům nerozumí, ale nepřijde ti to už docela přes čáru? Ona si může i přeložit to, co tady píšeš,“ píše jeden z komentujících. Další přemýšlí nad tím, proč má Opat neustále zapotřebí sdílet věci, které by měly zůstat jen mezi ním a jeho přítelkyní. On se však brání. Jeho přítelkyně prý ví, co jeho tweety znamenají. Překládá si je a má na každý nový zapnutá upozornění. Opat tvrdí, že zatím své příspěvky omlouvá zamilovaností.

Nutno dodat, že on sám si uvědomuje, že je na Twitteru sdílný pravděpodobně až příliš. „Je to už moc, nebo mám pokračovat,“ ptá se sledujících. Mnozí se však shodují, že by rozhodně pokračovat neměl.

Opat neustále mluví o tom, že z něj jeho přítelkyně dělá lepšího člověka. Někteří však upozorňují na to, že sice je hezké vidět jejich oblíbeného streamera zamilovaného a šťastného, mohlo by to s ním dopadnout špatně. „On se zase na někoho hrozně upne a pak když ji ztratí, nebude mít nic,“ myslí si jedna ze sledujících. Před několika dny si zároveň obarvil vlasy, což mnohým přijde také přinejmenším zvláštní.

Témata: Opat04