Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Český streamer Opat04 | foto: IG: @opatxdAntiyoutuber.cz

Streamer Opat04 dostal nové léky. Lékaři mu dávají naděje na zmenšení nádoru

Streamer Opat04, také vystupující pod přezdívkou Daniel Legenda, se svěřil, že mu lékaři naordinovali nové léky. V minulosti mu byl diagnostikován nádor na mozku, který způsobuje neplodnost. S novou medikací má však šanci, že se nádor zmenší a bude moct v budoucnu mít děti.
  20:00

Opat04 se více než před rokem svěřil, že mu byl diagnostikován nezhoubný nádor na mozku, jež způsobuje neplodnost. Díky svému zdravotnímu stavu se několikrát psychicky zhroutil na svých živých vysíláních a jednou se dokonce pořezal. Nyní má novou naději, lékaři mu předepsali léky, které by mohly vše změnit.

Streamer o nádoru na mozku poprvé informoval své fanoušky na podzim minulého. Fakt, že nejspíš nikdy nebude moct mít děti se však dozvěděl až letos v létě. V tu dobu to prozradil i svým sledujícím na svém živém vysílání. „Jsem do smrti neplodný a už nikdy nemohu mít své děti. Je to už dané a strašně mě to bolí. Já nevěděl, jak vám to mám říct. Moc se omlouvám,“ řekl se slzami v očích.

@honzik_k6

♬ původní zvuk - Honziik💎

Na začátku prosince však hvězda streamovacích platforem dostala novou naději. Lékaři mu předepsali nové léky, které mohou vše změnit. „Čau hoši, jdu od doktorky a mám nové léky. Jsou velmi silné, ale mohou ten nádor zmenšit. Možná mi to i vrátí plodnost. V blízké době mě čeká rezonance mozku a návštěva endokrinologa, aby mě hlídal, prý se mi může velmi změnit chování,“ svěřil se Opat04 na Instagramu.

První tabletku spolkl 6. prosince a je z toho velmi nadšený. Podle jeho slov by měla působit do tří hodin a je velmi zvědavý, co to s ním udělá. „Ani nevím, proč vám to vlastně píšu. Mám z toho jednoduše radost a nemám k tomu co říct. Budu vás informovat,“ dodal na svých stories.

Nádor na mozku, společně s užíváním alkoholu a návykových látek, Opatovi způsobil psychické problémy, které vyústily v to, že se v srpnu opil, pořezal, ztratil a skončil v nemocnici na Maltě. Ke všemu došlo, když se svými přáteli na streamu řešil život a osobní problémy, dostal se totiž i k rozebírání svého zdravotního stavu a nádoru na mozku.

Opat je kromě své kariéry na sítích známý i svým bývalým vztahem s hvězdou OnlyFans Xholakys. Zajímavostí je, že i ona se na začátku listopadu svěřila, že má nádor na mozku a jde ji o život. Na pár dní se dokonce rozloučila se sítěmi. Krátce na to, po spolknutí několika Xanaxů, však prozradila, že se jedná pouze o ložisko, které jí způsobuje epileptické záchvaty.

Témata: Opat04, Xholakys